Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wersi

Niscy faceci nie muszą mieć kobiet

Polecane posty

Gość wersi

Od 170 cm jak najbardziej, ale poniżej bez sensu mieć laskę, lepiej zająć się czym innym pożytecznym, w czym jest się dobry. Kobiety to nie wszystko! :)

Gość Migalkusia
mi sie podoba taki jeden 168 mhmmmm... :)

Gość sdfgrdreg
a ty kevinku ile mierzysz?

mi sie podonaja tacy 172-180, ni nizsi ni bron boze wyzsi bo to wyglada jak kij a nie jak facet, jak jest do tego bardzo chudy to aseksualny wrecz.

Gość i tak najwazniejszy jest pisio
r

jak nie masz pisiora (odpowiedniego) to cie laska kopnie w dupe predzej niz sie zdazysz wysrac w klopie po nieswiezym kotlecie. jednego mojego kumpla dupa rzucila po 2 dniach bo sie okazalo ze ma 10 cm chuja a tera chodzi kolo po znajomych i sie uzala jakie zycie jest do dupy. A typ ma prawie 190 cm

Gość wersi
Dokładnie, poniżej 170 cm powinni darować sobie laski, bo to nie jest wzrost odpowiedni do sexu !!!

Oddam cm za pisiora. Ja mam 182 ale oddalbym chetnie cmetry za kazdy centymetr dlugosci faji. tera mam 14 cm a chcialbym miec ze 20. Serio. Chuj mi daje te 182 cm, jak laski nie mialem tak nie mam i jakos nie pukaja do drzwi.

raczej nie. Moj kumpel inny ma 17 a jeszcze jeden prawie 18. Ja mam najmniejszego po tym zjebie co ma 10 cm

Gość wersi
15 cm standard w zwodzie, to jeśli chodzi o długość! A nie zapominajcie że jest teś coś takiego jak grubość i tutaj standard wynosi o 5 cm średnicy w górę. Jak jest cieńszy to nie ma tarcia!! Facet może mieć 20 cm, a 4 cm średnicy i jest takim samym gównem co 10 cm we wzwodzie!! Zrozumcie to!

Niziołem, wzywałeś mnie? :P Tak, spałem z laską, była nieznacznie niższa (164 cm), cipkę miała na szczęście wężsżą od mojego penisa więc tarcie była. A sex był opłacony przez mojego kumpla, który załatwił mi ją w zamian za renowację komputera :) Z miłości za darmo niemógłbym uprawiać sexu ze względu na wzrost poniżej 170 cm!!

No to na co pierdzielisz te bzdety o stopach i niemożności uprawiania seksu? I czemu za każdym razem podpisujesz się innym nickiem jak piszesz dokładnie o samo?

Bo sex może uprawiać KAŻDY, z tymże istnieją pewne ograniczenia: Od 170 cm wzrostu w górę (normalni faceci) mogą uprawiać legalnie sex ZA DARMO bez zobowiązać oraz z miłości! Poniżej 170 cm (kurduple, dna) mogą jedynie uprawiać sex po uiszczeniu opłaty czyliz dziwką. Logiczne, nie? :)

Z tego co wiem to Tusk myśli nad specjalną ustawą ograniczającą bardzo niskim facetom możliwość bliskich kontaktów z kobietami, poważnie!!

A i jeszcze jedno, czego nigdy nie wytłumaczyłeś : piszesz, że wysoka laska to duża stopa, czyli szeroka pochwa i że seks z taką kurduplowi sprawia ból. Ale co ma mu ten ból sprawiać niby?

A taki ból, że jak laska nie poczuje tarcia, a jest wysoka i ma duże stopy, to jest też silna i może takiego faceta co jej nie zadowoli zwyczajnie pobić!! Wtedy będzie boleć, zwłaszcza jak pobije go po jajach :(

Gość No to po co im wszystkim pisze
Ostatnio z koleżnką zauważyłam że najprzystojniejsi 175-180