Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzelikaaaxx

nie mam znajomych...

Polecane posty

Gość andzelikaaaxx

Mam 19 lat i właściwie nikogo nie znam. Mam jedną przyjaciółkę, Patrycję, z którą chodziłam do podstawówki i gimnazjum, miałyśmy wspólnych znajomych. Czasami jak gdzieś z nią jestem, spotykamy kogoś z tamtych lat. Z Patrycją zawsze rozmawiają, cześć-cześć, a ja nawet jak się odezwę to przechodzi to bez echa. Nie to, że mnie olewają, ale widać, że nie są mną zainteresowani. Mam w telefonie poza numerami rodziny, tylko numer do Patrycji. Właśnie wyszłam z liceum, gdzie nie byłam specjalnie lubiana. Oczywiście nigdy nie miałam chłopaka, no bo jak skoro nikogo nie znam? Próbowałam na różne sposoby zaskarbić sobie czyjąś sympatię. Raz złapałam się na tym, że specjalnie dla dziewczyn ode mnie z klasy wzięłam na wycieczkę klasową aparat by robić im zdjęcia albo by one mogły sobie robić (bez mojego udziału rzecz jasna). Raz nie chciałam im dać bo też chciałam mieć jakieś zdjęcia, więc próbowały wyrwać mi go z rąk. Też chciałam miec zdjęcia bo było mi szkoda mojej mamy... To głupie, ale po prostu chciałam zrobić sobie zdjęcie z jakimiś dziewczynami żeby myślała,że wszystko jest ok... Wiem,że cierpi z tego powodu, że jestem samotna. Pomyślałam, co ja robię?! Czy jestem aż tak zdesperowana, że daje się wykorzystywać? I tak przez ostatni rok w 3 klasie już nie próbowałam. Nie lubiły mnie, nie chciały nawet odbijać ze mną głupiej piłki na wuefie i trudno, przeżyłam. Już rozważałam nawet, że jestem brzydka, ale kurde, nie jestem. Jestem normalną dziewczyną. Boję się, że na studiach też nikgo nie poznam... Macie jakieś rady?

Gość jfjfjjfjsls
Wlasnie to najwyzszy czas zmienic swoj styl zycia ;) Nie patrz na ludzi, zyj cala soba. Nie przejmuj sie tym , ludzie potrafia byc wredni. Nie ma ludzi brzydkich , sa tylko ludzie malo inteligentni ;) Moze sproboj jakis chatow czy cos poznasz dziewczyny z podobnymi problemami. Zacznij sie rozwijac moze masz jakies pasje ? Moze dzieki wlasnym pasja poznasz ludzi? Nie wstydz sie isc sama do kina, impreze, na zakupy ;) Usmiechaj sie do ludzi i zaakceptuj siebie ;) Mnostwo osob ma takie problemy jak ty i rowniez im ciezko ale zyjemy dla siebie nie dla innych . Powodzenia