Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wasus sss

Fałszywe dane na Facebooku nowy Email a oni dalej pokazują mi kogo znam. Jak to

Polecane posty

Gość Wasus sss

Jak to mozna wytłumaczyć??? Załozyłem nowe konto na facebooku wymiśliłem sobie dane i podałem nowego maila którego załozyłem 10 minut wcześniej.Nie mam zadnego znajomego a właśnie facebook pokazuje mi liste znajomych ktorych naprawde znam.Dodam ze korzystam wyłacznie z internetu z mojego I phona który tez nie jest na mnie.Myśle ze on wiaze znajomych z numerem IP telefonu bo nie widze innej obcji. Ps. Byłem na tyle ostrozny ze nawet nie chciałem przycisnąć ok jak FB po zalogowaniu wyświetlał mi niebieską strone z napisem "Nowe funkcje na FB" i nic wiecej tam nie było ani wstecz ani pomiń tylko ok i przez dwa tygodnie nie wciskałem nic tylko otwierałem nową strone na Google i wpisywałem nazwisko mojej byłej zeby luknać co u niej i wtedy wyskakiwał mi jej profil a ja byłem rozpoznawalny jako ja tyle ze z innego okna, a gdy chciałem sie zalogowac tradycyjnie to znów miałem ten komunikat .Dziś wkoncu uległem i nacisnołem to ok jako to ze przeczytałem a nie ze sie zgadzam bo tam było tylko ok,nastepny komunikat po kliknieciu to było coś o połozeniu i usłudze lokalizacji to dałem "nie zgadzam sie a pózniej było gotowe i przycisnołem .Po zrobieniu tego w lewym dolnym rogu juz widziałem propozycje moich znajomych.skąd oni to mają???!!! Tak nie powinno być

Tak oni oszukują pod tym i pod wieloma innymi względami. Gdy miałam konto na FB to zawsze wypluwało mi się bez przerwy prośba o podanie hasła do adresu e-mail. Z adnotacją że nie przechowuje hasła ale to nieprawda jest. Bo gdy nie miałam konta to przychodziło mi na e-maila kilka zaproszeń na fejsa od jednej osoby. Zapytałam się więc czemu ona zasypuje mnie tymi zaproszeniami. No to ona na to że podała im hasło do e-maila tylko raz. Czyli przechowują hasło. Nie mówiąc już o tych reklamach których nie da się zablokować oraz o tym że gdy miałam kasować hasło 100 razy pytali się czy na pewno oraz wyświetlało listę osób które będą tęsknić. Taaa jasne.

Gość klaudynaaa barcelona
Ja już konta tam nie mam, bo nie zamierzam byc sledzona.

Gość hfgghgggg
a to przeciez nie widac kto zaglada na czyjes konto...chyba ze masz specjalna aplikacje nie?

Gość kki888
Namierzyli cię po IP. Mają twoje dane !

Gość .New World Order.
:classic_cool:

Gość Wasus sss
Mi sie taka kontrola nie podoba chciałbym mieć prawdziwe konto bo tak to jestem troche w tyle ale z drugiej strony nie chce być sledzony

Gość cena niska, pewnie jakosc tez
jesli Ci sie chce to mozesz znowu zalozyc konto na nowego maila, ale zanim zalozysz maila i kolejne konto na FB, wyczysc historie przegladania, pliki cookies z telefonu, cache.