Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xzcvbnm

Czy to zdrada??

Polecane posty

Witajcie. Borykam sie z pewnym problemem, moze dla niektorych wyda on sie smieszny, ale mimo wszystko chce poznac Wasza opinie na ten temat. Moj problem jest zwiazany z moim facetem. Jestesmy razem od 2 lat z tym ze ja przez pewien czas zylam w Polsce a on w Londynie, postanowilam rzucic wszystko czym sie zajmowalam jak i rowniez zyc z dala od przyjaciol i rodziny i przyjechalam do niego. On nim zaczelismy byc razem lubil flirty taki typ kobieciarza, nawet gdy mial jakas dziewczyne to dosc czesto telefonowal do mnie.. Ostatnio cos w naszym zwiazku bylo troszke sprzeczek moich nerwow bo zmienialam prace bo nowe mieszkanie wiec wiadomo ze stres byl wedlug niego to my w ogole nie mozemy sie nawet chwilke posprzeczac, a tak sie chyba nie da.. W kazdym razie ostatnio byla taka sytuacja, ze on zostawil otwarte gadu z wiadomoscia od swojej kolezanki. Nic bym nie ruszala gdybym wiedziala ze to tylko jego kolezanka ale znam ja rowniez ja wiec bylam ciekawa co u niej. W momencie gdy czytalam ich wiadomosci za kazdym przywitaniem ze strony mojego faceta byly dziwne teksty typu " witaj kochanie" " bardzo za toba tesknie" " mam nadzieje ze szybko sie zobaczymy" i co mnie wbilo w ziemie to jak napisal "kocham cie" i przy tym mnostwo calosow w wiadomosci. Poirytowalo mnie to wiec sie zapytalam co to ma znaczyc a on zaczal sie smiac ze szukam problemow tam gdzie ich nie ma, ze oni wszyscy tak rozmawiaja. Poklocilam sie z nim i juz 2 dzien jak nie rozmawiamy.. Wiem, ze mnie kocha kazdego dnia mi daje do zrozumienia ze jestem ta jedyna, ale mnie to jednak nie pokoi bo on ma mnostwo kolezanek.. Gdybym nic o nich nie wspominala to pewnie by sie chcial z nimi spotykac co juz kiedys tak bylo... Ale zareagowalam na to. Napiszcie co o ty sadzicie czy moze jednak za bardzo wkraczam w granice intymnego zwiazku, ze on nie ma swobody? Ja z nerwow usunelam az facebooka bo wypomnial mi ze jakies 6 m-cy temu ja rozmawialam z kokega i troszke z nim flirtowalam co bylo totalna bzdura, bo jak mu chcialam to udowodnic to sie odwrocil i poszedl spac.. Dobrze to tyle czekam na opinie.

Gość Ja ci mowie...
...ze mu sie znudzilas albo lubi na 2... Szukaj innego na ktorego zaslugujesz..

Gość XcxzxaxrX
Nie od razu szukaj nowego, bez przesady. A swoja droga to chyba powinnas wiedziec ze albo sie spodziewac ze Ciebie tez moze cos podobnego spotkac jak wspomnialas ze jest typowym kobieciarzem. Nie ma co sie na siebie obrazac a to wyjasnic bo to milczenie nigdzie was nie doprowadzi. A masz juz jakis plan co zamierzasz?

Gość masssefect
Chciałbym, aby dla mnie moja dziewczyna się tak poświęciła.. Nie mam tu na myśli facebooka, ale to też nie było by najgłupsze. Miałem na myśli wyjazd z Polski, bo też jestem w Anglii.. Powiem Ci, że chyba jesteś naiwna, bo za bardzo mu ufasz..

Gość To ja ci powiem
Ze nie wiem ale faceci sa boscy ;D

Gość A na to wszystko powiem Ci ja
Oczywiscie ze cie zdradza. Dobrze ze zareagowalas

Gość Cała kafe...
.. Widac jak moze doradzic ;D

Gość czu20
On coś kręci. Poważnie z nim porozmawiaj

Gość Kubgffcchy
Jestes cie wszystkie zepsutymi kure@@@ nam mawet z przed chwila spotkana kobieta nie mozna pogadac bo wy uwazacie ze was zdradzamy!! Do dupy z wami;/

Gość czu20
jak kobieta zdradzi to już jest k.... , sz.... , dz... itd. a facet to święty tak ??? Jemu to niby wszystko wolno ? G.... prawda! sorki ale taka prawda .

Gość Calkowicie sie zgadzam
Facetowi to wolno na wszystko...