Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodyibogaty

Wszystkim dziewczynom zależy na kasie...

Polecane posty

Gość Młodyibogaty
Ja chce czekać do ślubu jako facet to dziwne wiem :)

Gość milena _
Nie czytałam wszystkich wypowiedzi, ale wiele kobiet myśli o zapleczu finansowym i o tym, czy mężczyzna jest obrotny, zdrowy, odpowiedzialny. A chodzi o to, by dzieciom urodzonym z tego związku zapewnić jak najlepszy byt. To takie atawistyczne spojrzenie na świa, ale jest w nim dużo racji.

Gość milena _
świat *

Gość wdsdsdsdsdsds
kobiety leca na kase i mysla tlyko o seksie - cala prawda o wspolczesnych koboietach

Gość milena _
Większość kobiet, które znam myśli głównie o rodzinie, dzieciach - ich zdrowiu, wykształeceniu, o tym, by w ich związku było dobrze. No i o pracy oczywiście. Rachunki, dzieci, dom - to wszystko kosztuje.

Gość Młodyibogaty
No ja bym chciał aby mojej żonie i dzieciom niczego nie brakowało i z tym kłopotu nie będzie, to może dla tego się tak zachowują ? Chyba materialistka to co innego niż dziewczyna która chce się "zabezpieczyc" finansowo

Gość milena _
Moim zdaniem, to, że dziewczyna myśli o zabezpieczeniu sobie przyszłości to nic złego. Rozsądny człowiek będzie zawsze szukał lepszej pracy, starał się mieć jakieś oszczędności, skończyć dobrą szkołę, zapewnić dzieciom byt itd. Jest różnica między kobietą, która dba o własny dom i rodzinę (także w aspekcie finansowym), a taką, która dba tylko i wyłącznie o siebie. Dbanie o rodzinę to nie tylko zarabianie pieniędzy, ale też dobre wychowanie dzieci, zapewnienie ciepłego domu, stworzenie fajnych relacji wśród ludzi.

Gość Młodyibogaty
Ojej co ja wgl myślałem :( Masz racje !!!!!!!!!!