Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotanyOO

spotykanie z dwoma dziewczynami

Polecane posty

Gość hjsdgvufvbh
Ale autorze masz problem. Ja jestem kobieta i soptykam sie z kilkoma facetami naraz. Przeciez zeby znaleezc tego odpowiedniego trzeba duzo poznac osob.Zreszta poki mozesz to baw sie, umawiaj sie jak najczesciej i przebieraj w laskach:P

A gdzie Ty chłopie widzisz problem. To, że z poznałeś dziewczyne a potem drugą to nic nie znaczy. Droga do tego aby któraś z nich była Twoją dziewczyną jest jeszcze daleka.Spotykaj się z obiema i zobacz z którą Cię więcej łączy. To, że z kimś gadasz w sieci nie oznacza, że tak samo będzie w realu. Spotykaj się z obiema a przyszłość pokaże z którą będziesz chciał być. Najważniejsze to jak już wybierzesz tą jedną to bądź jej wierny a z tą drugą kończ relacje albo zmień na "just friends" :-)

Gość taaa rob jedna w balona
po 1 spotkaniu zdecyduj i przestan krecic co za niektore meskie szuje odzywaja sie tu:o

Jak pisała autorka wcześniejszego wpisu "poki mozesz to baw sie, umawiaj sie jak najczesciej i przebieraj w laskach". Zobaczysz, że tak na prawde jest mało kobiet które bedą do Ciebie pasowały. Umawiaj się z jak największą ilością kobiet, nie bój się podrywać i nie mniej wyrzutów, że robisz coś niemoralnego. Wiem, że chcesz być w porządku do ich obu ale wierz mi, że one kierują się zasadą selekcji. Będziesz testowany, manipulowany, wystawiany na próbe - Ty też masz do tego prawo. Masz cholerne prawo aby przetestować duża ilość kobiet aby związać się i być wierny tej właściwej. Niczego nie żałuj COCO JUMBO I DO PRZODU"

Dust zycze ci samych dziwek-manipulantek na drodze, zaslugujesu na nie;)

Tą metodą mogłem właśnie wyeliminować z mojego życia takie pokraki jak Ty:-) Dziś jestem w szczęśliwym związku ale musiałem wiele żab pocałować:-p

twoja wypowiedz swiadczy tylko o tobie pokrako:D jestes sam albo z jakas idiotka, kto by chial takiego typo, tylko swinieta albo glupia:D

Nie zamierzam ciągnąć z Tobą tej bezproduktywnej dyskusji. Dziewczynę mam fantastyczną ale jak sobie przypomnę z jakimi odszczepami genetycznymi się spotykałem to aż się cieszę, że taką postawę życiową przyjąłem. Życzę autorowi powodzenia i tak jak pisałem poprzednio...chłopie niczego nie żałuj

taaa, taka na swoja miare, na wiecej cie nie stac:D

Gość dust to takie forumowe ścierwo
prowokator,nie ma co na niego zwracać uwagi

Gość a ja jestem kobietą i uważam
że autor nic złego nie robi, a laski które uważają jedne spotkanie za niemal obietnicę małżeństwa muszą być jakieś walnięte i nieźle zdesperowane :D

Gość taa rob jedna w balona
ty to jestes walnieta i radykalna, lecz sie porzadnie i przestan manipulowac wypowiedzia

musisz byc niezle walnieta i zdesperowana dziwka:D

oglaszasz sie na roksa.pl:D

Gość nudy
e tam nie przejmuj sie...skoro z nimi nie chodzisz to to jeszcze nie oszustwo. nic zobowiązującego. tylko tez nie mozesz robic im nadziei . jezeli szukasz dziewczyny to musisz wybrać tą albo tą.... no i tez przecież nie wiesz co one od ciebie chca

Gość opener202
Tylko ciekawe po jakim czasie autor sie okreslic... moze ciagnac to w nieskonczonosc.. a co jelsi pocaluje jedna,a nagle zaciekawi go jak caluje ta druga?

Gość ujhsdfvfb
Chyba calowanie tez jest wazne w zwiazku tak samo sex. Jesli nie bedzie mogl sie zdecydowac ktora wybrac najlepiej z jedna i druga sex a potem zdecyduje z ktora mu bylo lepiej.To chyba jest normalne.Jesli najpierw wybierze a potem okarze sie ze nie pasuja do siebie sexualnie to bedzie jeszcze gorzej.Autorze poki jestes mlody spotykaj sie z kim masz ochote i rob na co masz ochote.Tak robia wszyscy.Nie sluchaj gdy ktos mowi ze to zle poniewarz mysle ze wiesz jacy najczesciej ludzie tu na kaffe siedza.

ty kolego wyżej nie sprowadzaj autora na złą drogę że najpierw seks a póniej sie zobaczy i co dobra w łożku a charakter po chuju fest na wszystko sie patrzy!!!!!

Gość idz na dzwiki i wybierz ta
ktora Ci najlepiej pasuje parametrami 🖐️

Gość ujhsdfvfb
Tak ale moze sie okazac ze wogole ani ta ani ta nie jest wlasnie ta ktora szuka.A jesli bedzie sie spotykac z dwiema ale nie mowie o zwiazku tylko poznawanie i pozna jeszcze trzecia ktora bedzie mu jeszcze bardziej odpowiadac to co dla zasady ma nie spotykac sie z nia? to moze wtedy stracic wlasnie to czego szukal.Wy macie dziwne myslenie.Jesli spotyka sie z jedna to nie moze z inna a myslicie ze te kobiety spotykaja sie z jednym.Poki nie sa w zwiazku jestem pewna ze spotykaja sie z wieloma.Przeciez moze sie okazac ze te kobiety wcale nie chca z nim byc.Jesli traktujecie spotkanie odrazu jak zwiazek to sorry ale macie jakies chore przekonania.Zrozumcie wreszczie zeby cos znalezc trzeba szukac a nie uwieszac sie na jednej ktora sie pierwsza poznalo.

Gość Zuzanna Amelia & 8
16:12 [zgłoś do usunięcia] Dust.in.the.wind Jak pisała autorka wcześniejszego wpisu "poki mozesz to baw sie, umawiaj sie jak najczesciej i przebieraj w laskach". Zobaczysz, że tak na prawde jest mało kobiet które bedą do Ciebie pasowały. Umawiaj się z jak największą ilością kobiet, nie bój się podrywać i nie mniej wyrzutów, że robisz coś niemoralnego. Wiem, że chcesz być w porządku do ich obu ale wierz mi, że one kierują się zasadą selekcji. Będziesz testowany, manipulowany, wystawiany na próbe - Ty też masz do tego prawo. Masz cholerne prawo aby przetestować duża ilość kobiet aby związać się i być wierny tej właściwej. Niczego nie żałuj COCO JUMBO I DO PRZODU" Fantastyczne zalecenie.

Gość idz na dzwiki i wybierz ta
ujh.. szukac mozna tez uczciwie, a nie maniplujaca innymi osobami:/ spotykac sie z jedna, jesli niewypal, spotkac sie z druga itd. itp. ty traktujesz dziewczyny jak towar, bez szacunku i minimum uczciwosci wobec potencjalnej partnerki. zaczynasz zz pozycji braku zaufania i grania na kilka frontow, z tego nigdy nie wyjdzie nic wartosciowego!

Sam sobie tworzysz problem ;) Spotykaj się z jedną i drugą i zobacz z którą przy której Ci będzie lepiej i nie zrywaj kontaktu z 2gą nawet jak będzeisz z 1 tylko utrzymuj. Po 2 nic nie obiecuj żadnej , nie deklaruj się tylko po prostu miło spędzaj z nimi czas . Na deklaracje wszelke musisz być już laski pewien ,a nie ,ze po 1-2 miesiącach zerwiesz dla nie wszelkie kontakty z innymi kobietami Z reszta sam zobaczysz :) ..jak panna jest atrakcyjna to potem nawet jak już będziesz w związku to nie raz i nie dwa ona wyskoczy się spotkać z "kolega" na piwko :} ..i co zabronisz ? NIE !! ..dlatego ty miej koleżanki I nigdy nie daj się wrobić w coś w styku ,że zrywasz kontakty z jakąś kobietą dla swojej kobiety

Gość co za obluda
kolejny egoista i manipulant, sporo teraz tego meskiego badziewia:o