Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ram pam pam pam

Czy ktoś z was już kupił to nowe super krzesełko Leopard z Ikei?

Polecane posty

Gość ram pam pam pam

Przyznam, że wygląda zaczepiście - szczególnie całe białe lub całe czarne. Ponadto ma pasy i wypinaną tackę. Ciekawa jestem, czy już ktoś z was je testował w domu?

Gość aguspagus
chodzi o to krzeselko? http://www.edziecko.pl/rodzice/1,102740,7391503,Ikea_wycofuje_niebezpieczne_krzeselko_do_karmienia.html to chyba je wycofuja... poza tym jakie tam zaczepiste, jak dla mnie takie zawalidroga...

Gość ram pam pam pam
Nie! Spójrz na datę! To była wersja sprzed lat i ona miała wadę. Teraz jest już nowa wersja, która wygląda tak samo, ale jest w 100% bezpieczna i nie ma transparentnego plastiku. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10202408/

Gość ram pam pam pam
Ono jest mniejsze niż tradycyjne ceratkowe plastiki.

Gość fluffy duffy
to krzesełko jest okropne, takie jakies przesadzone w formie:O fajne krzesełka to stokke tripp trapp a nie takie bezguscie z ikei:O

Gość Ikea nie
Od tej afery z niebezpiecznymi krzesełkami, raczej się 3 razy zastanowię nim kupię coś w Ikea, dla mojego dziecka. My mamy takie http://www.pierwszyusmiech.com.pl/pol_m_Karmienie_Krzeselka-do-karmienia-120.html z delti. Kosztowało 85 zł z tacą, podpórką pod nóżki i pięciopunktowymi pasami. Wydaje mi się że jest głębsze od ikeowskiego no i jednak wygodniejsze bo wyprofilowane.

Gość ram pam pam pam
Ale ja się pytam czy ktoś je ma i używa, a nie czy się komuś podoba. :) Mnie się akurat bardzo podoba. - Stokke też, ale to z Ikei bardziej i cenę ma atrakcyjniejszą.

Gość ram pam pam pam
One już są bezpieczne. Ikea co i rusz wycofuje różne produkty, które później wracają na półki i sami je kupujecie, nie wiedząc nawet że kilka miesięcy temu były wycofywane. Jakby tak każdy się zrażał, to Ikea nie miałaby klientów - a tak się składa, że ma tłumy. Sama mam w domu mnóstwo Ikei i wszystko działa bez zarzutu już od kilku dobrych lat.

Gość ram pam pam pam
Delti z linku jest absolutnie nie w moim guście. Każdemu podoba się coś innego. :)

Gość ram pam pam pam
Ale ja pytam o konkretny model. Odsyłam do pierwszego postu.

Gość ram pam pam pam
Hop

Gość aguspagus
skoro tak chwalisz ikee i jej produkty, to po co sie pytasz o opinie. Wszystko maja swietne ;-) Mi sie generalnie nie podobaja krzeselka do karmienia, zajmuja dodatkowe miejsce i dziecko jak ma 2 lata to chyba juz w takim nie siedzi, bo za male. ja mam nakladke na zwylke krzeslo (mam stol i 4 krzela i na jedno z tych krzesel mam takie krzeselko) http://www.ceneo.pl/2281730 bardzo praktyczne, bo sprawdza sie w domu, szybko sie sklada i mozna spokojnie zabrac w podroz, czy nawet do restauracji, bo nie zawsze maja. Jedynym plusem tego krzesla z ikei jest material, czyli plastik, ktory sie szybko czysci.

Gość ram pam pam pam
Bo nigdy nie korzystałam z tego krzesełka i nie wiem jak się sprawuje w warunkach domowych. Oglądałam tylko w sklepie, porównywałam z zachwalanym Antilopem i tyle. Pierwsze wrażenia: ma super dizajn (moim zdaniem), zapewne bardzo łatwo się je czyści, jest bardzo stabilne, można je dostawić bezpośrednio do stołu (dużo bliżej niż te wielkie ceratkowe) żeby dziecko uczestniczyło we wspólnych posiłkach, ma wsparcia na stópki (Antilop tego nie ma), ale jest też dość ciężkie (choć się takie nie wydaje - Antilop dużo lżejszy, ale mniej atrakcyjny wizualnie). Niestety ni mam jeszcze dziecka, żeby go w nim umieścić na próbę, a cudzego przecież w sklepie nie wezmę, wiadomo. Stąd pytam tutaj. Ja akurat krzesełko mieć muszę, bo nie mam zamiaru poprzestawać wyłącznie na 1 dziecku, więc taki zakup przyda się na dużo dłużej niż piszesz. Nakładki owszem są praktyczne, ale bardziej dla większych dzieci i też mam taką na oku, ale nie z Chicco. Ta z linku nie jest w moim guście. Każdemu się podoba coś innego.

Gość ram pam pam pam
wsparcie

Gość ram pam pam pam
Póki co kupiliśmy już Bumbo, ale ono to będzie bardziej do zabawy i chwilowego unieruchamiania dziecka niż do karmienia i nauki samodzielnego jedzenia, także normalne krzesełko w domu być musi - tak uważam. A podkładki to dla przedszkolaków, które już mniej brudzą niż niemowlęta i nie trzeba czyścić po nich całego krzesła.

Gość W dużych Rossmannach są
Hop Ma ktoś Leoparda?

Gość W dużych Rossmannach są
Też jestem ciekawa opinii, bo też mi się podoba.