Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem starą przegrańczynią

siedzę jeszcze w pizamie

Polecane posty

Wiesz nie raz pasują włosy komuś i krótkie to zależy od buzi jaka kto ma i od sylwetki, a twój kolor włosów jaki jest?? :) Czyż nie jesteś zadowolona z tego że masz takie małe oczka i usta?? To przecież o niczym nie świadczy wystarczy to że są wspaniałe no i może namiętnie wyglądają, mówię o ustach:-P Ty się cieszysz z tego ze przypadłaś mi do gustu a ja nie mam z czego się cieszyć bo nie mam czym zaimponować innym osobom:)

Michaś,,,: Dużo odcieni ialam na włosach. Te na zdjęciu są naturalne ;) teraz miałam czarne ale schodze na brąz, ciemny brąz :)

A nie lepiej się czujesz w naturalnych, to jest czarno-biała fotka więc nie mogę dostrzec dokładnie wszystkiego ale myślę że w takich naturalnych ciekawiej wyglądasz:)

Chciałam czegoś nowego spróbować. Ale chciałabym wrócić do tamtego koloru, może ciut ciemniejszego. Trudno się pozbyć czarnego koloru :O

Gość nauczcie sie nieuki!!!!!!!!!!!
"08.07.2012] 12:28 [zgłoś do usunięcia] Michaś,,, zaczarowana18 Może już się znudziło to innym już by ciebie obgadywać i nie reagowałaś na to, a to dobry na to sposób Ale i tak byłaś śmiała je zamieścić na violi ja bym się na taką odwagę nie zdobył Nie masz za co dziękować twoja podzięka już dla mnie jest tym ze potrafisz być miła Nie przeszkadzam wam w dyskusji zaczarowana więc życzę tobie samych wspaniałości jak również innym tu osobom" kurwa nauczcie się, że bynajmniej to nie znaczy PRZYNAJMNIEJ. Zajrzyjcie do słownika ludzie :/:/:/

To i lepiej ze nie możesz się pozbyć czarnego koloru więc będzie troszeczkę po mojej myśli:)

ehh to to nie tamto " zaczarowana18 Wiem coś o tym ale nie zwracaj uwagi na takie osoby, choć wiem że tego jest trudno uniknąć. Celowo w większości takie osoby się zachowują lecz sam nie wiem czemu?? Mnie bynajmniej spodobała się twoja buzia i to wcale nie jest komplement lecz oceniam to co widzę "

jaj jej napisałęś, że bynajmniej spodobała Ci się jej buzia to napisałeś tak dosłownie, że Ci się nie spodobała za bardzo... ja pierdooooooleeeee.....:o

oddział psychiatryczny mICHAŚ: tak bardzo się podnieciłam, wiesz? haha :D:D ale popatrz, że z nim da się normalnie porozmawiać a z Tobą nie :O

Ja zaczynam nie zwracać uwagi zaczarowana na pomarańcze już dali na to dowód jacy są więc takie wpisy olewam:) A ty już po obiedzie?? :) ja byłem na obiedzie ale ty widocznie jeszcze nie:)

Nie lubie jak tak przeszkadzają i nie mają nic ciekawego do powiedzenia :O Ja zjadłam tylko rosół bo na drugie danie nie mam ochoty ;)

To nie dostrzegaj tego jeżeli to ciebie zaczarowana nie interesuje:) Bardziej oni będą się podniecać że ich olewamy a tak to prowokujemy ich do dalszej dyskusji. To nie zdążyłem tobie powiedzieć smacznego??:) no ale jeszcze nie zjadłaś drugiego dania więc mówię smacznego:)

zaczarowana ja to Cię chyba skądś znam albo mi się zdaję. Masz Klaudia na imię?

No właśnie z małopolski, okolice Olkusza ale pewnie nie wiesz gdzie to jest bo to zadupie

Gość JANUSZ WYPCHAŁ
SZMATY