Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem starą przegrańczynią

siedzę jeszcze w pizamie

Polecane posty

To mało powiedziane że są tacy głupi choć nie kieruję tego do wszystkich bo jest jakiś procent osób w miarę uczciwych. Z drugiej strony ekranu każdy się uważa za odważnego i mądrego bo jest tajemniczy, tylko co tym reprezentuje?? chyba swoja głupotę. To jest internet zaczarowana więc są tu tysiące ludzi rożnego pokroju którzy nie mają nic mądrego do powiedzenia więc uważają się za najmądrzejszych. He mam obiad za chwilę więc możemy się nie usłyszeć bo może już tu ciebie nie będzie gdy skończymy pisać więc wspaniałej niedzieli tobie życzę ;)

Za bardzo się chyba odważyłam z tym zdjęciem. No właśnie nie wiadomo kto jest po drugiej stronie ekranu. Również Cię pozdrawiam i życzę udanej niedzieli :)

A ja już wróciłem:) Hm jak to jest??:) Czy wygodnie się w takie upały śpi w takiej piżamie:) Ja już nie pamiętam tego jak się spało w piżamie, ile ja mogłem wtedy mieć lat?? ;) może z 6 kiedy ostatni raz spałem he he:)

A jak te dzieci małe mogą wytrzymać zaczarowana całe dnie być w pampersie, czy wyobrażasz to sobie??:) no ale niestety tak było czyż nie??:)

Przecież w XX w. pidżamy mogą być całkiem fajne - mają naprawdę fajne kroje dla kobiet i przewiewny materiał. Co prawda, faceci śmiesznie w nich wyglądają, zgadzam się - lepiej same bokserki :D A miałam jednego współlokatora, który spał w typowej pidżamie, ale był polew :D Zaczarowana, uczę się na egzamin z angielskiego :(

krakowska trufelka No ja tez spałem bo mi się to przypomniało jak byłem chory i leżałem w szpitalu , masakra była wtedy:) Mnie ogólnie nie przeszkadza w czym kto sypia, nawet może z gołą pupą spać to już tego kogoś sprawa:) Ja sypiam w podkoszulku ale jak jest chłodno no i bokserki bo w czym miał bym spać jak nie w tym:)

Ja bym chciał jednak perfekt znać angielski jednak on dziś jest bardzo przydatny w życiu:)

A jeszcze zaczarowana wrócę to twojej fotki bo twoja buzia jest mi bardzo znana, może dlatego że ładna:) Przypominasz mi kogoś tak jak bym ciebie skądś znał, mogę się zapytać ciebie z jakiego regionu Polski jesteś??

No nie jeżeli jesteś z małopolski to na pewno się nigdzie nie spotkaliśmy:) chyba że tą twoją bliźniaczkę gdzieś spotkałem o której ty nie wiesz:) :)

Lepiej niech tak nie będzie abyś miała bliźniaczkę bo będziesz miała rywalkę pod względem urody, a ja bym się zastanawiał wtedy kto jest ładniejszy:) Już zrobiłem i wybrałem, ty mi się jednak bardziej spodobałaś:)

Co mi się w tobie spodobało ?? lubię długie włosy jeżeli ma dziewczyna ( mówię o tych na głowie;) ) Masz coś w swych oczkach co potrafi przyciągnąć moją uwagę interesujące usta ha ha i czarujące spojrzenie:) Co poza tym jeszcze hm świetnie mi się z tobą pisze choć może to chwila bo może już nigdy się nie usłyszymy ale te cechy twoje przypadły mi do gustu:)

Ja wolę dłuższe włosy i cały czas je zapuszczam. Nie podoba i się jak dziewczyna ma krótkie włosy. Oczy i usta mam małe, niestety :P No to fajnie, że Ci do gustu przypadłam :classic_cool::)