Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zszokowana jeszcze20

Spotkało mnie coś niesamowitego! to może przytrafić sie kazdemu! przeczytajcie:)

Polecane posty

2 tygodnie temu poszłam odwiedzić babcię, był tam ON, on bo nie pamiętam jego imienia - gdy mi sie przedstawiał myślałam tylko "a jakiś dziadek" ...wyszlam od babci i tyle. Następnie babcia zaprosiła mnie do ROD-u. Była tam z tym panem, spędzilismy kilka godzin razem i muszę przyznać, że świetnie się bawiłam! Graliśmy w trójkę w karty, piliśmy wino, słońce prażyło, grało radyjko na wakacje, czułam się cudownie. Kolejnego dnia ten Pan zaprosił babcie i mnie na swój ROD i pokazywał co ma, miał piękne kwiaty, wszystko takie zadbane, byłam pod wrażeniem, dodatkowo dowiedziałam się na ilu rzeczach sie zna... Przy tym wszystkim był uroczy i nienachalny... Mineło parę dni i poczułam,że...tęsknie za Nim! Chyba się zakochałam w facecie który ma koło 70 lat! CO robić? :(

Gość kelner-gej
wydaje mi się, że to jest bardziej uczcuie jak do wujka niż do tego jedynego :) może zeswataj z nim babcie to problem sie rozwiąże :)

Gość CrK
Hm...4/10

moja babcia jest starsza od niego, poza tym nieudolnie go "podrywała", natomiast do mnie on ma inny stosunek, z nią gada jak z koleżanką, a przy mnie sie peszy i próbuje wypaść jak najlepiej. A mi on sie podoba, rówieśnicy są chamscy,klną, zmyślają, oglądają badziewne filmy, podniecają się iphoneami i innymi gadżetami, a ten pan mi opowiada o dawnych czasach, w dodatku jest zadbany, nigdy nie smierdzi a nawet pachnie wodą kolońską, ciało też ma w porządku, nieowłosione jak u małpy, opalone...

Gość co to jest ROD ?
? Daj se spokoj ,nie odbijj babci chlopka

Zrozumiałam dlaczego często młode piękne dziewczyny wybierają starszych panów (np. Hugh Hefner, Andrzej Łapinski) - po prostu oni mają duzo więcej do zaoferowania niż gówniarze 18-30 lat albo zdesperowani zboczeńcy 30-55lat brzydze sie facetami 20-50 lat...to zwierzęta! a starsi panowie są eleganccy, czysci, pachnący wspaniali i nie myslą juz o seksie!

ROD - rodzinny ogródek działkowy :) czyli działka :) taki mały kawałek terenu, z altanką, kwiatkami, trawnikiem, czasem z grządkami warzyw ;)

chociaż nie miałabym nic przeciwko gdyby zaprosił mnie na seksa