Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

gdzie jest andrzej z uk???

Polecane posty

Czy ktos z was wie? Pewnie dorabia w niedziele do poludnia albo spi i pojdzie po poludniu. Wiecie chyba zostane pisarka. To juz taki wiek, ze mam troche doswiadczenia- czekajac na rente moze cos napisze - ale tylko po polsku - reszta nie wchodzi w gre. Oczywiscie moglabym probowac pisac w innym jezyku, ale jak osiagne sukces w Polsce to mi to przetlumaczy kazdy. Tylko o czym? Moze macie jakis pomysl? Moze o andrzeju z uk? Ten Ronan Keating dal mi do myslenia. Dziennik Bridget Jones powstal. A Dziennik andrzeja z uk? O czym bylby? O czym powinien byc? Moze zaczne pisac bloga - caly czas mam takie dorady. Slysze takie dorady. Moze czas sie nimi przejac wiecie na tej rencie. I tylko ja chce i wyprowadzka, a co poza tym to sie okaze. Kolekcja paszportow krajow arabskich jest aktualna. Bo nikt mnie nie chce na Slasku sie dowiem z ta renta. Co ja sobie nie mysle - nawet sie nie sklonowalam, a taka Slazaczka. Tez prawda. To na wschod wyjade. Tam moge wyjechac. Moze znajde jakies miejsce w sieci ze moge tam byc i tyle. Posiedze, cos napisze i do USA. Moze jeszcze mnie gdzies przyjda. Kolekcja passow krajow arabskich kilka lat, archeolog amator - starozytne kultury przyjechalam badac. Wszystko pasuje i tyle. No i nie na Slasku to gdzie indziej. Moze bym nawet cos wyzej dostala, angielski bym sobie polepszyla - niekoniecznie w telewizji - moze cos w radio. Wiecie ja nie mam charakteru do telewizji - raczej cos napisac, poczytac, powiedziec CO NAJWYZEJ, a ta telewizja to nie za bardzo. Co to niby ma byc? Wiecie co to jest? SZKOCKI WYNALAZEK. A moze bym dostala cos w sklepie - to moge do 60tki. Ja taka jestem -niekoniecznie zaraz USA i Kanada i to z taka renta. Na Tybet trzeba miec zdrowie - a wschod no takiego zdrowia jak w Tybecie to nie musze miec, ceny pi razy drzwi porownywalne z Polska, jedyne samolot i jakies znajomosci. Ja naprawde obejde sie bez Londynu i tego ciulstwa tam bo tak to trzeba nazwac. Ja jestem przez nich oddana do Polski do miejscowosci DO WYSIEDLENIA BEZ PRAW CZLOWIEKA takze wiecie takiej osoby do Zachodu nigdy nie przekonacie i mnie tam skrzywdzono , ze ja tam mam widziec COKOLWIEK OPROCZ KASY - morderstwo i klony. To w Polsce to samo. Kiedys Rzym, ale brygidki rozwalily zalozycielami bankow - no wiecie to mieli nie dac. Tak im zalezalo ze wszystko sie rozlecialo. No co tam widziec na tym Zachodzie. A poza tym co tam robic i tyle. Ten Tybet wiecie jest fajny, ale juz bym sie go bala bo wiecie SONETY KRYMSKIE by mnie mogly obalic, a na wschodzie, co? KK polski?No to nie - juz predzej SONETY KRYMSKIE W TYBECIE i szkoly zachodnie. Bo to MOZE i trzeba uznac na zasadzie ze 1 stopien wyzsze od Polski - choc nie wiem bo to trzeba chodzic. Z glodu nie umieraja, kat nad glowa tez by sie znalazl. 37 moze tam bym miala spokoj od wydania a nawet to jak sie wydac to tam, ale to do NORMALNEJ RODZINy, a nie do trajkata laska i 2 facetow. To jest Polska - tak tu jest wschod. Jeden to narzeczony - zwal jak zwal, a drugi ksiadz proboszcz i wikary to nawet 3 facetow , trojkat i laska sama. A co dalej? I tyle. To i tak niczego nie wyjasnia. To nie jest ani poczatek ani koniec ani srodek. Co to jest w ogole? Polski KK i tyle 2012 :( Kryj sie kto moze :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość eqwewweqwe
kicha mu wypadła i znowu leży w szpitalu

Penis mu odpadl. Mial sie zapoznac z enya. A jednak i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Zlamal mu sie.Nie zlamal kija bejsbolowego na glowie enyi to mu sie chuj polamal i ma krotki. Teraz ma mikropenisa i co zrobi z enya? Jedyna nadzieja, ze jest pielegniarka albo krawcowa i mu doszyje penisa albo kukielek. Z kukielka nie ma dzieci, z penisa doszytego tez. Tak jest enya i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Ja to napisalam, zeby nie bylo,ze za lale mam sie wziac. Najwyzej scenariusze ale czego? I to jest ogranie laleczek i wiecie te gwiazdy na zachodzie to jest dokladnie OGRANIE andrzeja z uk. I Ronan Keating i to bylo na Jima Hensona - ogranie laleczek ale jak? I wiecie gdyby nie te moje listy? ja? TO NIGDY BY NIE ZROZUMIAL JAK GO WYKONCZYLI i wiecie nigdy sie nie da- to teatr dla doroslych mial byc. On robil kukielki dla dzieci , BEZ GENIATALIOW i lali z niego i on sie powiesil ze go nie chcieli z lalami jego. No i on bedzie ekologiem - od owadow chyba. Ze jak teatrzyk to od owadow. I chyba tak zostal ograny plus tym teledyskiem Keatinga.Polaki porobily sie gwiazdami z tego i zniszczyli ONI Keatinga za enye za wszystko. I nie mieli racji bo calosc byla na ... JIMA HENSONA i wiecie stad kazdy w pracy fizycznej na zachodzie to gwiazda ze choc tyle mieli im dac.No mieli racje, ale calosc byla zas na kogos i tyle. I bylo ze w takich pracach nie ma gwiazd. Najwyzej kelnerka i tez to ograno wiecie w HISZPANI zeby nie bylo ze poszlo o owady i tyle. I tak splawili Jima Hensona - takie gnojki i tyle. A te brygidki to niech sie naucza po co one mialy owady i to wszystko. Jedyny sens ich to byl. I wiecie to bylo glosne ze nic tylko lalki Jima nie mialy genitaliow ale jak oni go wykonczyli to nie wiedzial nikt i biolog to sie mial domyslic i on musial powiesic w bankach go wykonczyli , wszedzie.Mnie tez sie dowiem. Mnie nie - na razie tylko renta. No cale zycie adopcja. Ale teraz tylko renta. Kij mam BEJSBOLOWY - podejdz do mnie to sie dowiesz co ja jestem warta CHUJU JEBANY W CIULA czy w cos tam i tyle. No i koniec rozmowy. Bo jestem bez broni a tak walcze. No kij bejsbolowy i prawo do jednego ciosu mam za to ze do dzis bez renty i tyle. Bo wschod to walka - bez szans i tyle :( To tyle z wschodu mam i tyle. Bo ja jestem na wschodzie dla Londynu - z tym niemieckim paszportem od 1997 roku NAJBARDZIEJ i tyle. A te miejscowosci tu. Tyle lat w KATACH - to zachod.Czemu wschod?Nie wiem. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(