Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoet

PROSZĘ , POMÓŻCIE.

Polecane posty

Gość zoet

Witam. Mianowicie kochaliśmy się z chłopakiem bez zabezpieczenia , trwało to około 5 min. ale ostatecznie skończył na mnie, nie w środku. Miesiąc później nie dostałam okresu , tylko lekkie krwawienie i rzygałam,ale 2 miesiące od stosunku dostałam okres 4 dniowy i obfity , zrobiłam 2 testy,wyszły negatywne ,dodam tylko ,że był to mój pierwszy raz . Tylko ,że teraz odczuwam czasami bóle macicy , co to może być. ? i z tego co wypisałam , jakie jest ryzyko,że zaszłam .? tylko proszę Was o normalne odpowiedzi , to ważne naprawdę. Dziękuję ,pozdrawiam.

Gość jika
to idź zrób betę hcg

Gość zoet
Mam taki zamiar, to się robi u ginekologa normalnie , tak .?

Gość zoet
tak wiem , to był błąd i nauczka do końca życia ,dziękuję za odpowiedzi , a wiecie może , dlaczego czasami boli mnie macica .? to jest 2 miesiące od stosunku.

Gość Apasz
Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest bardzo duże, ejakulant wydobywajcy się z penisa mógł zawierać plemniki. Skoro wymiotowałaś znaczy to, ze na 73% jesteś w ciąży. Testy często się mylą więc nie można się nimi sugerować. Proponuję powiedzieć o wszystkim rodzicom i udać się na pierwsze badanie ciąży. Życzę spokojnego rozwiązania i zdrowego bobasa

Gość ciekawe kto w tym bedzie chod
ak wiem , to był błąd i nauczka do końca życia ,dziękuję za odpowiedzi , a wiecie może , dlaczego czasami boli mnie macica .? to jest 2 miesiące od stosunku. hhahahahhahaha co za tłumok:O:D

Gość zoet
tzn .? ..

Gość zoet
chodziło mi ,że nie 2 od stosunku , tylko że teraz zaczęła mnie pobolewać czasami.

Gość Apasz
Macica Cię boli bo umiejscawia się w niej zarodek z dzieckiem. To zrozumiałe...Pozdrawiam

Gość ahh jakhak
idz dziecko do ginekologa albo zrobic badanie beta hcg co mamy co do jasnej cholery powróżyć?????:O:O:

Gość szkoda gadac nawet
Mam taki zamiar, to się robi u ginekologa normalnie , tak .? :O

Gość Apasz
USG też pozwoli Ci ujrzeć po raz pierwszy dzidziusia, zabierz na wizytę swojego mężczyznę, on też powinien to zobaczyć. Życzę szczęścia !!!! Musicie być okropnie szczęśliwi, tak Wam zazdroszczę :*

Gość jestem mondra
skoro to bylo 2 miesiace temu to po co bete robic? mozesz isc do gina i zrobic po prostu usg dopochwowe... niekoniecznie jestes w ciazy, wymioty o tym nie swiadcza, skoro mialas normalny okres ostatnio.. piszesz obfity mozliwe ze bylo to tez samoistne poronienie. testy 2 negatywne.. w jakich odstepach czasu je robilas? i kiedy?

Gość szkoda gadac nawet
SG też pozwoli Ci ujrzeć po raz pierwszy dzidziusia, zabierz na wizytę swojego mężczyznę, on też powinien to zobaczyć. Życzę szczęścia !!!! Musicie być okropnie szczęśliwi, tak Wam zazdroszczę :* dobre:D

Gość Apasz
Na pohybel tępym sukom ...