Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andy...,...

Czy ona chce czegos wiecej?

Polecane posty

Gość Andy...,...

W pracy mam kolezanke (mezatke), ktora zaczela ze mna flirtowac. Potrafi niby przypadkiem mnie tracic dlonia, czy kolanem, ponadto czeka na mnie po pracy i grzecznie pyta, czy bym jej nie odprowadzil. Przyznala sie, ze darzy mnie sympatia i lubi ze mna spedzac czas. Ktoregos dnia znow ja odprowadzalem i na pozegnanie chcialem ja pocalowac po kolezensku. Zblizylem swoje usta i zastyglem w bezruchu, aby sprawdzic jej reakcje. A ona bez zadnego problemu mnie pocalowala w policzek i sie usmiechnela. Myslalem, ze nastepnego dnia jakos ochlodza sie nasze relacje, ale nie... Ona w dalszym ciagu chetnie ze mna sie spotyka, czy to na piwo, czy w innym spektrum. TJakis czas temu miala miejsce taka sytuacja, ze spotkalem ja z jakims facetem w galerii. Pozniej sie tlumaczyla, ze t znajomy i lubi z nim tanczyc, bardziej niz ze swoim mezem. Ponoc tego jej znajomego strasznie nie trawi maz moejj kolezanki. Teraz pozostaje kwestia, czy ona to robi bo mnie po prostu lubi i nic wiecej, czy... Kryje sie za tym cos wiecej, a moze sie bawi w najlepsze? Po co ta speiwka o tym znajomym? Jak wybadac i sprawdzic jej oczekiwania? Nie chcialbym wyjsc na jakiegos nachalnego gbura i sie skompromitowac. Jakies rady?

Gość jestem starą przegrańczynią
rada jest taka ze to jakis kurwiszon uganiający sie za penisami wiec jak sie szanujesz to olej dziwke

Gość Apasz
Szuka kutasa ...a tamten to nie kolega tylko kochanek

Gość hehe :D
Szybka ta twoja kolezanka. Szkoda czasu, bo jestes jednym z wielu.