Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak 21 lat tylko raz

Czy jestem normalny? - szczerze bo czasami sam się zastanawiam.

Polecane posty

Wielokrotnie czytając to forum widziałem tematy zakładane przez sfrustrowanych mężczyzn, którzy swój pierwszy raz mają jeszcze przed sobą. Zastanawia mnie co muszą czuć skoro w miejsce tematu czy postu wpisują treść:np. "chcę ruchać!" itp. Ja tak jak oni również jestem prawiczkiem. Mam skończone 21 lat jednakże nigdy nie miałem takich myśli. Nie czuję się źle czy gorszy z powodu, że nie uprawiałem seksu. Nie interesuje mnie seks z kobietami które nie darze uczuciem, nigdy też nie myślałem o pójściu do agencji towarzyskiej czy skorzystaniu z tzw. anonsów erotycznych. Swój pierwszy raz chciałbym przeżyć z kobietą, którą kocham. Pewnie pomyślicie, że Ona też musi być "czysta". Nie nie musi. Czasami w samotnie spędzane wieczory oglądając telewizję, czytając prasę czy siedząc na internecie zastanawiam się czy ze mną coś jest nie tak. Wszędzie gdzie bym nie zajrzał jest seks i jego pochodne. A mnie sam seks jako seks nie interesuje chcę czegoś więcej nie tylko bliskości ciała ale również poczuć, że jestem kochany przez daną kobietę. Nie musicie odpowiadać w temacie. Po prostu musiałem się wygadać. Muszę już spadać więc nie będę Wam odpowiadał na pytania. Jeśli zobaczycie ten sam nick tutaj to znaczy, że to nie ja. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Gość nareszcie jakis normalny
facet a nie kolejny ktoremu tylko ruchanie w glowie

Gość oczywicho prawiczek
A co ty mi tam mówisz o ruchaniu. Ja bym chciał w pierwszym rzędzie mieć jakąś sympatię bo czuje się samotny jak cholera.

Gość a to ciekawe
gdyby facet napisal ze chce mu sie ruchac to by topik byl oblegany przez forumowiczow ale ze przedstawil siebie jako wartosciowego czlowieka to zainteresowania tematem BRAK zal

Gość Apasz
Zacznij czytać broszury seminariów duchownych ...jesteś pedałem

Gość Vellaaa
a ja myślę , że nie pogadacie bo taki wartościowy facet na pewno kogoś znajdzie :)

Gość AnitaMalborkI
Jak na księdza jesteś jak najbardziej w porządku :)

Gość Vellaaa
od razu na księdza bo się nie puszcza jak większość żelusiów i pakerkowatych niewyżytych cwaniaków ? ciekawe...

Jak mam być szczery to patrząc na to wszystko czasem myślę o jakimś zakonie bądź seminarium. Mam dość tego ciągłego widoku nagości i seksu, brzydzi mnie to ...

Gość prawiczek z kafe 29 latełe
pogadamy jak zostaniesz prawiczkiem koło 30. nie mart się chłopcze od tego sie nie umiera. tylko pamietaj żebyś się nigdy nie przyznał zainteresowanej kobiecie bo ucieknie

Chłopak 21 lat tylko raz cyt.Czasami w samotnie spędzane wieczory oglądając telewizję, czytając prasę czy siedząc na internecie zastanawiam się czy ze mną coś jest nie tak. Wszędzie gdzie bym nie zajrzał jest seks i jego pochodne. A mnie sam seks jako seks nie interesuje chcę czegoś więcej nie tylko bliskości ciała ale również poczuć, że jestem kochany przez daną kobietę. Ja myślę że rozumiem o co Tobie chodzi,seks z ukochaną kobietą całkiem inaczej smakuje ,to nie to samo co z przypadkową lalą nie mówiąc już o seksie z prostytutką który jest jakimś Ersatzem (namiastką).Kto twierdzi że to jest to samo to chyba nie był zakochany i nie robił tego z zakochaną kobietą.No ale co niektórzy zadowalają się byle czym albo z różnych względów nie mają innej opcji .

Gość Vellaaa
zgadzam się w 100 % :) dlatego ciągle czekam na tego jedynego, któremu zaufam i nie będę miała oporów żeby to właśnie jemu się oddać.

Blu dokladnie sa tacy ktorzy chca czegos wiecej ale wiekszosc woli zadowalac sie obierkami. Autorze tematu nie jestes nienormalny poprostu masz pewne zasady moralne ktorych sie trzymasz.