Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudziara000

Okropna randka.

Polecane posty

Gość p[opopoi
nie przejmuj sie opiniami ,faceibronia swoich,nie wyszlo trudno .. nie ta randka to nastepna ;)

Gość manio ciekawski=)
Wiele kobiet śmierdzi potem. Ważne, żeby przedtem ładną wonią wabiły

Gość Nudziara000
Do czego ten tekst był? To Ty masz chyba ze sobą problem siedzisz tutaj na tym kafe, już parę razy Cię tutaj widziałam. Sam się nie zastanowiłeś nad sobą? Czemu tutaj siedzisz? Gdybyś był w miarę to nie przesiadywałbyś na babskim forum. Jeśli chodzi o mnie, to nie mówię że jestem ekstra i każdy polecieć na mnie wręcz powinien. Nie proszę o to. Mam wielu kumpli, mówią mi prosto z mostu co o mnie myślą, nawet przypadkowi ludzie zdarzają się odezwać coś na temat mojej urody. Każdy były facet dobrze mnie wspomina, żaden się ze mną nie nudził. Z wieloma utrzymuję kontakty do teraz. Więc nie wiem o jaką krytykę wobec siebie Ci tutaj chodzi.

Gość Rambo z Krakowa
Dokładnie ja ostatnio mam taką obserwację, że nawet bardzo atrakcyjne Panie super zadbane potrafią walić średnią wonią spod paszki;D A nasza nudziara po prostu nie ma szczęścia i źle szuka znajomości;)

Gość Nudziara000
:) kochanie wyobraź sobie że ja zawsze jestem zadbana. Zrobiony makijaż włosy czyste ubrania i ładnie pachnę. Zająłbyś się sobą, bo na prawdę nie wiem co Twoje komentarze wnoszą do tego tematu.

Gość Rambo z Krakowa
To ja też powiem Ci wprost co o Tobie myślę (takie pierwsze wrażenie) ;) Masz jakiś kompleks, nie wiem czy chodzi o wzrost, o to że jesteś gruba, nie masz kasy, masz brzydki nos, albo Ci się włosy przetłuszczają ... nieważne;) masz problem, bo jesteś arogancka i nieprzyjemna. Pewnie masz taką opryskliwą naturę, bo przyjmujesz obronną pozę;) Przede wszystkim zgól wąsik, umyj się pod pachami i czasem zamknij ryj - po prostu bądź milsza i się uśmiechaj. Nie masz odwagi żeby powiedzieć gościowi, że nie jesteś zainteresowana, ale swoje oczywiście wiesz;)

Gość Nudziara000
Wiesz dlaczego jestem taka opryskliwa? Jak patrzę na Twoje durne komentarze, które jak wcześniej napisałam nic nie wnoszą i nie mają niczego wspólnego z moim "problemem" nie wiem czy zauważyłeś ale tylko do Ciebie się tak odnoszę i jakbyś mógł to bez takich durnych tekstów i obrażania mnie, bo to się robi żenujące.

Gość Nudziara000
nie po to zakładałam temat żebyście stawali po stronie tego fajtłapya ale po to zebyście mi przyznali racje i mnie pocieszyli

Gość manio ciekawski=)
nie po to zakładałam temat żebyście stawali po stronie tego fajtłapya ale po to zebyście mi przyznali racje i mnie pocieszyli :D Przyznajemy rację i pocieszamy! :classic_cool:

Gość Rambo z Krakowa
Tak się zastanawiam dlaczego akurat taki nick Ci przyszedł do głowy;D pewnie ujawnia się Twoje prawdziwe oblicze - nudnej sknery bez polotu z lekkim zapachem potu. Takim jak Ty zawsze śmierdzą nogi i macie włosy na rękach więc milcz jak do mnie mówisz i spadaj do garów. Jesteś nieudana i się tym chwalisz, masz straszne ego i maskujesz nim swoje braki. Jedyne co Ci dobrze pewnie wychodzi to udawanie paniusi i zamykanie w porę paszczy;). Pamiętaj nie ubieraj legginsów bo pogrubiają.

Gość Lolitka000
Hahaha o nie wytrzymam. Ciekawe czy też by Ci się tak mordka nie zamykała w realu.

Z brzmienia nicka Rambo wywnioskowal, ze masz bujne owlosienie na konczynach. Detektyw poirot sie chowa.

Gość Nudziara000
Nie mogę. Facet jest jakiś dziwny. Czepiłeś się nie wiadomo czego nagle mój nick jest dziwny. Jesteś jakiś popieprzony.