Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronickeex

ale ja naiwna byłam!

Polecane posty

Gość weronickeex

dałam się raz pocałować kolesiowi, który mi się podobał. potem mnie zlewał, wgl się nie odzywał i przychodził tylko jak czegoś chciał.. ale za każdym razem później jakoś się składało,że nie wychodziło i znów pisał,żebyśmy się spotkali sam na sam itp. czy to możliwe,że on mnie nawet nie lubił, tylko był niewyżyty i uważał mnie za łatwowierna która mu sie bez problemu da ?

Gość weronickeex
była któraś w takiej sytuacji ? albo któryś z was tak wykorzystywał dziewczynę ? ;/

Gość patitenko
zero honoru posiadasz a on skorzystał.

Gość weronickeex
freda tez mu ssalam

Gość weronickeex
zależało mi na nim.. zaślepiona byłam :/ raz tylko się całowaliśmy, a potem jak pisał to ja się niby zgadzałam, ale potem i tak nie wychodziło.. mozliwe ze on mnie nawet nie lubi?? ostatnie-podszyw

Gość patitenko
to jest oczywiste,że Cie nie lubi tylko chciał sobie ulżyć.

Gość weronickeex
ale z siebie kretynke zrobiłam... słodził czasem,że się ucieszył, jak mnie zobaczył, przytulał mnie jak np zdjecia czasem robilismy, aa potem zlewał ..i sie pojawial jak miał ochote..ale mi głupio.. jeszcze ze mna do klasy chodzi... w sumie laska ktora by lubial by sie tak niie bawil...

Gość patitenko
wreszcie zajarzyłaś.

Gość kierowca rosomaka
wszystko jest możliwe dziewczyno patrz, słuchaj i MYŚL a nie nakładaj na rzeczywistość swoich pobożnych zyczeń wtedy bedziesz miała większe prawdopodobieństwo zrozumienia o co w tej bajce chodzi

Gość weronickeex
dziś mi się właśnie wszystko poskładało, byłam tak nim zaślepiona, a on musiał zauważył,że podoba mi się i wykorzystywał. jak to teraz odkręcić, żebym wyszła z tej głupiej sytuacji z twarzą ? pisał kilka dni temu i sie umowilsmy na piwo, ale nie zamierzam sie z nim spotkac.. co zrobic zeby nie uwazal mnie za kogo mnie teraz uwaza ?

Gość weronickeex
mam moralniaka jak nigdy ;// jak mogłam się mu tak dać... jeszcze widząc,że mnie zlewa .. tak mi na nim strasznie zależało .. co robić ? :(

Gość kierowca rosomaka
a co chcesz zrobic? kochanie, śmieci znajdziesz wszędzie niektóre z nich idą po trupach tych którym na nich zależy z cwanym uśmiechem na cwanej twarzyczce mówia sobie: znowu sie udalo ty dzis już to wiesz co z tą wiedzą zrobisz zależy od ciebie

Gość weronickeex
no tak, to sobie dziś uświadomiłam.. jak się na nim zemścić,żeby jeszcze pożałował tego jak mnie traktował ..? albo żeby wyjść z twarzą.. przez pół roku się mną bawił .. teraz muszę się odegrać..

Gość kierowca rosomaka
on tego nie będzie żałował cokolwiek byś nie zrobiła człowiek pozbawiony sumienia nigdy nie żałuje swoich win szkoda twojego życia na babranie się w zemście bo w ten sposób i tak bedziesz budowała z nim wieź - patologiczna, opartą na nienawiści a ty chyba powinnaś raczej sie od niego uwolnić bo nic dobrego z symbiozy z hubą żywiciel nie ma

Gość weronickeex
jak on ze mną do klasy chodzi, będę widzieć ten jego szyderczy śmiech i jak będzie opowiadał wszystkim jaka ja łatwa jestem.. niby oprócz pocałunku nic niie było, ale chciał więcej, a ja nie zaprzeczyłam. to co teraz zrobić, żeby poprostu wyjść z twarzą?

Gość kierowca rosomaka
nic nie rób poza pytaniem go za każdym razem czy wybrał juz kolejna kandydatke do przelizania i jak zamierza się za to zabrać ;)

Gość jerryslodziak
typowy babiarz, nic nie zrobisz.