Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzająca się mama

Pierwszy cel: -5kg

Polecane posty

Gość mamusiadzidziusia
Ale czad. Zamiast aromatyzowane kom. Wstawila prywatyzowane owocami.

Mamusia pijesz yerbe??? ja ja mam w szafce bo moj maz pijał jak byłam w ciazy a ja wtedy nie mogłam, a teraz troche zostało wiec moze i ja zaczne,,,, pic hehe

Piłam yerbę kiedyś w czasie studiów i nauki. Wtedy rzuciłam kawę i bardzo mi smakowała. Obecnie nie piję ani yerby ani kawy, odzwyczaiłam się. Nie wiem czy to prawda ale przeczytałam gdzieś, że yerba wypłukuje magnez. Wiecie coś może o tym?

Gość mamusiadzidziusia
odnośnie tego magnezu to nie mam pojęcia. Raczej wątpie aby mogła zaszkodzic. wiadomo, ze nie mozna przesadzac z iloscia ale 2 takie herbaty nie zaszkodza.

No raczej nie. Gdzieś czytałam, że czerwonej i zielonej też nie można pić za dużo. Jak widać nawet zdrowe rzeczy można przedawkować.

No ja troche pofolgowalam wczoraj jaies winko, szaszłykz grilla hmm co prawda bez tluszczu no ale jednak, no i wogóle sporo różnych drobnych rzeczy, ale duzo bardzo duzo sie ruszałam wiec bilans sie wyrównal. dzis wracam spowrotem do dietki - t juz u mnie 13 dzień - i wczoraj jak patrzylam to jakby 2 kg mniej ale przed impreza hehe - wiec sie nie fascynje narazie,