Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka2323

blondynki sa bardziej meskie od brunetek

Polecane posty

Gość obserwatorka2323

z wygladu.. te naturalne. zauwazyliście? bo brunetki sa badziej subtelne ,a blondyny albo maja duze nosy np , albo sa wysokie i generalnie wielkie. poza tym nie wiem dlaczego ,ale czesto maja chlopiece sylwetki albo maja swinska urode co tez nie jest zbyt kobiece rzadko sie zdarza subtelna blondynka. przewaznie maja dosc ostre rysy twarzy

Gość ja znam natural blondi
dokładnie wielka, zad jak u klaczy , nogi jak słupy, i wielki nos , oraz czerwona karnacja Plastikowa rura, maska na pysku, nie pyskuj Masz tu stówę idz w pizdu Barbie Jesteś zajebista laska, ale trochę za często ustami mlaskasz Siedzisz chłopakom w oku Tak jak w palcu drzazga. Racja (ała) To co mówią na dzielnicy, że masz ładną Buźkę i podszycie spódnicy Cycki silikonowe ugniecione tak, że już opadły na podłogę Musisz nosić specjalne staniki usztywnione To na głowie naturalny blond, utleniony głąb Poskręcane loki. Poruszasz się tak pięknie tylko za szeroko Stawiasz kroki. Co ty? Jakbys prostowała beczki Taki motyw wkręcasz na obroty

blondyna blunetka-jesli ma wielki nos to sila zreczy jest brzydka...... mam taka kolezanke,ktora od profilu wyglada jak gargamel;D

Gość obserwatorka2323
ale brunetki jakos rzadziej maja duze nosy ni blondynki blondynki maja ostre rysy przewaznie

Gość malutttkaa aaaa a
a ja jestem blondynką i mam mały nosek.. Ale fakt mam dwie koleżanki, też dwie blondynki z wielkimi nosami. ;/ Btw. To co autor napisał o blondynkach to do mnie raczej nic z tego nie pasuje ;o