Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewap

178 cm wzrostu u faceta to wysoki wzrost?

Polecane posty

Gość lewap

Powiedzcie szczerze jak wyglądam dla kobiet do 170 cm. Podobno nawet jak facet ma 170 wzrostu to i tak przewyższa większość kobiet (tak słyszałem) :) ale 178 ? co o tym myślicie ? bo jak ja się przyglądam swojemu kumplowi, on też ma tyle, to wyglądamy BARDZO NISKO :( To tak jak ze słoniem i mrówką, wiadomo, że słoń dla słonia jest niski, ale dla mrówki to jak wieżowiec. Myślicie, że śmiało mogę mówić, że jestem wysoki ??

Gość nie, nie jesteś wysoki
przykro mi.

Gość hybgvfcd
To przeciętny wzrost. Nie masz powodów do kompleksów, ale wysoki nie jesteś, raczej taki średni.

Gość nie wysoki,
średni,wysoki zaczyna się od 190

Gość lewap
Jak to przeciętny :( :(

Gość arianka
To jest chyba najlepszy wzrost u faceta. Mam swoją ideologię do tego :) A i sama mała nie jestem, bo mam 168cm.

Gość lajla90
Raczej niski jesteś, ale nie aż tak,żebys miał mieć z tego powodu kompleksy.

Gość Lily987
178 cm to wzrost średni. Nie jesteś wysoki, ale też nie masz powodów do popadania w kompleksy. Gorzej by było jakbyś miał 168 cm...

Gość laska 1990
średni zaczyna się od 180 jesteś kurduplem

Gość Długi
Kolejny temat ze wzrostem :o Jeśli masz 178cm to jesteś średniego wzrostu mężczyzną, od 181cm w wzwyż jest wysoki. Mam nadzieję że pomogłem :) 🖐️

Gość Lubiąca kawe 22
Mój mąż ma 193 i każdy niższy kojarzy mi sie z kurduplem....sorryy.

Gość laska 1990
jeździsz maluchem? :)

Gość Długi
Myślicie, że śmiało mogę mówić, że jestem wysoki ?? Lepiej nie bo nie jesteś wysoki i po prostu ktoś może Cię wysmiać więc lepiej tak nie mów bo tak nie jest mów że jesteś śreniego wzrostu skoro tak jest :)

Gość Lubiąca kawe 22
Do o matko coś tam : Kobiety lubią wysokich...my z mężem spimy pod kołdrą 220x 200 i jest ok. :) Butów nie może kupić bo ma rozmiar 48-49 ale to już inny problem.

Gość Lubiąca kawe 22
Do o matko coś tam : Kobiety lubią wysokich...my z mężem spimy pod kołdrą 220x 200 i jest ok. :) Butów nie może kupić bo ma rozmiar 48-49 ale to już inny problem.

Gość Długi
Lubiąca kawe 22 Czyli jak mam 191cm to jestem kurdupel :D widzę że twoje "22" przy nicku to nie wiek tylko raczej IQ.....

Gość lewap
Dobra "dzięki" za odpowiedzi, nie takich odp oczekiwałem :o wydawało mi się, że może jednak w oczach kobiet lub niższych osób jestem bardzo wysoki, tylko dla siebie nie :)

Gość chyba w snach
Wg mnie tak. Moj facet ma tyle samo . Jak dla mnie najbardzirj optymalny wzrost.

Gość Długi
W starym dowodzie osobistym miałem wpisane wysoki więc drodzy durni kafeteriusze wlozcie sobie w tyłek pisanie ze to wzrost średni :D tylko właśnie w "starym" dzisiejsi mężczyźni są więksi :)

Gość ale ty
ktośniedawno tu napisał że 172 to wzrost siedzącego psa :D więc chyba nie masz czym sie martwić, szukaj sobie niższych lasek (165 i mniej)

Gość lewap
Mnie kręcą takie 172 cm laski :) brunetki :)

Gość mój mąż ma 186 cm
i to jest najlepszy wzrost dla mężczyzny ale 178 to nie tragedia : )

Gość Lubiąca kawe 22
długi dobrze wiesz że nie chodziło mi o to...mocno niższy od mojego męża-np o 20-15 cm to dla mnie kurdupel..soryy.

Gość lewap
Teraz byle gówniarz ma przeszło 185 wzrostu, a nawet 18 lat nie skończył. Wystarczy po osiedlach się przejść. Nie rozumiem tego :)

Gość Długi
Wzrost powyżej 190 tu już traci kalectwem Dlaczego ? weź mnie oświeć bo ja mam idealne zdrowie :)

Gość ...koperek........
178 to dramatycznie mało

Gość niziolek
A znajac zycie pewnie jeszcze sobie dorzuciles pare cm, bo niscy tak maja ze podaja wzrost w kapeluszu albo na koturnie ;) niestety cos sie z mezczyznami porobilo i teraz gdzie nie spojrzec to wszedzie takie niziolki..ciezko jest spotkac faceta powyzej 190cm. Wiec wzrost masz przecietny, a ze mizerny jak na mezczyzne to inna sprawa

Gość Długi
Teraz byle gówniarz ma przeszło 185 wzrostu, a nawet 18 lat nie skończył. Wystarczy po osiedlach się przejść. Nie rozumiem tego Lepsza jakość życia :) do tego to głównie od genów zależy czy będziesz wysoki :)

Gość moczyryj
jaka piękna hipokryzja. U faceta 178cm wzrostu to kurdupel ale u kobiety to już wieżowiec ...Nie ma jak solidne fundamenty i kryteria oscylujące w zależności od widzi mi się dyskutantek:P

Gość Kjnckjdcnkjn
Nie, to mało jest jak na faceta.