Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewap

178 cm wzrostu u faceta to wysoki wzrost?

Polecane posty

Gość moczyryj
wyobrażam sobie taka rozmowę w realu: Facet 178cm: Hej uważasz że jestem wysoki? Ona 165cm(zadzierając głowę do góry): Eee tam...jesteś kurdupel:P :D:D

Gość Długi
moczyryj wyobrażam sobie taka rozmowę w realu: Facet 178cm: Hej uważasz że jestem wysoki? Ona 165cm(zadzierając głowę do góry): Eee tam...jesteś kurdupel :D dobre

Gość Długi
Mnie tak naprawdę trochę śmieszy jak kobieta tak poważnie podchodzi do wzrostu to chyba sama jest niepoważna :D

Gość moczyryj
mówisz o sobie? Miło mi gówienko...jestem moczyryj:P

Gość moczyryj
przykro mi że jest pan bezpłodny prosze pana:(

Gość hdusususuus
"W starym dowodzie osobistym miałem wpisane wysoki więc drodzy durni kafeteriusze wlozcie sobie w tyłek pisanie ze to wzrost średni" w dowodzie, to kazdy sobie sam wg uznania wpisuje i nikt tego nie sprawdza z linijką.. i możesz sobie nawet machać ludziom przed oczami certyfikatem klubu wysokich poświadczoną notarialnie i z pieczątką prezesa związku kynologicznego, ale to nie zmieni faktu, że jesteś po prostu przeciętny, a nie wysoki. "jaka piękna hipokryzja. U faceta 178cm wzrostu to kurdupel ale u kobiety to już wieżowiec" nie rozumiesz chyba znaczenia słowa hipokryzja. to nie hipokryzja tylko biologia- samica jest mniejsza, drobniejsza, inaczej zbudowana- dlatego obowiązują inne kryteria. "Facet 178cm: Hej uważasz że jestem wysoki? Ona 165cm(zadzierając głowę do góry): Eee tam...jesteś kurdupel" nikt nie musi zadzierac głowy przy tak niewielkiej różnicy wzrostu. musiałbys znaleźć laske 150 w kapeluszu, zeby patrzeć na nią z góry

Gość moczyryj
hdusususuus Jaka kurwa biologia znowu? To nie biologia tylko matematyka w najprostszej wersji.

Gość moczyryj
samica jest drobniejsza? No i dobrze ale wy byście chyba chciały żeby te dysproporcje były wręcz nienaturalne.

Gość moczyryj
to znaczy że jak upierdoli Cię suka psa ważąca 30 kg to była ogromna a jak samiec o tej samej wadze to był kundelek?

Gość moczyryj
I to pokazuje co dla kobiet jest najwazniejsze:P możesz być wyższy od swej lubej o 20 cm ale jak jesteś niższy od "średni wysoki" to już coś takiej nie halo:D Czyli: poklask, podziw, zazdrość, chwalipiectwo, mojstwo itd itp:P

Gość gość
niski wzrost mężczyzny < 175 cm średni 175-184 cm wysoki 185 cm> tak to widzę:) kobiety < 165cm niski 165-174cm średni 175 > wysoki

Gość gość
w 100 pro sie zgadzam z tym ^^^

Gość gość
mój facet tyle ma wzrostu ja nie narzekam, bo sama mam 162 więc jak znalazł włożę szpilki i tak jest wyższy

Gość graxjagość
Kurd**el z Cb i tyle.Ja mam 1,78 cm i czuję się niska a co dopiero facet.Wysoki wzrost zaczyna się od 187 w wzwyż.... współczucia!