Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona smutna :(

Cholernie mi smutno....

Polecane posty

Mój idealny mąż, zabrał dzieci i pojechał do swoich rodziców. Ja nie mogłam, bo od roku nie utrzymujemy kontaktów.Mąż to akceptuje i rozumie zipełnie , poniewaz z jego mamą nikt, nawet własne dzieic ni epotrafią się dogadac. Jest niedziela, a ja siedze sama.... Czuję się jak smiec. Czytak zachowuje się kochający mąż?

Gość SPIRALKA JEST OK
nie martw się, ja mam już 12 dzień okresu ;)

Fajnie, ze kogos to smieszy.... :(

Gość nie za bardzo nie teges
ja za to mam pojebanego męża, który woli spędzać czas ze swoja babcią która ma 87 lat ona chce na działkę, wiec on wiezie ja na działkę, nie ważne że to 80 km nie ważne że co weekend, wkurwiłąm sie

Gość Ciekawie
Dlaczego piszesz że masz ....męża,dlatego że wozi swoją babcie na działkę? Dlaczego nie możesz pojechać również i Ty? Pamiętaj że też kiedyś bedziesz babcią i co wtedy? Uważam że Twój mąż jest bardzo dobrze wychowny,a Ty tego niedoceniasz - niestety.

pojechal do swojej matki, nie widze tu nic dziwacznego. to nie jest jego wina ze wam sie nie uklada na tyle ze nie potraficie sie nawet widywac.

A co miał zrobić? To twoja sprawa, że jesteś obrażona na jego rodzinę. On nie porzuci matki dla kapryśnej żonki. Nie masz żadnych innych zajęć niż męczenie męża, pasji, czegokolwiek?

jak byś przez 8 lat małżeństwa wszędzie wlekła się z jego babcią to wyszłoby Ci to bokiem ta kobieta ma nierówno pod sufitem, jest zaboraczą manipulatorką rodzina wchodzi jej w tyłek nie dlatego że to kochana staruszka, ale dlatego że to złośliwa bogata menda, której się boją długo by opowiadać, ta kobieta skłóca wszystkich wokół i czerpie z tego satysfakcję, na mój gust ma zaburzenia psychiczne

Gość ja to juz wiem
nałóż maseczkę na twarz, wykremuj sie, wyperfumuj,wez duze pudło lodów,kilka paczek ciastek, wlącz jakąś zajebistą komedie lub romansidło i sie rozkoszuj chwilą, nie mysl , ze on pojechał, ciesz sie ze masz chwile dla siebie

nikt normalny by tego nie zniósł przez te 8 lat nigdy nie byliśmy na tej działce sami, bo ona musi jechać z nami nigdy nie zaprosiliśmy tam znajomych na grilla itp ta kobieta to wariatka a mąż woli kłócić się ze mną niż jej odmówić ona chce jechać na cmentarz, jedziemy na cmentarz ona chce do marketu jedziemy do marketu każdy weekend babcia ma pomysł jak nam zagospodarować czas mąż boi się wziąć urlop i pojechać na wakacje bo babcia będzie zazdrosna.... ale koniec końców to ze mną coś jest nie tak, bo to ja jestem ta zła i zaborcza bo chcę mieć własne życie a nie wegetować z jego babcią