Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duza mala dziewczynka cooooo

mam 22 lata, czy powinnam glupio sie czuc jezdzac z rodzicami

Polecane posty

Gość julka19x
wstyd jechac z rodzicami,tyle imprez mozna ominąć.Lepiej z kims sie zorganizowac

Autorko nie czytaj tych durnowatych opinii, zapewne ludzi w wieku do 19 lat góra, co to z rodzicami się nie pokażą, bo wstyd... Ja mam 23 l. i chętnie z rodzicami jeżdżę na wakacje czy też z tatą popływać na kajakach i wypić piwko, z mamą się poopalać. Mam fajnych rodziców i potrafią zorganizować czas, nie są jakimiś nudnymi, podstarzałymi kojotami. Ja akurat w ciągu roku mało czasu z nimi spędzam, dlatego zaczęłam doceniać chwile kiedy możemy gdzieś razem wyjechać (a przy okazji nie muszę płacić - ale to inna bajka :P). Nie przejmuj się i jeździj z rodzicami nad zalew, ciesz się, że ich masz. A już na pewno przez głupie komentarze nie zamykaj się w 4 ścianach! Nad jeziorem czy w ogóle na wczasach widuje się rodziców z (prawie) dorosłymi córkami. Nie ma w tym nic nienormalnego. Dodam, że moje koleżanki - studentki też jeżdżą z rodzicami na wakacje za granicę :) Jak rodzice postawią to tym bardziej człowiek w podskokach pakuje walizki, bo wie, że za parę lat sam będzie musiał na wszystko zarobić. Bierz rodziców i naciągaj na lody! ;)

Gość fdgf
Krakowska trufelka ma rację. Korzystaj z tego, że masz szansę gdzieś wyjechać. Naprawdę rozważasz samotny pobyt w domu przed kompem? Nie ma sensu. Jesteś młoda, masz teraz wakacje, wypoczywaj. A może akurat spotkasz na urlopie fajnego faceta ;) Nie zamykaj się w pokoju, tym bardziej, że jest piękna pogoda, a Ty możesz pojechać za darmo.

Gość za 12 min
pewnie, jedz - to zaden wstyd! fajnie, ze masz tak dobry kontat z rodzicami, ze chcesz z nimi spedzac czas na wakacjach!

Gość hakuna matactwo
będziesz mieć lat 30-40 będziesz chciała spędzać czas z rodzicami sama z siebie. Ja jestem w Twoim wieku, ale mieszkam daleko od rodziców. Jak tylko wracam do rodzinnego domu to cieszę się każdą chwilą spędzoną z rodzicami, nawet wspólnymi zakupami w supermarkecie. Będziesz starsza bądź dojrzalsza to będzie dla Ciebie ważniejsze posiedzieć z rodziną niż ze znajomymi.