Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafi007

Pytanie do interesujących dziewczyn ;)

Polecane posty

Gość fafi007

Bardzo podoba mi sie dziewczyna z ktorą pracuje w tej samej firmie ale na innych dzialach. Po jej reakcji gdy mnie widzi- wiem, ze ja tez jej "wpadlem w oko". Niestety na przerwach ona caly czas chodzi z bardzo denerwującą mnie (i wzajemnie) kolezanką przez co nie moge do niej podejsc i zagadac. Dziewczyna jest atrakcyjna i ma "interesujący" charakter. Podpowiedzcie prosze, jak powinienem zachowac sie z tego "typu" kobietą? Podejsc do niej i szybko zapytac czy chce sie umowic, czy dac sobie spokoj i jesli jej zalezy- poczekac az ona sama podejdzie???

Gość nudne, ale niegłupie
Lepiej poszukaj jej na fejsie albo firmowym komunikatorze i tam zagadaj. Będzie szansa na w miarę spokojną rozmowę we dwoje.

Gość tak myslęe
moze byc fb

Gość fafi007
Problem w tym, ze ja nawet nie wiem jak ona ma imie. To jest jedna z tych sytuacji, gdy wpada ktos w oko i zaczyna chemia dzialac po paru spojrzeniach i wymienieniu ze sobą jednego zdania...

Gość zlap ja gdzie indziej, albo wy
kombinuj, ze potrzebujesz cos z jej dzialu, albo na obiedzie

Fb, komunikatory i internet to najgłupszy sposób "poznawania" ludzi. Bo zamiast faktycznie poznawać, tworzysz sobie wyobrażenie o w jakimś stopniu wykreowanej przez nią samą osobie. Zabija się cały urok świeżości, pierwszych razów (mówię tu o wymianie zdań, uśmiechu, zawstydzonym albo figlarnym spojrzeniu). Mnie interesują mężczyźni, którzy się mnie nie boją a jednocześnie potrafią nie przekraczać granicy dobrego smaku w swojej pewności siebie. Absolutnie nie czekaj na jej pierwszy krok, w końcu to Ty jesteś mężczyzną. Zwyczajnie spytaj ją na przerwie, czy nie ma ochoty wypić z Tobą kawy, nawet takiej z automatu. Z pewnością nie zabierze wtedy ze sobą koleżanki. Dalej będzie z górki. Pozdrawiam!

Gość fafi007
do inne_nicki_były_zajęte ... Jestes jedną z tych wg mnie "super kobiet".. poslucham- i tak zrobie- dzieki za rade..

Gość AS26
Też uważam, że nie ma się co czaić, tylko podejść z uśmiechem i zaproponować spotkanie. Wszelkie podchody typu maile, smsy czy gg paradoksalnie komplikują kontakt, bo nie widzisz spontanicznej reakcji, często takie znajomości się rozmywają na etapie wymiany kilku zdań. To może dobre dla gimnazjalistów, ale w dorosłym świecie lepiej postawić na szczerość, choć to czasem trudne.