Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patysiak Clara

Jednak jest sprawiedliwość na świecie :) !!

Polecane posty

Gość Patysiak Clara

Moja koleżanka z Liceum, zawsze się wywyższała była bardzo bogata śliczna, miała super chłopaka wszyscy się jej słuchali, nauczyciele jej oceny czasami naciągneli, pewnie dlatego że miała wpływowych rodziców, była bardzo rozpieszczona może dlatego że była jedynczka no nieważne.. nasze drogi rozeszły się po liceum poszłysmy na inne uczelnie, ale mieszkałysmy - mieszkamy w tym samym mieście. Wyszła za mąż za jakiegoś lekarza, no i w końcu koniec dobrego :) jakiś czas temu stwierdzono u niej raka piersi, wycięli jej jednom pierś, podobno wygląda strasznie po chemioterapi etc :) no i mąż ja zostawił, chociaż ja też mam faceta więc mam akurat na to wyjebane, ale cieszę się że w końcu karma ja dopadła. Wcale nie jestem mściwa albo coś, cieszę się ze sprawiedliwości

Gość tak tak bierz
jestes pierdolnieta i to roowno

Gość fdssfd
nie ma sie z czego cieszyć . Bog moze wyslac ciebie do piekla , a ja do nieba .. Jeszcze nie wszystko jest roztrzygnięte .

Na jaką uczelnię przyjmują takie analfabetki, jak ty? Życie was obie pokarało. Jesteś taką samą kaleką jak ona. Do tego zawistną. Pies cię jebał.

Gość mirabellka z... sama nie wiem.
Dziś ona a za kilka lat mozesz to byc ty, jakbys miała wyjebane nie byłoby tego tematu.

co za idiotka, cieszyć sie z choroby koleżanki :O chociaż i tak to na 99% prowokacja, bo nie wierze że można być tak głupim :P

"Polska zawiścią stoi. Sąsiada któremu się powiodło zamiast naśladować staramy się ściągnąć do swojego poziomu" J.Winiecki albo klasyk z Dnia Świra - modlitwa polaka: "Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopierdolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawistny i podły. Jaki znak mój - krwawe gały. Oto wznoszę moje modły, do Boga, Marii i Syna, zniszczcie tego skurwysyna. Mego brata sąsiada, tego wroga, tego gada. Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym, i w ogóle żeby miał marnie. Żeby miał AIDSa i raka, oto modlitwa Polaka."

Gość Patysiak Clara
Przepraszam za błąd - chyba coś z końcówka spierdolilam

Gość Patysiak Clara
Jasne że życie nas pokaralo ale wy chyba mnie nie zrozumieliście - nie cieszę się z jej choroby ale ze sprawiedliwości, szkoda że dopiero teraz

Gość Patysiak Clara
Boże jeden głupi błąd, eh jak byś chciał wiedzieć pracuje po ciemku więc nie chce mi się poprawiać błędów..

Gość fdssfd
sprawiedliwosc dopadnie was dopiero po smierci . Jesli bog istnieje to wtedy sie okaże kto pojdzie do nieba a kto do piekła .. Na tym swiecie nie ma sprawiedliwosci .

Gość annia.....................
Wymyśl lepszy scenariusz,ale bez błędów .

Gość Patysiak Clara
Widzicie jaka mamy mądra koleżankę :) masz rację @nox rzucacie się na mnie jakby to była moja wina że ona jest chora, a mi chodzi tylko o sprawiedliwość

Gość Patysiak Clara
Jedna- jednom taki błąd :O miałam napisać coś innego a potem już nie poprawialam bo by się jeszcze coś zjebalo co normalne na tym zasyfionym kompie

Gość Patysiak Clara
Ja mam to gdzieś że obrazacie mnie od analfabetow, chciałam tylko napisać że jest jeszcze sprawiedliwość na tym świecie, więc bogaci i ładni nie bądzcie myśli że wygraliście życie ;)

Gość Patysiak Clara
Ja mam to gdzieś że obrazacie mnie od analfabetow, chciałam tylko napisać że jest jeszcze sprawiedliwość na tym świecie, więc bogaci i ładni nie bądzcie myśli że wygraliście życie ;)

Gość Mmkk7741
Kur*a. Ja nawet najgorszemu wrogowi nie życzę choroby ani śmierci. Weź się dziewczyno w łeb walnij.

Gość Patysiak Clara
Ja też nikomu kurwa źle nie życzę :O tylko cieszę się ze sprawiedliwości to takie trudne, weźcie już lepiej nie piszcie już wyraziłam to co chciałam

Gość justynaka...
mglo jej zycie dac po doopie, ale nie az tak. wywyzszanie sie (zwlaszcza, ze byla wtedy gowniara, wiec cos wybaczenia jej sie nalezy), nie obliguje do tak ciezkiego kalectwa na cale zycie, wez nie przesadzaj... nie zrobila nic nikomu, nie zbaila nikogo itd, nawet jesli sie wywyzszala, to byla gowniara, nie wiesz, jaka byla pozniej... moze zrozumiala co nieco... zasluzona kara dlla niej byloby to, jakby miala np szefa, co by ja gnebil i sie wywyzszal nad nia, a nie tak ciezkie kalectwo :O To nie ma nic wspolnego ze sprawiedliwoscia... a tak po 2gie to wiem, ze to prowo:P