Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baaabuszka92

Nuda, bezrobocie

Polecane posty

Gość Baaabuszka92

Tegoroczna maturzystka, nudzą mnie te wakacje. WKurza mnie te bezczynne siedzenie w domu. Chciałabym pracować, tak wiele znajomych i ludzi w moim wieku ma pracę. Ale kurde znajomości nie mam.

Zostań dziwką. I tak nią zostaniesz jak pójdziesz na studia i wyjedziesz ze swojej wsi i zachłyśniesz się warszawą, krakowem czy innym dużym miastem.

Gość fefefd
Kto chce pracować ten zawsze znajdzie prace. :classic_cool:

Gość też tak ciagle myślałam
a teraz idę jutro do pracy i nie chce mi sie :O siedzenie w domu to wolność

Gość Baaabuszka92
dziwką nie zostanę, o to się nie martw. Na studia się nie wybieram. Szukam (chyba w końcu w pośredniaku się zarejestruje), ale prawda jest taka, że dobrą pracę bez doświadczenia można dostać tylko po znajomości. Wysłałam sporo CV ale cisza, w sumie nie dziwi mnie to, nie jest łatwo.

Gość Baaabuszka92
pewnie jak kiedyś w końcu robotę znajdę to też będę tęsknić za nic nie robieniem. Ale póki co, ta wolność mnie nudzi. Codziennie to samo, a trochę pieniędzy na własne potrzeby przydałoby się.

Gość Baaabuszka92
kurde wkurza mnie to, że inni bez problemu zarabiają a ja siedzę w domu i tylko cv wysyłam.

Gość Baaabuszka92
tylko, że zazwyczaj podany jest tylko mail i kilka ogólnych informacji. A przecież bez doświadczenia wyboru za bardzo nie mam.

Gość 12e2e12e12
Moja koleznanka po pedagogice tak własnie chodziła i dostarczała, po kilka gdzin dziennie, przez dwa lata. B. zdesperowana była. Nie dostala ani jednego zaproszenia na rozmowe. Co najwyzej mozna stresu się najesc, bo oni czasem sa nieco niekulturalni jak ktoś się pcha z cv niezaproszony

Gość Baaabuszka92
ja dostałam już 2 zaproszenia na rozmowy, mimo fatalnej pogody (burza i ulewa) i dużej odległości (czekanie na autobus, przesiadki) dotarłam. Ale co z tego... Na rozmowy zaprosili wszystkich, którzy CV wysłali (niezły stos tego mieli). I miej tu szanse, jak ci przyjdzie ktoś z doświadczeniem i dobrze wypadnie.