Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Nie no dziś to musiałem posprzątać chate bo gości miałem, na szczęście taka dziołcha z roksa.pl mi pomogła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 a co to za portal? dla sprzataczek??? haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 No można tak powiedzieć, zapłaciłem jej za 3godzinki i teraz można z podłogi jeść :D pracowita dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 hahaha, brzmi jak ostry perwers, ale co kto lubi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Oj jaki tam perwers :D Głodnemu chleb na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 kto normlany bierze dziwke do sprzatania domu?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Ee no jaką tam dziwkę, normalna zdrowa dziołcha i pracuję w niedziele :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 a duzo zabuliles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 100 za godzinę czyli 300zł hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 haha no to niezle sobie policzyla jakna polskie warunki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Łoo dziołcha takiego burdelu jak u mnie był to w życiu nie widziała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 haha to ci sie udalo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Ale trzeba sobie poszukać jakiej żony, żeby sprzątanie było za free bo ja to się na tym nie znam wgl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 jak nie mamusia to dziwka jak nie dziwka to zona, przejebane maja te kobiety twojego zycia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Oj tam oj tam ja teraz jestem taki bo mnie kobita zostawiła i pojechała do Kołobrzegu ze swoim gachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 bo zamiast ja zabrac na kolacje to ty kase na sprzataczki roztrwaniales :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Całą kase prawie jej oddawałem, co tydzień zapraszałem ją na grylla itp Kobity to okrutne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 coz za zbieg okolicznosci, moj facet wasnie stoi w kolejce do macdonaldsa hahaha, dzownil co mi przywiezc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 a po kiego chuja bawiles sie w sponsora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Pewnie dowiedział się haha a co on tak pozno wraca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Bo zakochany byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 zakochanie to chemiczna reakcja, zapamietaj to sobe to zycie bedzie ci lzejszym :) wraca z pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Już mi powoli przechodzi, ale czy przejdzie całkiem to wątpie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 przejdzie spoko, nie ostatni raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Już mi powoli przechodzi, ale czy przejdzie całkiem to wątpie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Mam taką nadzieję, ale trochę już tych miłości w życiu miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 no tez wlasnie, nie pierwsza nie ostatnia, life is brutal, wazne zebys sie podniosl i honorowo do tego podszedl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Podnosiłem się przez ostatnie dni z flachą wódy w ręce ale już skończyłem z tym chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 widac swieza sprawa.. ja ci zycze powodzenia i powstania z kolan ;) ide na big maca, dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Dzięki Smacznego :D Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach