Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 8, 2012 a gdzie mieszkasz to ja zara jadę tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 8, 2012 walia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 ok ok to spodziewaj się mnie tam po 24 lipca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 serio? a co bedziesz tu robil? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Jadę do siostry do Anglii, no ale to blisko przecież :D zaproszę Cię do Maca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 a na dlugo??? fajnie :) ja jade do polski niedlugo i juz sie nie moge doczekac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 zależy czy praca będzie, ale tak ok 2miesiące myślę że tam będę, No coś słyszałem że do Kopytkowa się wybierasz :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 haha no wlasnie do kopytkowa na holidej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 A długo tam będziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 tzn w kopytkowie??? 2 tygodnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 A gdzie to wgl jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 zapytaj mojego kafe meza, sama nie wiem, o tym ze jade do kopytkowa dowiedzialam sie przez forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Zapytam, bo może bym się tam wybrał jeszcze przed tym 24 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 i wtedy mi opowiedz jak bylo, zdjecia zrob, pochwal sie... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Nie ma sprawy :D . A jaka tam u ciebie pogoda w tej Walii?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 deszczowa, mimo tego jest parno i duszno. jak na dzien dzisiejszy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 To szczęściara z Ciebie, u mnie Egipt :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 no to kto tu jest szczesciarz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Ja już mam dość, marze o deszczu ale chyba się nie doczekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 spoko, jeszcze zatesknisz za sloncem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 W Anglii pewnie tak :D, Co tak nie śpisz jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 no wlasnie powinnam juz isc spac, a do tego mam ksiazke do przeczytania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Jaką książkę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 belle de jour - the intimate adventures of a london call girl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Nie czytałem :D . Ale na pewno zajebista tak ja Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 z reguly nie czytam pamietnikow prostytutek ale jakos tak mi sie zebralo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 Ja to jak czytam to tylko i wyłącznie pamiętniki alkoholików :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 haha, ja z reguly wole cos w strone kinga, ewentualnie jakies dzielo literatury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 9, 2012 O tak Kinga również czytam, horrory :D ale ostatnio jakoś czasu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 9, 2012 no tak czasu nie ma bo na kafe sie siedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach