Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskursywna.bba

on mnie nie chce...przez moje piersi

Polecane posty

Gość Dareios, co z Twoją partnerką?
A możesz napisać coś więcej? Pisałam na tamtym temacie. To znaczy obraziła się i stwierdziła, że nie będzie nic ze sobą robić, bo jest dobrze?

"Ja w ogóle niewiem co Wy piszecie. Przecież nawet jak go kręcą duze piersi, to nie znaczy,że nie moze zakochać sie w dzeiwczynie z małymi. Mnie kręcą ciemni faceci, a zakoch*ję się zawsze w blondynach...Przecież to nie jest od nas zależne ani od naszego gustu. Gdyby facet chciał być z autorką, to by był mimo piersi, a tak to szuka pretekstu" Cóz, a co jest powodem tego zakochania? To nie jest jakaś strzała amora i o ile nie jest się kochliwym nastolatkiem którego wystarczy pogłaskać po głowie aby śnił o "tej jedynej" to powody tego stanu sa raczej konkretne. nie wyobrażam sobie zakochania się w kimś kto mnie nie podnieca

"A możesz napisać coś więcej? Pisałam na tamtym temacie. To znaczy obraziła się i stwierdziła, że nie będzie nic ze sobą robić, bo jest dobrze?" ja tamten temat wczoraj kontynuowałem, opisałem jak to się rozwinęło. Chyba za bardzo ją to zabolało bo powiedziała że skoro mi nie odpowiada to znajdzie kogoś komu będzie odpowiadać czy coś w tym stylu

widzisz i tu się z tobą zgadzam. Bo kobieta żeby podobać się mężczyznie musi zazwyczaj mieć ładną twarz piersi tyłek i nogi zgrabne a facet tylko penisa bo nogi to zazwyczaj maja krzywe i kobiety aż tak na to nie patrzą a więc penis i twarz

Gość to co powiększysz je sobie?
Dareios, jak już tak piszesz, naukowcy dowiedli, ze dla facetów nie tyle liczy się wielkość co proporcje, szczególnie talii do bioder więc zgodnie z nauką może kogoś pociągać i szczupła dziewczyna z małym biustem i potężniejsza z większym

Gość dkghkvjkh,
dereis, sama nie wiem, osobowość i to coś, jeden z nich to była prwadziwa miłosc od pierwszego wejrzenia, ale rzeczywiscie byłam wtedy nastolatką :P Z tym, że u mnie pociąg nie odgrywa tak ważnej roli jeśli chodzi o miłość,w jej przypadku uczucie bierze górę, natomiast silniejszy pociag odczuwam bez uczucia

"Dareios, jak już tak piszesz, naukowcy dowiedli, ze dla facetów nie tyle liczy się wielkość co proporcje, szczególnie talii do bioder więc zgodnie z nauką może kogoś pociągać i szczupła dziewczyna z małym biustem i potężniejsza z większym" Ale to średnia statystyka, co nie zmienia faktu że dla kogoś wielkość piersi może być decydującym czynnikiem czy dana kobieta go pociąga czy nie. "dereis, sama nie wiem, osobowość i to coś, jeden z nich to była prwadziwa miłosc od pierwszego wejrzenia, ale rzeczywiscie byłam wtedy nastolatką" Nie ma czegoś takiego jak miłość od pierwszego wejrzenia. Bo niby co, nie znasz kogoś, nie wiesz jaki jest a wielce go kochasz? To jest rozwolnienie mózgu. Cóz, u nastolatków tak się zdarza ponieważ mają rozchwianą gospodarkę hormonalną, a więc takze neuroprzekaźniki. A to właśnie one odpowiadają za uczucia. Pierwszy etap więzi to nic innego jak efekt amfetaminopodobnej substancji zwanej fenetyloetyloaminą, krócej fenetylaminą. to jest taki wielki hurraoptymizm, brak apetytu, pobudzenie, idealizowanie itp itd. krótko mówiąc to nie jest żadne powazne uczucie a efekt porównywalny z wciągnięciem kreski do nosa

Gość to co powiększysz je sobie?
dlatego wcześniej pisałam o fetyszystach, bo za takich uważam osoby mające upatrzoną jedną cechę którą koniecznie musi mieć ich partner seksualny nie wiem tylko czego autorka oczekuje za bardzo