Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pucia pucia hands ap

Odciski od Conversów!!! :o

Polecane posty

Witam. Kupiłam sobie takie oto właśnie kultowe trampeczki, za 250 złotych...no wiecie napalałam się na nie od dawna, przymierzałam w sklepie rozmiar 39,5 i 40 pierwszy w sam raz a drugi za luźny, dylemat...wziełam mniejsze, a nuż się rozejdą, dziś je ubrałam i tak mnie otarły że nie mogłam ujść w nich, wyskoczył mi bąbel na palcu...nie moge ich reklamować! Co robić?

Up, może się jeszcze rozejdą? Błagam...nie chce zeby tyle kasy poszło na marne

Ej no co ja mam robić? Luuuudzie?

Gość no nie od conversów?:P
a serio,od każdych butów mogą być, chyba, ze będą robione na wymiar sznuruj przede wszystkim porządnie zalecz odciski, następnym razem w tym miejscu plaster przyklei i będzie git ja raz miałam trampki za 300zł, po tym jak wpadłam w kałużę i na stałe zmieniły kolor (błękitny beż, cudny kolor) nigdy takich nie kupię, no chyba, ze będą wystrzałowe i totalnie inne niż reszta:P

Gość qewwqwqwe
Conversy niczym się nie różnią od trampek za 20 zł, niczym. Odciski to kara za głupote. :classic_cool:

No tak od conversów! :p Tej, no zrobie tak jak każesz zalecze je i przykleje plaster potem no zobaczymy czy mi stopy nie odpadna:p bo dziś myślałam źe odlece :P kumpel musiał mnie na rękach nieść : o

Ale masakra mówie wam przez tego bąbla biegać nie mogę, jest obrzydliwy...głupia ja : ( ciekawe kiedy to sie zagoi...

Gość skjfndjbhrbfhrvfgrcf
trzeba było wziasc te pół numeru wieksze

Gość no nie od conversów?:P
wiele butów robi odciski i po jakims czasie się rozchadza podobno conversy dłużej się trzymają, nie wiem ja wszystkie buty niszczę bez względu na markę jeśli w nich chodzę a butów do chuchania i lansu nie potrzebuję ale niech każdy ze swoją kasą robi co chce

Gość hhhjjhjhhj
moze na siłe chcialas wziac mniejsze?;) jak sie wkłada na chwile do mierzenia to wydaje sie OK ale juz przy chodzeniu nie bardzo:o trampki sa z dosyc sztywnej gumy i raczej nie ma szans ze sie rozciagna

To mnie dobiliście 'nie ma szans ' : ((

Gość Taka ania
Są specjalne silikonoe plastry w aptekach complette coś takiego ,jak mnie but ociera zawsze kupuje i naklejam w tym miejscu gdzie mnie buty obcieraja-ale one nie maja opatrunku więc nigdy nie nalepia sie ich na obraza stopę (trzeba zaczekać aż sie rana zagoi:( ) spróbuj moze to pomoże .