Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utgiuguigufy

prawdziwe kobiety koncza sie na 170 cm. reszta to garaz nie kobiety

Polecane posty

Niekoniecznie, ja mam bardzo małego. 16 cm we wzwodzie i bardzo cienki: 12 cm obwodu!! Co druga laska ma szerszą pochwę od mojego wacka!!

Dobra niech ci będzie kurdu_bydzia jesteś kurduplem, pasuje ;) Chociaż tak na prawdę tak nie myślę ;)

Jakbym miał 165 cm też byś tak nie myślała, bo jesteś kulturalna i dobrze wychowana. Ja też kiedyś taki byłem (tj kulturalny, miły), ale przez wzrost, kompleksy i przykre doświadczenia z kobietami strasznie schamiałem... :(

Gość Ale pocisk
mam chcecie zobaczyć ?

28 mam, jak miałem jeszcze 23 byłem innym człowiekiem (choć z wyglądu takie samo dno co teraz), ale charakteryzowałem się kulturą osobistą, nie klnąłem. Teraz jestem niskim chamem wyzywającym na wszystko dookoła: na premiera, na czerwone światło na przejściu dla pieszych że się długo pali, na jebany motor głupiego syna sąsiadów, na nieusuniętą awarię kanalizacji, na wszystko!!

Gość wiola1993
akurat na motor, czerwone swiatło czy awarie tez klne, więc chyba nienajgorzej z tą kulturą u Ciebie ;p

hmm to tak ci się pogorszyło przez 5 lat, a mówią, że to kobiety najbardziej się obraźliwymi komentarzami przejmują ;)

No wiesz... na jebaną reklamą Radia Roxy wyzywam kiedy pojawia się gdy chcę TUBA.FM posłuchać. Ale to nie o to chodzi... pzrez mój żałosny wzrost sporo straciłem, sporo szans jakie mogłem w życiu osiągnąć... bym był normalny to bym pewnie siedział za biurkiem i doił po 4 tysiące na miesiąc a tak co? Roboty szukam a jak już znajduję to jakieś gówno z wysyskiem i jebanym kierownikiem chujem zmiany, co mnie obraża i pomiata za wygląd i wzrost tak że muszę się po miesiącu zwalniać... :( A na laski to już dawno laskę położyłem... po prostu przy moich 169 centymetrach NIE Ma odpowiedniej dupy, a jeśli nawet się znajdzie jakaś to raczej sexu nie będę z nią uprawiał, bo się do tego nie nadaję !!!

Ty to masz dopiero zaniżoną samoocenę, przecież czemu nie zarabiasz dobrze, ze względu na wzrost ... guzik prawda ... przecież wzrost nie wadzi w znalezieniu jakiejś dobrej pracy, no chyba, że chcesz zostać koszykarzem, a przecież w Polsce nie wszystkie dziewczyny są wysokie, chyba dobrze nie szukałeś ;)

Gość wiola1993
hmm, weź sie w garść , uzalaniem się nad sobą niczego nie osiągniesz. A co do lasek, jezeli kocha to akceptuje, jezeli do sexu to wydaje mi sie ze w dzisiejszych czasach o to nie jest trudno, co trzecia to taka gamratka

No dobra, zarobki to nie był trafiony pomysł... bym chciał to bym zarobił, firmę otworzył, ale znając złodzieja Tuska i jego podejście do polaków, to aż strach coś otwierać... :( A normalna robota to bez znajomości ani rusz, choć gdyby lepszy wygląd i normalny wzrost (chociaż te 173 cm) to pewnie pracodawcy by lepiej na mnie patrzyli. A o dupach nie wspomnę, bo z tym co mam (pod względem fizyczności) to nawet na karlicę mogę szansy nie mieć. Znam przypadek że laska 140 cm, a facet normalny - 180 cm!! I co wy na to?

Gość wiola1993
wtedy to zostaje tylko miłość :)

Hmm no cóż w moim typie to raczej nie jesteś, ale z charkterku taki zły nie jesteś, tylko ciągle o tym swoim wzroście taak nawijasz, że za niski, że sex i jakieś inne pierdoły

Ja nie jestem w typie ŻADNEJ laski, po prostu taki typ, aseksualny, bez żadnych walorów fizycznych. Taka niska bydgoska sexualna DZIURA!!