Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utgiuguigufy

prawdziwe kobiety koncza sie na 170 cm. reszta to garaz nie kobiety

Polecane posty

Gość Tak tak wiola
jakbys chciala to bys miala i wogole wsyscy na ciebie leca a ty jestes taka piekna ... ale siedzisz non stop calymi dnaimi na kafe.. :o kurwa....nastepna :o

Gość wiola1993
zieona torebka : wyluzuj, poza tym facet dla mnie który ma 179 to kurdupel, dla innych moze być wielkoludem, ja takich nie lubie i w moich oczach tak wlansie wyglądają.

Gość wiola1993
nie całymi dniami, ostatnio - wakacje mam ;p

Jak człowiek sobie wieczorami wejdzie na kafe to ludzie już gadają, że cały czas siedzi przed kompem,

To nie pisz "kurdupel" tylko taki dla mnie za niski. Pozniej sie laski dziwia ze facet pisze o niej wielka krowa albo cos w tym stylu. Chcesz zeby ciebie traktowano na poziomie to traktuj rowniez innych. Jezu ludzie czy to naprawde takie trudne?? Tak na marginesie , moim zdaniem najprzystojniejsi sa tacy 175-180, nie lubie facetow w stylu dlugi jak miesiac a chudy jak wyplata.

Gość zsfiolfgfd
ja z moimi psiapsiółami (2) mamy od 171 do 174 , na brak zainteresowania nie narzekamy. Jeden jedyny raz umówilam sie z facetem nizszym ode mnie, do dziś załuję

Gość Wiola ty to musisz byc kawal b
aby a nie "kobiece ksztalty":D Stad poszukiwania wielkoluda ktory by cie troche zmaskowal :D

Gość wiola1993
serdecznie przepraszam wszystkich niskich panów za sformułowanie kurduple

Ja jestem lekarzem i szczerze mowiac to ja zawsze wybieram sobie kobiete , nie ona mnie i szczerze powiedziawszy faktycznie wysokie kobiety mnie nie kreca mimo iz sam mam 184. Najfajniejsze sa takie maks 165

Gość oczywiście lekarza
yhm Wiola? Prawdziwa czy męska? ale 19 lat to ja nie mam :)

Gość wiola1993
pfff, myśl co chcesz ;p jezeli akurat sprawia ci to przyjemnosc

Gość wiola1993
jaa? oczywiście,ze prawdziwa, nie musze nikogo udawać na anonimowym forum

169 cm jest kurduplem nawet dla laski co ma 160 cm! Mam już swoje lata, parę lasek poznałem, swoje usłyszałem i swoje wiem !!!

Gość cytrynowa od ilu zaczyna sie k
urdupel?

do 169 cm facet to kurdupel, od 170 do 175 niski, od 175 do 180 średni, a od 180 w górę normalny :) To klasyfikacja wzrostu u faceta!!

Gość Ostatnio z kolezanka
zauwazylam ze najprzystojniejsi faceci maja tak okolo 175-180 maks 182, sa jacys tacy proporcjonalni, maja z reguly fajne twarze, wyzsi w wiekszosci maja kiepski wyglad i dziwna budowe, choc nie powiem zdarzaja sie wyjatki. Ale to rzadko.

,,169 cm jest kurduplem nawet dla laski co ma 160 cm!'' znam faceta, który ma 168 cm wzrostu i laski zmienia jak rękawiczki. Dodam, że bierze się za takie na prawdę LASKI :)

Gość fghujhfguytre
a w czym przeszkadza niski meżczzyna , w czym jest gorszy od długiej tyczki, często nieprzystojnej i nieciekawej budowie?

Widzę że Twoja kultura osobista Cytrynowa nie pozwala na używanie słowa "kurdpel". Cenię to, ale naprawdę ze mną można jak z mięchem, nie szczypię się, tylu już przykrych rzeczy się nasłuchałem na swój temat, że przyjmuję każde obelgi :P

Gość wiola1993
Ostatnio z koleznaką : Wg mnie zupelnie nie prawda, np moj brat ma 186 jako siostra powiem ze nienajgorszy, spotykalam sie z siatkarzem i był mega a swoje mierzyl, więc wygląd do wzrostu ma się nijako

Niski (taki np 169 cm) kojarzy się najczęściej ze słabymi predyspozycjami do uprawiania sexu! Co tu dużo mówić, kurdupel po prostu beznadziejnie rucha, za delikatnie, nie po męsku, po prostu jak kurdupel i tyle!! Sam jestem kurduplem i mogę o tym napisać że tak właśnie jest!!

Gość fghujhfguytre
hee ale niscy maja najdłuższe sprzęty do tego haa

Gość Szowinista 13
ze wiekszego karla na oczy nie widzialy . Serio. Mowia ze jakbymmial180 to bylbym ciacho a tak jestem karlem na ktorego trzeba splunac. Przecież to centymetr różnicy ??? więc co się ciebie czepiają po za tym jesteś średniego wzrostu a nie niski....