Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utgiuguigufy

prawdziwe kobiety koncza sie na 170 cm. reszta to garaz nie kobiety

Polecane posty

Gość nudy
ha ha nie zabraniają mi po prostu nie chce mieć faceta i tyle. nie interesują mnie

Już większego rozmiaru nie chce mieć, a ty nudy czemu chłopaka nie masz, przecież za młoda nie jesteś, bo ja w twoim wieku i jakoś chłopaka mam ;)

Gość Wiola1993
do nudy : ja tez aktualnie nie mam faceta, zgadzam się w pełni z Tobą, pozatym to ograniczanie swobody, tez mam 19

Kurde, masz 175 cm, stopy 41 !!! Taka laska to tylko na związki (z wysokimi facetami oczywiście) i rodzenie dzieci, a ty piszesz że Cię nie interesują... dziwna jesteś :( Ale proszę obiecaj mi jedno, dobra? Jak już zaczną Cię faceci interesować, to weź sobie takiego Twojego wzrostu albo wyższego, nie bierz kurdupla 169 albo 170 cm dobra?

Gość nudy
yhymmm...niby dlaczego ?

Gość nudy
jaja sobie robie

Gość nudy
:D

Gość do wiola
a tys slon:) taka prawda, chlopaka szukaj w zoo.

Bardzo mało - 169,5 cm Wiem, jestem zerem ale z tego jestem tutaj znany, choć niektórzy myślą że jestem prawiczkiem. Nie, na szczęście nim nie jestem. Zrobiłem to z prostytytką w 2006 roku, ale nie w agencji, tylko w lokalu znajomego, on mi ją załatwił i opłacił, była oczywiście niższa ode mnie :) Wiem że może wam się to wydać dziwne że konus 169 centymetrowy kochał się z laską, ale to są fakty :) Tak było, poważnie!!

Gość nudy
dokładnie Wiola1993 chlopak to ograniczenie swobody

Gość wiola1993
do wiola : Pffff, odezwal się prawdziwy dżentelmen

Gość wiola nie masz chlopa
bos regał nie kobieta. Drobne kobietki w twoim wieku maja partnerow na peczki, niskich wysokich wszystkich przystojnych, Tobie tylko wysocy zostaja ale oni tez wola male niunie. Taka prawda, cokolwiek byc tu nie sciemniala :)

Gość nudy
ha ha ha :D ja po prostu uwielbiam ludzi którzy na forach internetowych chcą sie dowartościować

Niektórzy chcą być w związku, a niektórzy nie, ich życie, a ty kurdu_bydzia, czemu namawiasz nudy na wysokich jak sam masz 169 ;)

Gość wiola1993
haha, ale się uśmiałam, wyobraź sobie ze gdybym chciała miałabym faceta

Bo mnie wkurwia po prostu jak wysokie laski biorą się za kurdupli, ja sobie nie wyobrażam uprawiać sex z wyższą od siebie, to by było dla mnie poniżające i niemęskie. Dlatego dobija mnie jak wysoka laska bierze się za kurdupla, musi być mu bardzo głupio i wstyd że ona taka wysoka i bardziej męska od niego!!

Gość wiola1993
kurdu_bydzia dobrze gadasz! :)

Po prostu znam swoją pozycję i wiem że JEDYNA laska jaką mógłbym mieć to taka do 155 cm i ani cm wyższa !!!

Ja tam bym nigdy nie wzięła faceta niższego od siebie, bo trochę dziwnie by wyglądało jak bym z takim szła za rękę ;)

Ma dziewcze 172 i pisze ze facet179 to "kurdupel".. no sorry ale ona to co ksiezniczka, tak? Dajcie spokoj , ludzie sa naprawde dziwni i beznadziejni

Żeby źle wyglądało to inna sprawa, ale aż mnie ciarki przechodzą jak pomyślę co by to było jakby mnie ruchała laska mojego wzrostu albo nie daj boże wyższa! TRAGEDIA !!! Nie dość że ja bym odczuwał dyskomfort, to laska w ogóle nie miałaby ze mną przyjemności. Jedyna jaką bym zadowolił to taka jak pisałem - do 155 cm max!!