Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oficjalna

mówienie slangiem do faceta

Polecane posty

Gość oficjalna

z moją kumpela jestesmy w paczce samych facetów. chłopaki często mowią do siebie 'stary' jako ze dobry kolega itd. Moja kumpela też zaczeła do nich mówić np.' staaaaary, prosze cie'. i teraz pytanie - co faceci sobie wtedy myślą? ze to ich dobra kumpela czy raczej żałosna dziunia, która próbuje sie wbic na siłe w towarzysto?

Gość taka_o
to zależy ile się ze sobą kumplujecie, u mnie to normalka, chociaz kumplujemy sie juz kope lat i kope lat przeszło z nami, nawet takie "bekniecie" czasem jest na luzie. chociaz chłopaki różnie to odbierają. np jak faktycznie nowo poznana dziewczyna próbuje sie w ten sposób na siłe wbic w towarzystwo to moze byc niezła polewa...

Gość hhhjjhjhhj
faceci którzy tak do siebie czesto mówia mogą na to nawet nie zwrocic uwagi;) inna rzecz ze taka dziewczyna stanie sie dla nich takim troche kumplem (no chyba ze jest szczególnie ładna)

Gość oficjalna
no własnie chyba o to jej chodzi, zeby się zakumplować z nimi, choc ma u nich wzięcie jeśli chodzi o jej atrakcyjność :)

Gość to wy się z nimi kumplujecie
czy chcecie ich poderwać? :O typowa pusta lala, która wszystko robi tylko po to, by przypodobać sie facetowi :O

Gość sir Maniek z Greentown
Jak jest ładna to myślą o niej "ruchałbym".