Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam, ponieważ

Jeżeli ludzie się przyglądają ale nic nie mówią ani nie robią żadnych min

Polecane posty

Gość pytam, ponieważ

tzn że co?

Gość dociieeeeeeekam
tez bym chciala wiedziec?

Gość pytam, ponieważ
może doczekamy się normalnej odpowiedzi :)

Gość dociieeeeeeekam
raczej sie nie doczekamy :o

Gość PRAWNIK Smutny
konkretny przykład??

Gość to znaczy,, że
znalazłeś się na zadupiu, gdzie ludzie sie zwykle długo i bezmyślnie gapią na wszystko czego jeszcze nie widzieli.

Gość pytam, ponieważ
to znaczy,,że - błędna odpowiedź ;) prawnik smutny - na przykład przechodzę koło ludzi (mniejszej/większej grupy) i widzę że się patrzą ale nie slysze komentarzy nawet gdy odejdę, nie robią też dziwnych min

Gość ...koperek........
obczajają coś ty za jedna

Gość tez sie chetnie dowiem ! a co.
przyklad - mija mnie byly, ktory byl ze mna raczej dla wygladu, ale zostawil mnie dla innej. po rozstaniu pisze ze teskni. odpisuje. milczy. kontakt sie urywa. po roku mnie widzi, mija - nic nie mowi ale patrzy sie bez zadnych glupich min

Gość to co powiększysz je sobie?
nie wiem, mam takie dni ze serio lampią się jakbym nago chodziła laska się patrzy, mówi coś swojemu chłopakowi na ucho a on się odwraca się i też na mnie gapi, starsi, młodsi, bez różnicy, i też bez uśmiechnie nikt, ani nic nie powie. a czasami nikt się nie spojrzy :D i pytam znajomych czy brudna jestem, czy jakoś inaczej wyglądam, nie całkowicie normalnie, urodę mam normalną raczej, ubiór w normie, nic nietypowego nie widać chuj wie o co chodzi

Gość LEWY KOCHAM CIE
Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci żona nago tańczy 😍

Gość pytam, ponieważ
ta osoba byla z Toba blisko wiec to nic dziwnego. U mnie sa to osoby calkiem obce.Tez sie zastanawiam czy cos ze mna nie tak czy o co im chodzi :o

ta osoba byla z Toba blisko wiec to nic dziwnego. U mnie sa to osoby calkiem obce.Tez sie zastanawiam czy cos ze mna nie tak czy o co im chodzi ale jak myslisz co to oznacza? ciekawosc?

sprawdza nieraz w lusterku czy wszystko ok, zdażało się, że specjalnie do sklepu czy toalety weszłam by w lustrze się obejrzeć i ciągle nie mam pojęcia czemu, jakby zawsze tak było to ok, ale czasami tylko mam takie dni może owulację wtedy mam i jestem piękniejsza :D ale nie ma co rozważać chyba

Gość xennafix
gapią się bo ty się na nich gapisz, bo czujesz się niepewnie. Też tak czasem mam i każdy tak ma, ale zawsze warto się wtedy uśmiechac:)

Gość pytam, ponieważ
właśnie nie, widzę że sami sie gapia, ja spojrze raz czy dwa i sie odwracam

Gość pytam, ponieważ
wg mnie to moze byc doslownie wszystko ;) jesli chcesz to napisz do niego, nic nie stracisz.

Gość xennafix
może sami czują się niepewnie bo ty się na nich gapisz? To jest taka wzrokowa komunikacja

nie napisze- on to juz rozdzial zamkniety, ale chcialabym wiedziec co o mnie mysli :) w twoim przypadku mysle ze wyrozniasz sie uroda, stylem i po prostu ludzie patrza sie, podziwiaja

Gość PRAWNIK Smutny
A no niektorzy ludzie tacy juz sa moze ladna dziołcha żeś jest i dlatego albo masz w sobie cos takiego charakterystycznego. A do tej drugiej dziołchy--> pewnie nadal coś do Ciebie czuje dlatego się lampi

chcialabym.. zeby tesknil, zalowal, ale to raczej nie o to mu chodzi :) mysle ze to ciekawosc z jego strony

Gość PRAWNIK Smutny
A no może i tak jest, ale nie byłby ciekawy gdyby już mu wgl nie zależało na Tobie

niepotrzebnie robisz mi nadzieje ej :P

zreszta miedzy nami juz nic sie nie wydarzy :P on wie ze ja juz z kims innym ukladam sobie zycie, ogolnie wiem, ze nie bedzie pisac do mne ani robic tego pierwszego kroku do odnowienia znajomosci kiedy wie, ze nie jestem wolna- moze i lepiej! ;)

Gość PRAWNIK Smutny
Nie robię, to tylko taka moja teoria jest

:) a czemu smutny jestes?

no jak były się patrzył to inna sprawa, ale po co to ruszać? odsmażane to pierogi tylko dobre są. "gapią się bo ty się na nich gapisz, bo czujesz się niepewnie. Też tak czasem mam i każdy tak ma, ale zawsze warto się wtedy uśmiechac" nie ma znaczenia czy nawiązuje kontakt wzrokowy, czasem widać chamskie odwracanie się, czasem (jak siedzi się itp) co chwile ktoś zerka, czasem szepty na ucho ( najbardziej niezręczne dla mnie), ale staram się nie okazywać, ze to zauważam, bo po co? i serio niczym się nie wyróżniam,ubiór przeciętny, bo co innego jak widać, że jestem wytatuowana to wtedy ok, zawsze coś ciekawego, ale często mam zakryte

Gość macie manie
przesladowcze, albo cos takiego. Widac ze oczekujecie jednej odpowiedzi: ze niby jestescie takie piekne i sie na was patrza. Gowno prawda, macie pewnie jakies kompleksy, rozgladacie sie dookola i ciagle zastanawiacie sie czy dobrze wygladacie. Ludzie to jednak zwierzeta, wyczuwaja to i sie patrza.

no, ba, oczywiście, że chciałam usłyszeć, że jestem piękna...nie mam 13lat by nie mieć świadomości tego jak wyglądam a wyglądam całkowicie przeciętnie, po prostu ciekawe jest jak czasami przyciąga się spojrzenia, ludzie pewnie coś wyczuwają ale czy kompleksy? ja jakoś nie gapię się na osoby wydające się zakompleksione więc gdzie tu logika? byłam kiedyś bardzo zakompleksiona i raczej patrzyłam się pod nogi a nie nigdzie rozglądałam, i absolutnie nie zastanawiałam się czy dobrze wyglądam, bo z góry wiedziałam, że raczej nie rozumiem chcesz dowalić, ale po co? Ty poczujesz się wtedy lepiej bo sądzisz, że na anonimowym forum kogoś coś zaboli? jak głupi temat nie musisz czytać