Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kochana512

Dlaczego on mnie zostawił?

Polecane posty

Jeszcze wczoraj pytałam was tutaj o hotele na wspólną noc, mój chłopak też, a przed chwilą ze mną zerwał. Zadzwonił sobie do przyjaciółki i wspomnienia wróciły. Powiedział, że dużej tak nie może żyć. Co mam zrobić? Doradźcie coś, bo jestem w kompletnej rozsypce. Już nigdy nikomu nie zaufam.

Gość Labontte
Przez jakiegoś palanta przekreślasz tych naprawdę fajnych?

Widocznie po prostu jesteś zbyt łatwowierna. A swoją drogą, z tego "dżentelmena" to niezłe bydlę( nie obrażając zwierząt hodowlanych).

Chyba już nie ma dla mnie faceta. To był drugi, który mnie zostawił. Czy ze mną jest coś nie tak?

Gość Szczerze mówiąć
A jaki hotel wybralas wtedy, z czystej ciekawosci?

Gość spokokoko
nie kochal i tyle co tu myslec

Gość spokokoko
leczyc sie i nie tracic czasu na rozmyslania --- KONKURS: Wygraj Smartphona Sony! http://adf.ly/9oEJq

Gość HMS...SVSS...Petard
dlaczego mu nie robilas loda? to dlatego ciebie zostawił

Hotelu jeszcze nie wybraliśmy, nie zdążyliśmy... Fakt, młoda jestem, 16 lat, ale mieliśmy przecież wspólne plany, marzenia, wspólne zainteresowania i co? Czy to zawsze się tak kończy?

Gość Darek...
przynajmniej byl szczery nie jechał na dwa fronty jak to niektórzy robią docen to był z toba szczery olej go i tyle

Gość Darek...
na miłość masz jeszcze czas jesteś młoda jeszcze wiec to było zauroczenie a nie jakaś tam poważna miłość dziewczyno zacznij odróżniać miłość od zauroczenia

Odróżniłam. Byliśmy ze sobą ponad rok, fakt on był starszy o 4 lata, ale czy to coś zmienia? Jeszcze mam problemy z serce, wiecie jaki to cios.

Gość Darek...
to co poradzisz na to trzeba sie z tym pogodzic skoro wybrał tamtą nie zmienisz jego decyzji to zamartwianie to jeszcze gorzej dla twojego serduszka wiec trzeba go olać

Gość Darek...
czas zagoi rany zobaczysz

Nie wydaje mi się. Któregoś pięknego dnia sobie wyrwę to urządzenie z serce i będzie po sprawie. I po mnie.

Dzięki Darek za pocieszenie :) Idę sobie popłakać teraz w poduszkę, jutro zajrzę, dobranoc :)

Gość stokrotka556
nie rób tego zycie jest zbyt piekne tylko potrzeba cierpliwosci a znajdzie sie ten jedyny wymarzony a ty za bardzo angazujesz sie uczuciowo i przez to bardziej przezywasz twoje cierpienie staje sie trudne ale nie odbieraj sobie zycia bo po co ? komu zrobisz przykrosc tylko twoim najbliszym czyli rodzinie. Idz sie porzadnie wypłacz a bedzie dobrze zobaczysz jeszcze usmiech wróci do ciebie trzymaj sie ciepło