Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhdsfhdsf

na podstawie polskich mediów wydawało mi się że Brytole nas lubią a to sciema

Polecane posty

Gość fdhdsfhdsf

przed wyjazdem na wyspy oglądałem Londyńczyków i czytałem o Brytolach w gazecie wyborczej obraz prawie że idealny się z tego wyłaniał, że Brytole są spoko, że lubią i szanują Polaków a po paru miesiącach stwierdzam, że ten mityczny "polski antysemityzm" to jest nic w porównaniu z brytyjską polonofobią :o nie chodzi mi tylko o zwykłych ludzi, ale też o ich "elity"

Nigdy nie wierz w to co wciskaja ci media bo się przejedziesz. No i przykro że trafiles na niemilych ludzi. Nie jest kolorowo bo w końcu przy takiej ilości emigrantów można się wkurzyc, ale im idziesz wyżej tym ludzie bardziej poinformowani i przyjaźni.

Gość Roubini
Dla Brytyjczyka, Irlandczyka Polak to prymityw o IQ małpy, przestępca i nieokrzesaniec. Tak im wkładali do głow przez dziesiątki lat. Widzisz misiek oni się tam bali że komuna przyjdzie więc na wszelki wypadek propaganda mówiła że w Polsce to sam syf a ludzie jak zwierzęta. Żeby obrzydzić i wychwalać swoje bo taki Brytol też nie ma lekko, korporacje spijają śmietankę a Brytol- robol do lumpeksu chodzi i żre trociny z netto.

Gość dsgfdhfdhd
tylko niech mi ktoś wyjaśni czemu polskie media (w tym filmy i seriale) pokazują, że niby Brytole lubią i szanują Polaków? to ma sprawić że się lepiej będziemy czuli?

Gość ghfhsdfhs
potem człowiek przyjeżdża i szok a nie każdy chce być traktowany jak człowiek drugiej kategorii byle by tylko trochę kasy odłożyć

Gość tytyrtyrtygty
No jeżeli oglądałeś Londyńczyków i na podstawie tego serialu stwierdziłeś, że brytole LUBIĄ polaków, to faktycznie masz IQ małpy :o 🖐️

Gość pies myśliwski z rodowodem
Zapamiętaj sobie jedno: Polaków, jako narodu, nikt nigdzie nie lubi (może z wyłączeniem Węgier). A zachód Europy i reszta zachodniej cywilizacji (USA) to już w szczególności. Jeśli czytasz w polskich mediach, że Brytyjczycy/Szwedzi/Niemcy/Norwegowie są zadowoleni z polskich imigrantów (hydraulików/kucharzy/kelnerów/fryzjerów) to czytasz zwyczajne bzdury. Pojedynczy tubylec może być zadowolony z pojedynczego imigranta (np. kierowcy, który go gdzieś zawiózł), ale nigdy nie będzie lubił całej nacji, zwłaszcza jeśli to Polacy.

Gość trollo lollo
hahaha jakim trzeba być głupim, żeby czytać ten czerwony lewacki shit od żyda syjonisty Szechtera tak zaprawdę tam znajdziesz samą prawdę lepiej przeczytaj sobie Rzeczpospolitą albo Uważam Rz

Gość gsdagasg
wyborczej nie kupuje ale zespół michnika działa też przez gazeta.pl

Gość gsdagasg
no a ktoś mi potrafi wytłumaczyć czemu nasze dziennikarzyny tak fantazjują w tym akurat kierunku? np żydowskie media prześcigają się w tym żeby pokazać że wszędzie żydzi są prześladowani nasze nam wmawiają że wszyscy na zachodzie nas kochają i szanują, no chyba że już naprawdę się nie da ściemniać ( holandia )

Gość tak to jiz jest
Fajnie jest mieć super historię np. Biednej Ani (lat 25) która nie widzac możliwości po 3 kierunkach studiów wyjechała i tam pracodawcy się o nią zabijali. po dwóch latach Ania była po 3ech awansach i zakupiła dom, wzięła ślub. Kocha wszystkich brytoli a oni codziennie przypominają jej iż kochają wszystkich emigrantów, zwłaszcza Polaków. :D Są wyjątki ale to co pokazują media to sciema.

Gość asgasdgsagsa
w ogóle to polskie media cokolwiek wspominały o tym np. jak Giles Coren kazał nam wypieprzać czy jak Daily Mail regularnie zamieszcza artykuły o Polakach polujących na łabędzie?