Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaangelika

dr.Adam Kruk(POZNAŃ) czy ktoś laserowo usuwał u niego blizny?

Polecane posty

Gość aaangelika

dr.Adam Kruk(POZNAŃ) czy ktoś laserowo usuwał u niego blizny? Jeśli tak jaka jest Wasza opinia o tym lekarzu?

Pan dr Adam Kruk usunął mi bardzo bolesną i szpecącą bliznę po usunięciu tarczycy na szyi. Jak się dowiedziałam na konsultacji to nie ma takich metod, żeby zupełnie zlikwidować bliznę. Pan doktor zastosował w moim przypadku Fraxel CO2. Powiem, że nie jestem nowicjuszką i wcześniej korzystałam z usług innego lekarza i Kliniki, a efekt był mizerny. Dopiero doktor Kruk wytłumaczył mi na czym polega zabieg i jakich efektów można się spodziewać. Umówiliśmy się, że będę się dłużej goić ( trwało to jakieś 9 dni) ale efekt naprawdę wspaniały. Skora jest lekko jeszcze czerwona i muszę ją chronić przed światłem do 6 tygodni, ale już widzę, że się opłacało. Mogę naprawdę polecić. Zresztą Pan doktor jest specjalistą chirurgii plastycznej i laserowej, więc chyba wie co robi.

Gość niuteszka
dodam że jestem córką doktora Kruka i zawsze zachwalam jego dokonania by zwiększyć klientele

Ja też słyszałam o doktorze same dobre opinie. Ale jak wiadomo zawsze się znajdzia jakiś jadowity złośliwiec na forum ;)

Gość a ja słyszałam
że samochody potrafią latać!