Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mowmimama

DO LUDZI Z UK, PROBLEM Z NIN!!

Polecane posty

Od paru dni jestem w uk. dzwonilam dzis w sprawie NIN, z racji ze nie znam perfekt angielskiego poprosilam czy moge gadac z kims po polsku, niestety nie.... wiec probowalam po angielsku. Po kilku pytaniach typu imie, nazwisko, adres, od kiedy jestem w uk, nr telefonu, data urodzenia Pani po drugiej stronie linii powiedziala mi ze nie ma spotkan jak na razie... ale co to w ogole znaczy? podala mi nr rejestracji i powiedziala ze mam zadzwonic jutro. W jakich sytuacjach moze tak byc? za duzo chetnych czy jak?

co mam powiedziec jak zadzwonie jutro? moze ktos pomoze jak to bedzie po ang? I call yesterday and the woman with who I speak tell me that there isn't a interwiew. This is my registration number xxx... ??? kto pomoze:(?

Gość osz przegapilam ciag dalszy
sciemniaja ci, bo ja dzwonilam niedawno umowic brata kolegi i bez problemu mi dali termin dla niego a w jakim miescie jestes? nie ma tam nikogo znajomego kto mowi po angielsku i moglby Ci pomoc???

miasto SWANSEA, slyszalam ze to moze byc czasem tak ze w jakies dni umawiaja i akurat na niego nie trafilam. hmm nic juz nie wiem. mam nadzieje ze jutro sie dogadam jakos. a powiedz jaki termin dali dla tego kolegi? bo slyszlaam ze nawet jest tak ze jak sie dzwoni to mowia zeby np za godzine przyjsc.a jakie dokumenty bral?bo roznie na forach pisza

Gość osz przegapilam ciag dalszy
akurat jemu dali termin za pare tygodni, miasto Londyn. Powinni Ci zaproponowac najblizszy wolny termin. I w zyciu nie slyszalam, zeby komus zaproponowali termin za godzine... papierow to nie mial nawet jakich wziac, bo on dopiero co przyjechal. Na pewno paszport, dowod osobisty. A jakie masz papiery? Masz konto bankowe? Jak tak to wez wyciag miesieczny.

ja jestem dopisana do konta wiec nie wiem czy to moze byc?nigdzie jeszcze pracy nie szukalam wiec papierow z agencji nie mam,albo odmow.

zadzwonilam, i niestety dopiero za 2 tyg spotkanie i to 12 mil ode mnie, wyslali mnie do dalszego jc. wysla mi list, pewnie tam napisza co mam zabrac. teraz tylko czekac na spotkanie;) dzieki za pomoc