Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deryyk

poznalem ładną dziewczynę ale niestety ma krzywe zęby

Polecane posty

Gość rousi
nie, nie umawiaj sie z nia. jestes idiota

Gość nexxt nexxt
sami jesteście idioci - co to ma się zmusić do Niej, jeżeli mu to przeszkadza i "razi"

Gość gość
ja tez kiedys mialam krzywe zeby. niedlugo bede miala zdejmowany aparat. i mam obsesje na punkcie zebow. nie wyobrazam sobie miec chlopaka z krzywymi zebami. dobrze ze moj narzeczony ma zabki jak perełki...

Gość gość
otóż to, zawsze można naprostować, to nic strasznego. gdyby wszystkim dawała, to byłoby nieodwracalne, ale zęby? śmieszny problem. znaczy, że ona wcale ci sie nie podoba.

Gość gość
A ty jakie masz? Wymagania nie z tej ziemi a od siebie? No wlasnie ;)

Gość gość
Zdarza się. Kup jej aparat na zęby to nie będziesz mieli takich problemów. A tak całkowicie poważnie - każdy ma jakieś wady, ty pewnie również. U mnie zanim stałam się właścicielką ładnych zębów również minęło kilka lat, tak więc wiem z jaką wiąże się to pracą.

Gość Student stomatologii
Nie ma czegoś takiego jak zdrowe Krzywe zęby! Krzywe zęby (źle osadzone) nie sa zdrowe z definicji...a właściwie zgryz nie jest zdrowy. Krzywe zęby to prosta droga do ich utraty (brak właściwego oparcia, nadmierne ścieranie etc.) gdy masz 20 lat...no problem...co najwyżej dodatkowy kompleks... Masz 30 lat i już nie masz 2-3 zębów....a zaczyna się od wady zgryzu... Poziom wiedzy na ten temat przeraża ...żyjecie w puszczy? Poza cywilizacją? odczytanie na blogach stomatologicznych...od razu pobiegniecie do ortodonty ( http://mmdent.waw.pl/category/ortodoncja/ ) Stu.

Gość gość
W czym problem? Są aparaty, ewentualnie licówki. Jednak to ona musi tego chcieć! jeżeli czuje się dobrze sama ze sobą a dla ciebie jest to bariera to daj jej spokój.

Gość gość
Z pewnością autor doceni wasze cenne rady... dane po 2latach od założenia tematu:o

Gość gość
"gość ja tez kiedys mialam krzywe zeby. niedlugo bede miala zdejmowany aparat. i mam obsesje na punkcie zebow. nie wyobrazam sobie miec chlopaka z krzywymi zebami. dobrze ze moj narzeczony ma zabki jak perełki... " Następna pustaczka. Co z tego, że wyleczyłaś krzywe zęby, skoro teraz musisz leczyć się z czegoś znacznie poważniejszego: z obsesji?

Gość gość
Taki to nasz świat jest liczy się w 90% wygląd. Płytcy ludzie i płytki świat. Całe to gadanie o romantyzmie wnętrzu i w ogóle to o kant upy można potłuc. Byle cham z nienagannym uśmiechem i ciałem Arnolda poderwie każdą dziewczynę i taka prawda.

Gość gość
Krzywe żeby to nie jest kwestia tylk estetyki. To kwestia zgryzu i tego jak „pracuje „ szczeka. Ja mialam kiedys mocno krzywe żeby, na szczescie pomogli mi ludzie z lubelskiego New-dentu. I jakbym jeszcze czekala to za 5 lat zaczęłaby się paradontoza bo żeby zle zachodzily an siebie i po prostu dążyły do tego by się rozchwiac.

Gość gość
co ci zeby przeszkadzaja

Gość gość
szkoda dziewczyny dla takiego palanta...

Gość gość
Ale jestes pustym trepem! Daj sobie spokoj, laska zasluguje na mezczyzne, a nie rozmazanego rozwydrzonego chloptasia.

Gość gość
Ja tez nie bede uprzejmy choc chamem nie jestem ale stwierdzam,ze jestes glupi:-D Przepraszam ale serio. No kurcze w ogole bym nie wpadl na to,zeby sie zastanawiac co z zebami dziewczyny ktora mi sie od wejscia spodobala. Jakis pedant jestes. Masakra zawsze cos znajdziesz.

Gość gość
Ja tez mam krzywe zeby, te na gorze nie, ale cala dolna szczeke, do tego mam nieco odstajace uszy a jakos mam bardzo przystojnego meza. Milosc istnieje i...jest slepa :P

Gość gość
Ja też mam zęby takie jak opisuje autor. Ale uchodzę za ładną, nawet bardzo, często ludzie się moją urodą zachwycają nawet kobiety bo jestem naturalna nie maluję się, gdy czytałam opis to myślałam, że to może o mnie:) he he ale nie mam ciemnych włosów tylko naturalne jasne. Nie narzekam na brak powodzenia ludziom moje zęby nie przeszkadzają mi też nie, aparat nic mi nie pomógł moje zęby są jak tytany, problem jest w tym, że są duże, a szczęka jest za mała. Może dzisiaj są lepsze aparaty ale jestem po trzydziestce więc chyba za późno. Mam faceta któremu się one nawet podobają bo wyglądam podobno drapieżnie :) Zastanawiam się czy autorem nie kieruje przypadkiem to co ludzie powiedzą gdy pokaże się z dziewczyna z takimi zębami. Zraziło mnie tez zdanie ze ona tego nie ukrywa i to jest najgorsze:) To dobrze, że się śmieje a nie chodzi ponura:)

Gość gość
"deryyk 2012.07.09 poznałem wczoraj ładną dziewczynę oczko.gif strasznie mi się spodobała, ogólnie jest śliczna, doskonała figura, duży biust... smiech.gif pierwszy raz normalnie tak mi się jakaś laska spodobała jezyk.gif to wogóle nie to co się spotyka na ulicach jakieś plastikowe solary, tlenione włosy tipsy, nie! ma taką zaj**istą jasną cerę i do tego ciemne włsy zaj**isty kontrast!!!! no ale problem jest bo ona ma troche krzywe zęby tzn jedynki ma troche dłużesz od reszty i jedną dwójkę tak w tyle, dolne też ma troche krzywe jezyk.gif a najgorsze jest to, że ona wogóle nie stara się tego ukryć tyklko się caly czas uśmiecha smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif no i nie wiem co robić czy zakręcić się kolo niej bo serio jest śliczna i wogóle ciekawa osoba ale te zęby smutas.gif to szukaj dalej pięknej 2012.07.09 skoro ci taki mały defekt przeszkadza, ja bardziej patrze czy laska ma zdrowe i zadbane zęby bo co z tego, że ma proste jak co drugi ząb pr******a". Pomyliło się Wam. Wy nie do klubu, tylko na targ koni idźcie. Przed ich zakupem możecie im zaglądać w zęby. A jak byście mi w nie zajrzeli, to byście stracili swoje.

Gość gość
:* mam ładne ząbki :)

to,co opisales, to nie sa krzywe , a normalne zeby, akurat szczegolnie u dziewczat dwojki sa krotsze od jedynek i ja uwazam,ze to dodaje uroku :) Jedyne odstepstwo to ta schowana dwojka,bo ma sie wrazenie czasem jakby jej nie bylo tam, hhehe,ale to mozna poprawic. I serio, jak masz takie dylematy,to szukaj kogos innego :D

Gość gość
z prostymi zebami są dla lepszych

Gość angola
Kup jej aparat i powiedz jak dbać o zęby. A tak powaznie - u nas nawet młodzież nie potrafi zadbać o zęby, zatem polecam zmianę podejścia. Mnie nie były potrzebne cuda, poza ajoną i systematycznością o nic więcej nie dbałam, a zęby mam jakoś w idealnej kondycji.

Gość gość
ja takich baznadziejnych frajerków jak ty autorze od razu odprawiam , po co dziewczynie jakis pusty tłuk

Gość dekoderx
Sory jesteś frajer em szkoda dziewczyny dla ciebie ona zeby wprostuje a ty frajerem zostaniesz

Gość gość
Ja mam przerwe miedzy zebami, nigdy nie narzekalam na brak powodzenia. Mam meza nawet :O i na szczescie nie mam rakich frajerow jak ty w swoim otoczeniu