Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakaśPechowa?_23

Czemu tak ciężko trafić na pożądnego faceta?

Polecane posty

Gość JakaśPechowa?_23
No ja wlasnie szukam normalnego, z nie typu ktory szuka wlasnie swojej sucz itp, ale w dzisiejszych czasach normalnosc to naprawde deficytowa cecha ;)

Gość opioi
A które tak stękają? Bo ja nigdy się nie zapytałam ile facet zarabia! Nie miałabym nawet odwagi. Zresztą to nie moja sprawa. Ważne, że ja zarabiam na tyle, by się sama utrzymać. Za to często słyszałam jak faceci stękali, że za mało zarabiają. Wciąż mocno zakorzeniony jest stary układ facet głowa rodziny chodzi o to jak facet mniej od Ciebie zarabia to nie musisz tak tego podkreślać na każdym kroku bo to leci na męskie ego.

Gość olenkaaa1234
Ale o co chodzi?? Czy któraś z dziewczyn tutaj twierdzi, że poznawała facetów, którzy za mało zarabiają?? Zdaje się, że temat jest zupełnie inny!! My poznawałyśmy facetów, którzy chcą nas przelecieć i nic więcej. I gwarantuję, że to nie byli sami bogacze i przystojniacy- to byli zwykli, pozornie normalni przeciętniacy! Poznani w róznych zwykłych miejscach. Więc po co teksty "wyjdźcie do ludzi zamiast narzekac"? Przecież my ciągle wychodzimy do ludzi i na takich właśnie facetów trafiamy!

Gość dxgfsdr
Najlepiej pytać się starszych kobiet jak wychowywały synów.

Gość sader
Bo faceci boja sie samodzielnych, niezaleznych, zarabiajacych na siebie kobiet! Wola takie puste nieroby W jakim kabarecie olenka wystepujesz? umsmialem sie do lez haha

Gość JakaśPechowa?_23
Dokaldnie, tu nie chodzi o to ze my chcemy zeby facet utrzymywal.... Tylko zeby nas szanowal i nie traktowal przedmiotowo tylko na seks ;)

Gość Prawda objawiona
olenkaaa1234 Ale o co chodzi?? Czy któraś z dziewczyn tutaj twierdzi, że poznawała facetów, którzy za mało zarabiają?? Zdaje się, że temat jest zupełnie inny!! My poznawałyśmy facetów, którzy chcą nas przelecieć i nic więcej. I gwarantuję, że to nie byli sami bogacze i przystojniacy- to byli zwykli, pozornie normalni przeciętniacy! Poznani w róznych zwykłych miejscach. Więc po co teksty "wyjdźcie do ludzi zamiast narzekac"? Przecież my ciągle wychodzimy do ludzi i na takich właśnie facetów trafiamy! a na kogo byś chciała trafić ? Brad Pitt? za mało? już wiem dlaczego faceci od takich się trzymają z daleka, zarozumiałość - odpycha każdego zastanówcie się nad sobą i nie piszcie głupot, bo właśnie z nich wychodzi jakie jesteście puste. zainteresujcie się zwykłym ,życiowym facetem ,a nie ,marzy wam się amant filmowy z dużą kasą i jeszcze ma Wam służyć, przestańcie żyć jak księżniczki, napatrzycie się seriali,naczytacie w tych pisemkach i myślicie,że jesteście pępkiem świata i nawet Słońce ma się kręcić wokół Was. więcej pokory ,a będzie wam dane

Gość olenkaaa1234
w kabarcie zwanym zycie w XXI wieku

Gość sader
olenka, prosze bez takich zartow jesli chcesz dyskutowac powaznie, to pisze powaznie a nie takie dyrdymaly

Gość JakaśPechowa?_23
Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem... Nie chcemy zeby facet niewiadomo ile zarabail, zeby byl jak brad pitt, zeby nam sluzyl, chcemy zeby byl normalny, szanowal nas, kochal, a nie traktowal jak laske na seks, bo on ma ochote i koniec i trzeba mu sprawic przyjemnosc, a pozniej dowiedzenia i sie nie odzywac do nastepnego razu az mu sie zachce seksu

Gość sader
poznalam jednego normalnego, ale wlasnie dzis mi powiedzial, ze chce byc teraz sam, wiec mam totalnego dola i nie chce mi sie juz zyc Olenka Widocznie nie do konca sie sprawdzilas jako kobieta, partnerka, jesli facet tak powiedzial, albo.... moze faceci nie potrzebuja kobiet

Gość JakaśPechowa?_23
Nie dowartosciowuje sie. I zadne prowo. Wlasnie jest to przykre, ze spotykalismy sie rok, mimo ze chodzilo mu tylko o seks. Ja przez ten czas traktowalam go normalnie jak partnera, jak kogos wiecej, zakochalam sie, a teraz co, ja jestem zalamalana i musze zapomniec a on pewnie inna juz bajeruje.

Gość Prawda objawiona
JakaśPechowa?_23 Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem... Nie chcemy zeby facet niewiadomo ile zarabail, zeby byl jak brad pitt, zeby nam sluzyl, chcemy zeby byl normalny, szanowal nas, kochal, a nie traktowal jak laske na seks, bo on ma ochote i koniec i trzeba mu sprawic przyjemnosc, a pozniej dowiedzenia i sie nie odzywac do nastepnego razu az mu sie zachce seksu Czytam ze zrozumieniem, tylko Wy pod stwierdzeniem "normalny facet" rozumiecie właśnie,że ma być przystojny jak amant ,bogaty jak arab .

Gość olenkaaa1234
Prawda Objawiona- najpierw to Ty czytaj ze zrozumieniem!! Bo to nie jest dyskusja, kiedy ja coś piszę, a Ty mi wmawiasz coś zupełnie odwrotnego.

Gość sader
Dokladnie! Teraz faceci uwazaja, ze wystarczy ze sa i to Ty masz kolo niego latac Olenka niestety jest dokladnie na odwrot i to pomimo ze niby mamy miec rownouprawnienie

Gość olenkaaa1234
Prawda objawiona- czemu wkładasz w nasze głowy stwierdzenia, które Ty sam masz do niej wbite?? Nigdy nie byłam ani z bogatym ani z super przystojnym i trzymam się od takich z daleka. Wierz lub nie.

Gość sader
ak trafiacie na kogoś świeżego, to trujecie, że niedoświadczony, że aseksualny, że może nie wszystko z nim w porządku. dokladnie jak facet ma male doswiadczenie lozkowe albo jest prawiczkiem to jest wysmiewany i zostawiany przez kobiety, bo przeciez on musi zadowolic od razu kobiete itd

Gość JakaśPechowa?_23
Dla mnie normalnuy to nie znaczy super przysotjny i bogaty. Raczej mam na mysli charakter i to jak ktos traktuje kobiete, a tego zadne pieniadze nie zapewnia. Ten moj nie byl ogolnie jakis super przystojny, ale jednak dla mnie byl najprzystojniejszym na swiecie facetem, a stan jego konta tez mnie nie interesowal. Jedyne co bylo wazne, zeby mnie sznowal, kochal, a on chcial tylko seksu... wiec w tym przypadku nawet jakby byl niesamowicie przystojny i bogaty to i tak odpada

Gość olenkaaa1234
sader, może ci fceci ktorzy wlasnie wyjezdzaja na misje do Afganistanu nie potrzebuja kobiet. Nie wiem.

Gość sader
Drogie kobietki jak to jest ze narzekaci ze faceci chca od kobie tylko seksu, moze wy niczego innego nie potraficie dac.. zastanowcie sie

Gość olenkaaa1234
DKW - po co facet ma isc do prostytutki, placic za to slono i jeszcze miec swiadomosc, ze ma conajmniej 10ciu klientow w ciagu jednego wieczoru skoro moze zamydlic oczy jakiejs fajnej, uczuciowej lasce?

Gość JakaśPechowa?_23
Potrafimy, tylko niestety wieksza czesc facetow nie chce niczego wiecej tylko sam seks...

Gość Prawda objawiona
olenkaaa1234 Prawda objawiona- czemu wkładasz w nasze głowy stwierdzenia, które Ty sam masz do niej wbite?? Nigdy nie byłam ani z bogatym ani z super przystojnym i trzymam się od takich z daleka. Wierz lub nie. Zacznę od końca - nie wierzę Ci ani na 1 % ,a wiesz czemu,bo z tego co piszesz,to jesteś dwulicowa. Najpierw ma być normalny i nie ma kłamać,gdy napisałem szczerze co myślę w tym temacie,to już atak na mnie,bo powinienem "cukierkować" ,potwierdzić,że faceci są żli,a kobiety idealne,sama prowokujesz do tego aby Cię okłamywać ,a potem stękasz jacy to faceci żli. Poza tym podtekst erotyczny z wkładaniem miał mnie prowokować,abyś mogła uznać,że jako facet gadam tylko o seksie? Marne Twe starania. Pisałem tylko swoje zdanie,które jest inne od Twojego i już atak. Nigdy bym się nie umówił z taką panną,bo już widać,że ma być tak jak Ty chcesz i koniec,kropka.

Gość JakaśPechowa?_23
Dokladnie olenkaaa1234, ja sie raz takiego jedngoe zapytalam, ze po co mnie bajeruje jak tylko o seks chodzi to niech idzie do agencji i bedzie mial, a na to on mi ze jest zbyt przystojny zeby za to placic.... A musze przyznac ze wcale nie byl taki cudowany za jakiego sie uwazal. No ale takie maja podejscie, po co placic, jak mozna jakas laske naciagnac

Prawda jest taka ,że dowiemy się o drugim człowieku tyle na ile życie go sprawdzi. Z jednej strony warto wybierać stałego partnera(partnerkę) rozważnie i z głową ,ale też bez przesady bo ideału nigdy nie znajdziemy ,a życie toczy się dalej. Więc myślę ,że warto sobie po prostu zdać sprawę jakie cechy są dla nas niezbędne do wspólnej egzystencji ,a jakie są tylko (i aż ) miłym dodatkiem ,a do tego paradoksalnie potrzebne są doświadczenia więc czasem warto poznać kogoś bliżej by się dowiedzieć czegoś o sobie.

Gość sader
olenkaaa1234 Ja o Tobie w tym temacie moge powiedziec tyle dobrego, ze wydajesz sie dosc inteligentna mimo ze czesto nie zgadzam sie z tym co piszesz. By dyskutowac to trzeba ustalic przedmiot dyskusji, o co Ci w ogole chodzi?

Gość kasaa
Jak bym czytała o sobie,też nie mogę znaleść odpowiedniego,trafiam na totalnych buraków

Gość sader
Jak bym czytała o sobie,też nie mogę znaleść odpowiedniego,trafiam na totalnych buraków ciagnie swoj do swojego

Gość JakaśPechowa?_23
Nieodpowiedni to co innego, tu wlasnie mysle ze ktos ma wygorowane wymagania... mowic "nieodpowiedni burak"