Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakaśPechowa?_23

Czemu tak ciężko trafić na pożądnego faceta?

Polecane posty

Gość olenkaaa1234
Prawda objawiona- jaki znowu atak?? po prostu nie lubie jak ktoś wkłada w moje usta slowa, których wcale nie powiedziałam! piszę, że umawiam się z przeciętnymi facetami i nigdy ich nie pytam o zarobki, a Tobie tak ciezko w to uwierzyc, ze atakuje mnie i piszesz "taaa, jasne, co za sciemniara. wszystkie udajecie ze wam nie chodzi o wyglad i kase, a tak naprawde tylko na to patrzycie!" I nie wiem o jaki tekst z wkładaniem Ci chodzi...Jesli taki wyraz pojawil sie w mojej wypowiedzi to na pewno nie mial on na celu sprowokowania i wprowadzenia dwuznacznosci. Jesli tak to odebrales to widac o czym myslisz...

Gość sader
Olenka Nie wierze ze trafiasz tylko na facetow ktorzy chca od ciebie tylko seksu. Jak sie ubierasz? Jaki masz styl, charakter? napisz cos wiecej o sobie

Gość kasaa
sader,nie znasz mnie to się nie wypowiadaj żałosny człowieczku

Gość olenkaaa1234
człowiek znad morza - owszem, pięknie piszesz i tak rzeczywiscie jest, tylko najpierw trzeba poznac faceta, ktory chce zwiazku, a nie przelotnego seksu. Ja ostatnio poznalam faceta, ktory nie mial na celu zaliczenie mnie i dobrze wiedziec, że są jeszcze tacy na tym swiecie, ale niestety wyjezdza na misje, wiec poki co nie moge liczyc na zwiazek z nim. A kilka dni temu na miescie zaczepił mnie chłopak, z którym się umówiłam i niestety okazalo sie, ze liczyl tylko na seks...

Gość kasaa
A czemu ma nie nazwać ich po imieniu?Dla mnie facet który odrazu chce zaciągnąć dziewczynę do łóżka jest burakiem,który nie ma w sobie kultury,jest zaniedbany-a na takich trafiałam

Gość JakaśPechowa?_23
Co do ubioru, ja tego już nie rozumiem, sama nie ubieram się jakoś wyzywająco, normalnie z gustem, a nie że bluzka do pepka, dekolt na maxa i spodnica mini, a jednak i tak przyciagam takich na seks... To chyba jakas ironia losu

Gość olenkaaa1234
E tam, nie ma reguły co do wyglądu facetow liczacych tylko na seks- sa i przystojni, i przecietni i kompletnie nieatrakcyjni. To tak samo jak kobiety, na które oni leca- są i ladne i przecietne i brzydkie. Bo dla takich facetow nie liczy sie wyglad tylko fakt posiadania dziurki i teoretycznie nawet te brzydsze latwiej jest zbajerowac, bo sa zakompleksione i maja mniejsze powodzenie u facetow.

Gość JakaśPechowa?_23
A ok - myslalam ze mowic burak mialas na mysli wyglad, albo cos, a jesli to ze chcial tylko seksu to zgadzam sie, burak to i tak delikatnie powiedziane ;)

Gość sader
kasaa Sek w tym ze cie znam, dalas probke swoihc mozliwosci wczoraj poznym wieczore

Gość kasaa
nie wiem o co ci chodzi,w każdym razie współczuję ci tego że na podstawie krótkiego tekstu , stwierdzasz że dobrze znasz człowieka

Gość a_g_r_a_f_f_k_a
To prawda, że coraz częściej chodzi tylko o seks. Raz, że kobiety chątniej dają, jak jedna nie chce to da inna. Dwa, że ludzie są coraz bardziej wyzwoleni. Ale nie ma co się załamywać dziewczyny, na siłę nikt nikogo do łóżka nie zaciągnie. Trzeba szukać metodą prób i błędów, zawsze to jakieś ciekawe doświadczenia w życiu, coś się dzieje. Z czasem można się pośmiać. I trzeba zachować dystans :-) nie ten to następny. I trzeba najbardziej kochać siebie, mieć własne życie, pasje, tak żeby nie bolało za bardzo kiedy coś się kończy. Mam nadzieję, że was trochę pocieszyłam. W sumie napisałam trochę do siebie ;-)

Gość JakaśPechowa?_23
Racja.... ja czasem zaluje ze nia mam podjescia jak inne - jak nie ten to nastepny, tylko jednak mam jakies uczucia, zalezy mi i potrafie sie zakochac... a przez to sie tylko cierpi... Ale z drugiej strony przynajmniej moge sobie spojrzec w lustro ze jestem jaka jestem a nie puszczam sie z kazdym.. Tyle ze w dzisiejszych czasach faceci takich kobiet nie cenia, liczy sie ta ktora jak najszybciej sie z nimi przespi, a najlepiej jak nie chce niczego wiecej, zadnego zwiazku, bo tak jest im wygodnie...

Gość a_g_r_a_f_f_k_a
mam pytanie do was, na początku jak zaczynacie się całować z nowo poznanym facetem. Czy to są tylko pocałunki, czy bardzo szybko od ust schodzi do szyi, chce obmacywać piersi, rozpinać stanik? Może to jest jakiś barmometr tego czego naprawdę chce facet?

Gość sader
kasaa nie napisalem ze cie znam dobrze, czytaj ze zrozumienim

Gość kasaa
Bo mało jest wrażliwych facetów,romantycznych,a ja takiego szukam,niektórzy zachowują się jak wygłodniałe samce,zwierzęta bez uczuć,chyba już zawsze będę sama:(

Gość kasaa
Sader jAk mnie nie znasz dobrze to nie oceniaj

Gość sader
Bo mało jest wrażliwych facetów,romantycznych jest ich malo, bo tacy sa przez kobiety wykorzystywani, faceci zmadrzeli i teraz udaja macho by miec kobiety kobiety nie cenia romantykow, oczywiscie pisza co innego, ale faktyy sa brutalne

Gość JakaśPechowa?_23
Niektore cenia... Jak mi sie zdarza calowac z jakims nowopoznanym i widze ze jemu sie tak spieszy to juz mam o nim odpowiednie zdanie, bo jak facetowi zalezy to od razu nie bedzie sie dobieral do stanika itp tylko normalnie pocalujei tyle, co najwyzej przytuli

Gość kasaa
W takim razie jestem wyjątkiem bo cenię romantyków i szukam takiego a nie mogę znaleść

Gość sader
Nie cenia. Kobiety nie cenia facetow romantykow. Taka jest prawda czy to sie komus podoba czy nie.

Gość JakaśPechowa?_23
Eh romantycy teraz to tez wyjatki....

Gość loryginal
bo ja chodzę tylko po zmroku w czasie rzeczywistym

Gość sader
Eh romantycy teraz to tez wyjatki.... wyjatki bo kobiety maja daleko gdzies tkaich facetow bycie romantykiem nie przynosi zadnych efektow w kontekscie zwiazkow damsko-meskich

Gość JakaśPechowa?_23
Jak widac u niektorych przynosi... ja z checia bym takiego poznala ;)

Gość sader
wy wszyscy tak mowicie, tlyko jak przyjdzie co do czego to wybieracie smialego, pewniego siebie dresa a niesmialy, wrazliwt romantyk zostaje prawiczkiem do 30

Niestety w dzisiejszych czasach tak jest, że spotkać normalnego faceta, czy w ogóle człowieka jest naprawdę ciężko. Ja już nie łudzę się, że spotkam faceta, który będzie wobec mnie w porządku ... Przykre ale prawdziwe. Lepiej skupić się na sobie, własnych marzeniach, a nimi nie warto się przejmować ! Tylko żeby to było takie proste ....

Gość JakaśPechowa?_23
Moze sa osoby ktore tak mowia a w efekcie wybieraja innych, ja jednak szukam takiego i takiego wybiore a innych typow staram sie unikac, tylko ze tych innych typow to jest mnustwo, a romantykow to juz nie wiem gdzie w ogole mozna spotkac

Gość kasaa
O nie,w życiu nie wybrałabym dresa:))

Gość kasaa
Teraz nawet jak są romantycy to się z tym kryją,udają kogoś innego,bo w tych czasach to wstyd ,niemodne ,trzeba być luzakiem co ma wszystko gdzieś

Gość sader
kazda mowi ze nie wybierze dresa tlyko jakos dresy problemow z samotnoscia nie maja, a wrazliwi, porzadni faceci bardzo czesto kogo wy tu chcecie oszukac?