Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakaśPechowa?_23

Czemu tak ciężko trafić na pożądnego faceta?

Polecane posty

Gość zxca24
JakaśPechowa?_23 No wlasnie tylko o to im chodzi... Nic dziwnego, jesli kogos tacy interesuja, sa laski, ktorym tez chodzi tylko o dobra zabawe, to niech nawzajem na siebie trafiają... Ja nie mowie ze jestem przeciwna jesli chodzi o seks, ale seks z kim na kim mi zalezy, w zwiazku, a nie sex tak oo, z kim popadnie, bez zobowiazan Masz chyba więcej niż 21 lat zgadłem?

Gość JakaśPechowa?_23
Tak, wiek taki jak w nicku - 23

Gość olenkaaa1234
Moze jak sie powie wprost na poczatku znajomosci, ze sie seksu bez zobowiazan nie szuka to dla faceta to jest wieksze wyzwanie? wtedy po prostu zmienia taktyke, zaczyna udawac zakochanego i jak w koncu przeleci taka "twardzielke" to dopiero jest z siebie dumny!

Gość zxca24
JakaśPechowa?_23 To ja już wiem czemu zawsze się starszymi interesowałem:) Kurcze takie zasady u rówieśniczek to już tak mało spotykane. Ja jestem młodszy od Ciebie bo mam 21.

Gość JakaśPechowa?_23
Zmień środkowisko - i co to da? Osoby, które do tej pory poznawałam, to też nie były z 1 środkowiska, z 1 grupy ludźi, też różni faceci, rózny wiek, rózny poziom wykształcenia, a zawsze tak wychodziło, że w efekcie kłamali, albo interesował ich tylko seks, a opowiadali bajki, że chcą związku... Raz mi się zdarzyło, że jakiegoś szczerego poznałam.. heh szczescie w nieszczesciu, bo od razu powiedzial, ze chodzi mu tylko o seks, wiec od razu sobie odpuscilam i ok, ale inni to bajerowali o związku a i tak jak się dalej okazało spieszyli się do czegoś innego, a jak tego nie dostali to już kolejną probowali złapać na takieg gadki

Gość twój przyszły
to nie chodzi o górnolotne idee w seksie (że seks to coś więcej i tylko duchowe połączenie ciał astralnych:) jest przyczynkiem do miłości fizycznej). Każdy stara się przedstawić w jak najlepszym świetle i każdy/a w tym celu będzie kłamał/a, seks jest siłą napędową i kłamstwo w tym przypadku jest dodatkowym bodźcem by stać się bardziej atrakcyjnym w oczach partnerki. ale prawda jest też taka iż wielu facetom naprawdę zależy na spokojnym i stabilnym związku, tyle że tacy faceci szybko uczą się od dymających ich kobiet, że taka postawa doprowadzi ich co najwyżej do życiowej roli ofiary i palanta

Gość JakaśPechowa?_23
zxca24 - to chyba jestes wyjatkiem potwierdzajacym regule...

Gość PCL
Jak wszyscy tacy sami, to już teraz kup sobie kota i nie marudź...

Gość JakaśPechowa?_23
Heh nie wszystkie kobiety są takie straszne...

Gość faaacetttttt
tak chcemy tylko sexu jak nie dasz dupy to i tak bedziesz sama wiec wybieraj

Gość JakaśPechowa?_23
No wlasnie... Wole byc sama niz z kims kto chce tylko seksu, seks jest przyjemne ok, ale nie jak ktos kogos tak przedmiotowo traktuje tylko w tym celu...

Gość faaacetttttt
no to bedziesz sama koniec tematu:D

Gość JakaśPechowa?_23
Z tymi ktorym chodzilo o seks, z zadnym nie spalam, tylko jak po paru spotkaniach sie okazalo o co chodzi to sobie odpuscilam. Nawet gdybym sie z nimi przespala to po co? jak zwiazku by z tego nie bylo, a oni tylko by mnie zaliczyli i nastepna... Nie tego szukam. Nie uznala bym dziwne, ze facet nie chce seksu od razu. Kiedys wydawalo mi sie, ze mozna to wyczuc w rozmowie o co komu chodzi i owszem czasem mozna, jednak ostatnio spotykalam sie z facetem ponad rok, bylo ok, a nagle mi powiedzail ze jemu tylko o seks chodzilo

Gość Prawda objawiona
Hmmm... wtrącę swoje trzy grosze :P a może trzeba szukać przyczyny u siebie, może troche zniżyć wymagania,bo właśnie wynika z tego,że każda by chciała mądrego,inteligentnego, z dobrą pracą i płacą (najlepiej lekarz) ,żeby miał dom (co najmniej 300 metrów) i tak dalej ,a co taki facet dostaje w zamian? seks i to wtedy gdy ona chce. Kobietki śmieszne jesteście. Najpierw spójrz w swoją duszę,a jak chcesz wymagać,to najpierw pokaż ,że Ty to masz,że Ty potrafisz.Wymagać jest najłatwiej. A co do kłamstwa,to ... święte nie jesteście. Brak wam samokrytyki,a już nie daj Boże aby któraś przyznała się do winy , na przykład po kłótni z facetem,zawsze obwiniacie faceta. I tak to faceci nie pozostają dłużni,a "księżniczki" wciąż szukają ideału ,a same ... szkoda gadać.

Gość JakaśPechowa?_23
Nie mialam jakichs super wymagan co do faceta, typu ze musi miec dom, kase itp. Poznaje kogos z charakteru, a nie interesuje sie stanem jego konta i innymi rzeczami, to dopiero wychodzi jak sie kogos bardziej poznaje i dla mnie nie jest to wyznacznikiem czyjejs wartosci. Nie jestem materialistka. Nie wodzilam za nos tego faceta przez rok, spotykalismy sie, byl to zwiazek, tyle ze on nagle stwierdzil ze nie wie czy jednak jest gotowy na taki zwiazek, ze jestem wspaniala i nie chce mnie skrzywdzic, rozstalismy sie, po czym po kilku dniach odezwal sie do mnie ale juz tylko w sprawie seksu

Gość Prawda objawiona
Tak,tak, za stary wróbel ze mnie ,aby się dać na plewy nabrać. Facet, o którym pisałaś ma Cię w d.... , traktuje Cię jak ..... Zakończ z nim znajomość najszybciej ,a oszczędzi Ci to łez i rozczarowań. Szukaj normalnych facetów,zwykłych ,a nie ....

Gość JakaśPechowa?_23
Ze ma mnie gdzies, to juz teraz wiem, musze zakonczyc znajomosc to fakt, juz to zrobilam, jednak brakuje mi go bardzo. A on wydawal się też całkiem normalny....

Gość Prawda objawiona
Proszę Cię ,normalny? no jak lubisz być workiem na spermę ,to może i tak.To co Ci zaproponował na koniec świadczy o tym,że tylko seks, nie interesują go twe uczucia, zainteresowania.Ciesz się,że już nie jesteś z nim.

Gość DiXiiI
Bo teraz to faceci tacy sa, mowia ze to kobiety maja niewiadomo jakie wymagania, a oni sami co? Chca tylko seksu i zastawiaja! Wiec autorko z pewnoscia nie tylko Ty tak trafiasz...

Gość olenkaaa1234
Dokladnie! Teraz faceci uwazaja, ze wystarczy ze sa i to Ty masz kolo niego latac, starac sie, a on i tak tylko cie wykorzysta, przeleci, zabawi i pojdzie do kolejnej, bo czemu ma sie z jedna wiazac jak tyle wolnych i fajnych lasek dookola?

Gość Prawda objawiona
olenkaaa1234 Dokladnie! Teraz faceci uwazaja, ze wystarczy ze sa i to Ty masz kolo niego latac, starac sie, a on i tak tylko cie wykorzysta, przeleci, zabawi i pojdzie do kolejnej, bo czemu ma sie z jedna wiazac jak tyle wolnych i fajnych lasek dookola? To nie faceci tak mają , tylko kobiety.Każda myśli,że jak znajdzie faceta,to już nic nie będzie musiała w życiu robić,on powinien nawet za nią mrugać oczętami.

Gość JakaśPechowa?_23
Owszem, jest wiele lasek, ktore mysla, ze jak maja faceta to on juz wszystko za nie robi. Ale jest tez wiele ktore tak nie mysli, zwiazek to partnerstwo obojga ludzi, kazdy cos robi w tym kierunku... A ze faceto chodzi w dzisieszych czacach glownie o seks to juz inna bajka...

Gość Prawda objawiona
partnerstwo,wierność itd to niestety tylko puste słowa i banalne,każda tak gada ,a która robi?

Gość olenkaaa1234
Te, ktore maja takie podejscie do zycia, ze facet za nie zrobi wszystko, to wlasnie szybko znajduja facetow!! Bo faceci boja sie samodzielnych, niezaleznych, zarabiajacych na siebie kobiet! Wola takie puste nieroby.

Gość JakaśPechowa?_23
Ja tak robie, wiele moich kolezanek tez.... Niepowiem znam i osoby, dla ktorych te slowa to tylko puste frazesy... Ale niestety, co z tego, ze ja tak robie, jesli faceci, ktorych spotykam zupelnie sie tak nie zachowuja, znaczenie takich slow jest dla nich bezwartosiowe

Gość opioi
Te, ktore maja takie podejscie do zycia, ze facet za nie zrobi wszystko, to wlasnie szybko znajduja facetow!! Bo faceci boja sie samodzielnych, niezaleznych, zarabiajacych na siebie kobiet! Wola takie puste nieroby. Jakby te zaradne nie stękały " oj ale ty mało zarabiasz itp. to nie było by problemu

Gość JakaśPechowa?_23
Wlasnie tak jest, ze te ktore uwazaja ze facet na nie zarobi to tych facetow znajduja, dokladnie racja, sama znam kilka takich przypadkow.

Gość olenkaaa1234
A które tak stękają? Bo ja nigdy się nie zapytałam ile facet zarabia! Nie miałabym nawet odwagi. Zresztą to nie moja sprawa. Ważne, że ja zarabiam na tyle, by się sama utrzymać. Za to często słyszałam jak faceci stękali, że za mało zarabiają.

Gość Prawda objawiona
tak,tak każda pokrzywdzona , wszyscy faceci żli ... znam tą piosenkę,nawet refren zamiast stękać na forum ,że ten zły ,ten taki,ten siaki ,to wyjdż z domu i daj się poznać innym, tylko z rozwagą i omijaj z daleka takich co pytają - "czy będziesz moją sucz?",bo z takim wartościowego związku nie stworzysz. Daj szanse zwykłym przeciętniakom ,spuść z ton ,a zobaczysz ,że znajdziesz tego ,którego szukasz

Gość DarkAnimus
Jakaś wolna dziewczyna ?? Możemy się wymienić fejsem. Jestem w miare normalny =D.