Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakaśPechowa?_23

Czemu tak ciężko trafić na pożądnego faceta?

Polecane posty

Gość olenkaaa1234
sader, ubieram się kobieco, ale z klasą- proste spódnice, bluzki z niewielkimi dekoltami, buty na obcasach. Dla mnie to nie jest wyzywające ubranie, więc nie wiem czemu faceci biorą mnie za taką, którą można tylko przelecieć. Fakt, ostatnio jak mnie zaczepił jeden chłopak byłam w krótkich szortach i bluzce na ramiączkach z dekoltem, ale na dworze jest upał a ja wybrałam się na rower, więc strój był jak najbardziej adekwatny. Poza tym wyglądam raczej na poważną i niedostępną- nie chodzę po ulicy z uśmiechem przyklejonym do twarzy. Zresztą z reguły jestem zamyślona i nawet nie zawracam uwagi na ludzi dookoła. Nie jestem w żaden sposób prowokująca ani nawet super szczupła, więc naprawdę nie wiem czemu trafiam ciągle na takich napaleńców.

Gość olenkaaa1234
a_g_r_a_f_f_k_a - wydaje mi sie, ze facet ktory od razu z pocalunkow w usta przechodzi na szyje,chce dotknac piersi itp liczy wlasnie na szybki seks. A taki, ktory potrafi sie kontrolowac i tylko caluje (choc chcialby na pewno wiecej, bo przeciez jest facetem, a dziewczyna mu sie podoba!) ma szacunek do dziewczyny i nie chce jej wykorzystac.

Gość sader
Poza tym wyglądam raczej na poważną i niedostępną- no jesi wygldasz na taka, to sie nie dziw ze jestes sama..... podchodza tylko smiali napalency ktorym wszystko jedno musisz byc bardziej otwara a wtedy beda do Ciebie zagadywac normalni faceci

Gość olenkaaa1234
Mam sobie zorbic operacje plastyczna twarzy zeby miec mniej powazny wyraz??

Gość sader
olenkaaa1234 tak, operacje pod nazwa - usmiech

Gość sader
az jestem ciekaw jak wyglada ta twoja powazna .... twarz ale oczywiscie wiem ze zdjecie mi nie podeslesz

Gość olenkaaa1234
Oczywiście, że nie :P Zresztą do zdjęć się uśmiecham.

Gość olenkaaa1234
Ale możemy się minąć na ulicy;) Wpadaj do Lublina;)

Gość sader
Z Lublina jestes? to nawet nie musze zbytnio wpadac hehehe zaraz sie okaze ze sie znamy hehe

Gość olenkaaa1234
A to Ty tez??

Gość a-g_r_a_f_f_k_a
o ja też z Lublina :-) moż tu jest jakieś kupisko napalonych facetów ;-)?

Gość sader
mozna tak powiedziec, lublin to miasto w ktorym spedzilem szmat czasu a moje miasto rodzinne lezy blisko lublina

Gość sader
olenka gdzie studiowalas? UMCS? A Ty agrafka?

Gość olenkaaa1234
nie, na KUL

Gość sader
Olenka chetnie bym z Toba pogadal na gg albo mailu, zainteresowana?

Gość olenkaaa1234
A ile masz lat?:)

Gość sader
jestem troszke mlodszy od Ciebie.... obiecuje kulturalna rozmowe i tego ze ie bede chcal seksu od Ciebie, przynajmniej na poczatku hehehe

Gość Eliza 4533323
Też mam problem ze znalezieniem ułożonego chlopaka. Pierwszy- okazalo się ze ma dziewczynę, jest z nią do dzisiaj, ale do dzisiaj tez patrzy na mnie porządliwym wzrokiem. Po co on z nią w ogóle jest? Drugi- wybralam sie z nim na impreze, a tu magle podchodzi do nas jego dziewczyna z tekstem : wszysko widzialam ! masakra, to był cios ponizej pasa. Zawsze trafiam na zajętych...

Gość olenkaaa1234
GG 37568366 - tylko nie probuj mnie analizowac!:P

Bo to nie jest takie proste Autorko. Człowiek czasami szuka całe życie, a i tak nie znajduje.

Gość lostsoul4y
JakaśPechowa?_23 Chcesz poznać inny typ faceta, od tych których spotykasz ? Napisz do mnie na maila, jesli masz ochote :-) Nic Ci nie obiecuje, ani Ty mi tez nie mozesz obiecac, ale pogadac chyba mozemy ? lostsoul4y@o2.pl

Gość ZDRADŹCIE CZEMU
romantyk jest dla Was synonimem pizdusia który bajdurzy tylko o duchowych pierdołach i w kontaktach z kobietami pada przed nimi na ryja. Chyba nie znacie pojęć jakimi operujecie.