Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos był i naprawde polecam

GDZIE MAM JECHAC NAD MORZE ???!!!! cos w ok mrzezyno -mielno-sarbinowo

Polecane posty

RRATUNKU...NO DAJCIE JAKIS ADRES ? BO ZWARIUJE nie wiem plissss

Gość ghjvvb
ja ci polecam Miedzyzdroje! ja tam co rokku jezdze na ul.Polna

Gość niedlapsakielbasa
Ja jade do Mrzezyna do pensjonaltu Rubin,kolezanka byla tam 2razy i sobie chwalila...zalezy czego szukasz,ja nie szukalam miejscowosci typowo imprezowej,jestem w zaawansowanej ciazy i wybralam bardziej spokojniejsza miejscowosc,chociaz jeszcze spokojniej jest w Wiselce,czy Katach Rybackich

czego szukam ? pod dzieciora -4 lat zeby było cicho i super jakby był plac zabaw i ...inne dzieci

Gość njshnjdncjas
a my jedziemy do władysławowa z 3,5 letnim dzieckiem. chcemy sie zabawić , poszaleć tak by mały mógł korzystać ze wszystkich atrakcji. Mamy zamiar codziennie być w innym mieśćie. :)

dzieki a jeszcze byłoby super gdybyscie podały KONKRETNE namiary ? na kwatery czy osrodki sprawdzone :)

Gość jak ty masz byc zamiar
co chwila w innym miescie to ja dziekuje za taki odpoczynejk biedne dziecko -zamiast na plazy to spedzi czas przy maszynach na kase

Był ktoś może w miejscowości Jantar? Fajnie tam jest? Są jakieś miejsca gdzie można wyjść coś zjeść, jakieś atrakcje dla dzieci?

Gość njshnjdncjas
przy jakich maszynach na kase???? moje dziecko ma 3,5 roku....yyyyy czegoś nie rozumiem? Może źle sie wyraziłam codziennie ale w jeden dzien pojedziemy na cały dzień do sopotu, w drugi na hel, trzeci spedzimy w porcie i pobliskiej plaży, następny na wesołym miasteczku itd przecież moje dziecko by sie zanudziło cały dzień siedząc na plaży. nie wiem jakie wy macie dzieci ale mój 3 latek jest bardzo ruchliwy....:) a będąc 2 tygodnie nad morzem nie jest sie w stanie przesiedziec na plaży.

Gość jak ty masz byc zamiar
ja tez mam ruchliwe dziecko ale nie wyobrazam sobie by cały urlop spedzic w busikach kursujacych miedzy miastami :D daj spokój laska ale se wymysliła

Gość njshnjdncjas
jakich busikach???? mam auto więc wszędzie dojade:D mówię że jedziemy na 2 tygodnie więc zdążę wypocząć...zresztą nie każdy lubi leżeć plackiem na plaży...co niektórzy lubią prowadzić ruchliwe życie..:) a moje dziecko to uwielbia:) nie lubi siedziec w miejscu! Każdy jest inny i co innego lubi. Ja tylko napisałam co my będziemy robić. co innego jak ktoś jedzie na kilka dni więc wtedy chce wypocząć. ja 15 dni nie będe leżała na plazy bo zwarjuję:D

Gość jak do mrzezyna to ja polecam
ORW Laguna. Super miejsce, świetne jedzenie, doskonała baza dla rodzin z dziecmi!

Gość GHAH GIERAhamze 666 JWWD!
Jeziora też są piękne! Wody zanieczyszczone! W domu se siedź na neciku i tyle! Po sprawie! Prawda taka, że Internet jest najlepszy und najpiękniejszy and najwspanialszy!

Gość gość
osobicie polecam Sarbinowo dość kameralna miejscowość nocleg mogę polecić również - domki perła