Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrysqrwiel

Najgorsi partnerzy sexualni w Waszym życiu - szczerze!

Polecane posty

Gość arya
trafilam na takiego co nawet nie wlozyl a juz sie sposcil ;| nawet mu loda nie robilam nic , wzielam na seksunde do reki i bylo koniec i zdarzylo mi sie to z 3 facetami ;/ masakra

Gość mild mild
mój pierwszy seks po rozwodzie. wyposzczona na maxa, bo trochę czasu minęło. migdalimy się w tym łóżku, częściowo rozebrani. położył się na mnie i zaczął wykonywać wiadome ruchy. wszystko pięknie tylko, że ja nic nie czułam. nie mam pojęcia dlaczego koleś nie wkładał go chyba nawet do połowy! może mi wytłumaczycie tę technikę? no i kilka ruchów i po sprawie. dalej się czuję zażenowana. masakra.

Gość mild mild
za to ostatnio kilka razy uprawiałam seks z takim, co mnie do czerwoności rozpalał pierwszym dotknięciem. tylko co z tego jak kawał chuja reszta skurwysyna.

Nie chcę tryskać tu niepotrzebnym optymizmem, ale nie lepiej pisać o swojej najlepszej partnerce. Takie tematy, tylko podsycają przegrańców, którzy pocieszają się tym że nawet wygryw może mieć ciemną stronę. :P

Gość arya
a tez mialam takiego tylko on wlozyl do konca i wykonywal takie bardzo plytkie ruchy jak krolik ;/ jest pare sytuacji ktorych zaluje i zaluje tego ze nie zepchnelam ich z siebie

Gość arya
przypomnial mi sie jeszcze jeden :) co mial czlonka jak zwiniety ogon prosiaka ;/ ja pierdole....

Gość mild mild
aa, jeszcze jednego miałam takiego, co cały czas kazał sobie powtarzać jak wspaniale mnie rżnie i głośniej jęczeć. w gardle mi zaschło od tego darcia się ;-)

Gość dla korniszonkow 1 min
to nie jest dobijanie przegrancow. To jest przestroga i niech czerpia wnioski i sie ucza!!!!!! Faceci jak macie skonczyc zanim zaczniecie to lepiej zwalcie sobie przedtem ze 2 razy!!!! a nie robicie nas gorace i tak zostawiacie!!!!

Gość sexsexsexsexsex
a ja lubie i nawet nie potrafie sie nie drzec:D no niestety czasem ma sie kogos za sciana to (nienawidze tego!!!) trzeba zapychac se gebe i starac nie krzyczec, moj facet to moja heroina ah sama mysl o nim sprawia ze jestem napalona

Gość arya
aa i zdarzylo mi sie tez dwarzy z facetowi smierdzil dziwnie penis... ;/ by umty ale mitaki dziwny rybi zach :((

Gość arya
literki gubie ;| w kazdym badz razie walil mu penis i to bylo straszne

Gość sexsexsexsexsex
hahah to wspolczuje. Ja loda robie tylko po kapieli albo jak przychodzi z ranca. Lepiej nie ryzykowac popoludniu. Ale obcemu, czy takiemu na raz fuuuuj nigdy bym nie wziela

Gość arya
no ale wlasnie bylismy w lozku i on spod prysznica wyszedl i niby cos mu zaczelam brzuch calowac i nagle taki odor....nie moglam go wziasc do buzi bo bym sie zerzygala ;/ moze mial niewidocznego grzyba,kij wie..

Gość arya
to akurat byl moj przyjaciel hhahaha potem juz gorzej o nim myslalam ale kuplujemy sie juz bez seksu :)

Gość sexsexsexsexsex
hhahah kurwa rozjebalas mnie teraz :D:D:D to na bank jakiegos syfa mial. Rozumiem ze to taki z doskoku byl? Jak jestes ze swoim to on zawsze pieknie pachnie mniam mniam bozeeeeee jak ja mam ochote mu obciagnac, a on jest tak daleko

Gość arya
nie z doskoku..poszlismy razem na wesele i nocowalismy w hotelu i ja bylam sam i on tez akurat a ze znalismy sie dlugo to tak wyszlo ale relacje sie nam nie pogorszyly tyle ze jak go widze to od razu mam wizje smierdziucha ;) a swojemu obecnemu tez lubie robic poza tym jak cos mi nie pasuje to mowie mu ze ma isc sie umyc on grzecznie idzie a potem wiadomo :D

Gość arya
i niektorym tz specyficznie sperma smierdzi, tak intensywnie, nie lubie tgo ;/

Gość mild mild
no ja też w łóżku za cicha nie jestem, ale ten przesadził. jakiś fetysz miał, żeby go wychwalać pod niebiosa :-D na chwilę gęby nie mogłam zamknąć ;-) a co do zapachu spermy - przez 10 lat związku z byłym nie mogłam się przekonać do połykania. 10 lat mnie o to prosił i nic z tego. jego sperma miała wstrętny zapach. już po rozwodzie przypadkowy seks - tak mnie facet nakręcił, że się nawet nie zastanowiłam i połknęłam (ale jego sperma nie trąciła). były mi od razu stanął przed oczami :-)

Gość manfred66
Widzisz MILD MILD zmiany to błogosławieństwo. Można wręcz rzec: Chcesz mieć zęby jak kryształy użyj pasty z mojej pały :)

Gość mild mild
manfred66 :-D a mówią, że jak kocha, to połyka ;-)

Gość nieogolony kutoch
no dalej opowiadac o waszych lozkowych padakach

Gość pitoszek
jak mu pala opadala

Gość andrzelina drzoli
hahaha moszna mu capila

Gość ja najbardziej nienawidzę jak
facetowi opada jak założy prezerwatywę i kuźwa pcha tego flaczka na siłę!! ok, nie śmieję się że opada, ale niech nie pcha zwisa, bo to jest po prostu straszne

Gość sexsexsexsexsex
ZWIS HAHAHAHHAHA NIENAWIDZE ZWISOW ZA TO KOCHAM DYNDAJACE SPREZYSTE KUTOCHY PATRZACE NA MNIE

Gość lacdowski
najgorszy jest koles "co to nie on" taki luuuzak, a jak przychodzi co do czego to to ma zwisa i trzesie portami, a idz pan w chu. Po co udajecie boga sexu jak jestescie ciotami, potem tylko jeszcze bardziej sie pograzacie. Zawsze lepiej uprzedzic przed a nie brnac w klamstwo

Gość Zboczony mąż
na ladnych zjebow trafilalyscie drogie panie :)

Gość sexsexsexsexsex
mmmm zboczony mezu, a jaki Ty jestes?

Gość Zboczony mąż
nie mnie oceniac :)

Gość sexsexsexsexsex
no zony twojej raczej nie zapytam ale moze ktoras z opisanych wyzej historii jest Ci szczegolnie bliska?:D