Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueberry88

on woli kolegów..dlaczego?

Polecane posty

Gość blueberry88

mój facet z którym jestem pół roku woli spędzać czas ze swoimi kolegami niż ze mną. widzi sie z nimi codziennie i ciągle narzeka że to ze mną jest ciągle. Jak chce sie spotkać to pisze że później i leci do kolegów. Ja moge w ogole nie istniec bo i tak wszystko kreci sie wokol kolegow... Czy on mnie w ogole kocha?

Gość etewhwjh
On nie wie co to miłość, ty zresztą też. Poleciałaś na wygląd i tyle.

Gość blueberry88
dlaczego ja nie wiem co to miłość..poza tym skąd możesz wiedzieć czy on jest przystojny że poleciałam na wyglad?

Gość Jula 2000
Bo tylko przystojniacy się teraz liczą

Gość blueberry88
nie dla wszystkich... moj nie jest taki niewiadomo jaki chociaz ma o sobie niezle mniemanie..wedflug niego jest idealny..

Gość gwiazdorzę
woli kolegow bo ciebie traktuje niezbyt powaznie,widocznie nie jest zazdrosny i mu nie zalezy :D

Gość blueberry88
właśnie jest zazdrosny..zazwyczaj wtedy kiedy nie trzeba

Gość dggdgddgdg
jak czesto sie widujecie i kto pierwszy inicjuje spotkania?

Gość powiem i ja ......
w jakim wieku jesteście ?

Gość blueberry88
jak ja inicjuje to mi odmawia,mowi ze pozniej ze nie wie o ktorej itd...czasem wpada do mnie bez zapowiedzi bo wie ze jestem w domu.,.widzimy sie co drugi dzien czasem codziennie

Gość dggdgddgdg
no ale sie widzicie tego samego dnia? wiec nie wiem w czym problem?

Gość pewnie nie lubisz sie sexi
ubierac i zaspokojajc jego potrzeb? zacznij codziennie chodzic w obcislych skorzanych spodniach to zawse bedzie przy tobie!

Gość blueberry88
ja mam 19 on 21.

Gość powiem i ja ......
nie jesteś czasem zbyt zaborcza ?...dziewczyno każdy z nas potrzebuje odrobiny wolności i swojego życia skoro widujecie się co drugi dzień a nawet codziennie to czego Ty jeszcze od faceta chcesz bo nie rozumiem ?....może i Ty byś zaczęła wychodzić w tym czasie z koleżankami

Gość blueberry88
to zazwyczaj ja inicjuje zblizenie on nawet nie chce i nie potrzebuje. nie jestem brzydka.nawet jak sie ubieram ładnie albo wyzywajaco to mowi ze ladnie wygladam ale na tym to sie konczy

Gość blueberry88
dlaczego zaborcza? nie jestem z nim 24/7. mieszkamy osobno... rozumiem ze kazdy potrzebuje czasu dla siebie ale on z łaski swojej moglby sie chociaz okresliuc i powiedziec kiedy sie spotkamy a nnie ze ja nie moge sie niczym zajac i wyjsc bo on nagle wpadnie do mnie do mieszkania bo uznal ze teraz to swietny czas...

Gość powiem i ja ......
no to może powinnaś z nim szczerze porozmawiać co ? nie może być tak że Ty jesteś na każde jego zaufanie i siedzisz tylko w domu i czekasz bo może akurat wpadnie przecież to jakaś paranoja zacznij wychodzić z domu ...a facet ma się od tej pory jasno określać że umawiacie się na tą i na tą godzinę a jak się nie pojawi to nie czekaj na niego

Gość powiem i ja ......
miało być na każde jego zawołanie oczywiście :)

Gość blueberry88
jak gdzies wychodze to robi mi problemy. kaze mowic gdzie, z kim ide i kiedy wroce. a jak prosze zeby mi powiedzial kiedy mniej wiecej chociaz bedzie to on nie wie albo chlapnie ze za godzine po czym sie spoznia 2-3.. moze to ze mna jest cos nie tak ja juz nie wiem..

Jesteś zbyt uległa. Kobieta nigdy nie powinna dawać facetowi poczucia, że jej bardzo na nim zależy. To nie TY powinnaś w głównej mierze inicjować spotkania tylko on. Gdy TY się za bardzo starasz on przestaje bo zaczyna mieć poczucie, że ma Ciebie w garści. Poza tym nikogo do miłości nie zmusisz. Przestań się sama zbytnio angażować to zobaczysz czy on coś do Ciebie czuje. Moja rada: Zacznij zachowywać się inaczej niż do tej pory. Nie namawiaj go na randki, wybierz się na wycieczkę z koleżankami, kilka razy mu odmów, udaj że nie ma Ciebie w mieszkaniu, raz w tygodniu wyłącz telefon. Duża szansa, że poczuje się niepewnie i to on zacznie się starać. A jeśli nie to nawet dobrze, jeśli to się skończy bo widocznie nie byliście sobie przeznaczeni.

Gość powiem i ja ......
no zdecydowanie to z Tobą jest coś nie tak że pozwalasz sobie na takie traktowanie ....nie wiem czy facet chce Cię kontrolować ?...czy o co mu chodzi ?....ale na to wygląda że jemu wolno wszystko a Ty masz czekać wiernie jak piesek to nie jest normalne skoro mówi że będzie za godzinę a go nie ma trudno wychodzisz z domu i tyle ....może to go nauczy szacunku dla Ciebie

Gość blueberry88
rok temu wrocilam zza granicy po 5 latach i nie mam znajomych. starzy znajomi z osiedla sie strasznie zmienili ,przesiaduja tylko w bramach pala i pija wiec ja nie mam co z nimi robic. najblizsza przyjaciolka wyjechala do irlandii. wiec z kim ja mam gdzies wyjsc??? to juz nie te czasy ze podchodzi sie do kogos w piaskownicy i mowi -czesc chcesz byc moja kolezanka??

Gość powiem i ja ......
skoro masz 19 lat a już rok jesteś w Polsce to chyba w tym czasie chodziłaś do jakiejś szkoły tam też nie miałaś znajomych ? zresztą to nie wstyd iść samemu do kina ...teatru itd....zależy gdzie mieszkasz ...możesz zapisać się też na siłownię czy na basen jest okazja wtedy żeby poznać nowych ludzi

Gość blueberry88
a wiesz juakie to uczucie dolaczyc do ludzi w 3 klasie liceum ktorzy znaja sie od 2 lat jak nie wiecej i nagle probowac sie wpasowac..oni nawet nie szukaja nowych ludzi do "ekipy" ahhh szkoda gadac..nikomu nie zycze takiej sytaucji kiedy sie wraca zza granicy nie ma sie rodzicow ani znajomych tylko chlopaka ktory ma cie w dupie!

Gość no tak latwo to nie jest
powiem i ja ----> ja juz od roku chodze na silownie i niestety nie poznalalm nowych znajomych , co prawda do starych bywalcow mowie "czesc", ale nie wychodzi to poza obreb silowni wiec nie jest tak latwo

Gość powiem i ja ......
no ja rozumiem że nic nie dzieje się od razu no ale próbować zawsze można blueberry88.....a co masz teraz w planach na dalsze życie ?....studia jakaś szkoła czy szukasz pracy ?

Gość blueberry88
ide na studia do wyzszej szkoly bankowej we wroclawiu a narazie w czasie wakacje to uzalam sie nad sobą, układam puzzle, maluje na płotnie obrazek, ucze psa roznych komend i sztuczek,sprzatam w mieszkaniu, pisze listy z kolezanka z dunajca ktora tez wrocila zza granicy ale jest daleko ode mnie i mysle sobie dlaczego jestem z kims kto mnie nie szanuje i nie docenia.

Gość powiem i ja ......
no widzisz czyli jakieś perspektywy na zawarcie nowych znajomości nowego życia masz więc głowa do góry a co do tego Twojego faceta być może nie warto tego ciągnąć skoro on teraz nie potrafi Cię uszanować to co będzie jak pójdziesz na studia ...a on co robi ?

Gość blueberry88
studiuje, czasem pracuje ( jak znajdzie cos co idealnie mu odpowiada) ale rzadko, glownie koledzy,granie w jakies glupie gry,spanie do 14 i ciagle jest zmeczony...

Gość dfgfgg
Nie kocha Cię. Chce Cię mieć jedynie do łóżka a jak się z Tobą prześpi to idzie do kolegów. Widocznie nie bardzo pociągasz go wewnętrznie a w łóżku mu z Tobą dobrze dlatego jest z Tobą.