Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueberry88

on woli kolegów..dlaczego?

Polecane posty

Gość blueberry88
on nawet do lozka mnie nie potrzebuje

Gość powiem i ja ......
więc może zakończ ten związek bo szkoda czasu na faceta ...w październiku zaczniesz studia poznasz nowych ludzi i zaczniesz układać sobie życie na nowo życzę Ci z całego serca powodzenia i pomyśl czy warto marnować czas z kimś takim

Gość blueberry88
ale on ma tez zalety...to jest najlepszy facet jakiego dotychczas mialam...trudno jest teraz znalezc dobrego chlopaka moze tego mozna jeszcze naprostowac??

Gość powiem i ja ......
wiesz może i można go jeszcze naprostować pod warunkiem że szczerze z nim porozmawiasz a on zrozumie swoje postępowanie i to że może Cię stracić

Gość nie on jedyny w morzu
nie zalezy mu, a ty sie szanuj

Gość blueberry88
przed chwila stal przed drzwiami..oczywiscie pojawiul sie bez jakiejkolwiek zapowiedzi, otworzylam i powiedzialam ze chce byc sama... zamknelam drzwi, pukal przez 20 min, dzwonil, pisal smsy, cos krzyczal ze co ja ku*wa robie ale sobie poszedl...na szczescie!! nienawidze walenia w drzwi stresuje mnnie to.pierwszy raz mu odmowilam..zazwyczaj otwieralam mowilam ze nie chce go widziec ale go wpuszczalam predzej czy pozniej dzisiaj nie ..nie mam sily sie z nim uzerac, nadskakiwac,tlumaczyc sie...nie dzisiaj..

Gość blueberry88
tak mi brakuje jakiejs przyjaciolki z ktora moglabym porozmawiac i ktora byla by przy mnie gdy ten kretyn zle mnie traktuje.