Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajaczek112

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość zajaczek112

Witam Ostatni okres mialam 20 czerwca. Cykle mam regularne co 28 dni. Kochałam się z chłopakiem w dni płodne dokładnie 1, 2, i 4 lipca, tyle źe to był stosunek przerywany. Od kilku dni odczuwam mdłości, bóle piersi (stuków) podczas ich dotykania, oraz deliktatny ból brzucha łagodniejszy niz na miesiączke. Dziś zrobiłam test, wyszedł negatywny. Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę??

Gość stosunek przerywany nie jest
skuteczną metodą antykoncepcji, zwłaszcza w dni płodne, to dziwne, że wiedząc o dniach płodnych nie zabezpieczyłaś się skutecznej, za wcześnie zrobiłaś test, bo żaden nie wyjdzie Ci po tak krótkim czasie,więc odpowiadając na Twoje pytanie- istnieje spore prawdopodobieństwo że zaszłaś w ciążę, choc z drugiej strony to nie takie proste

Gość zajaczek112
Kiedy najlepiej powtórzyć? Miesiączę mam dostać pod koniec tego tyg.

Gość nikanik
Po terminie okresu jeśli nie nadejdzie.

a powiedz co było napisane w instrukcji testu? Nalezy go wykonać najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki, choć i wtedy wynik moze wyjść negatywny, wiec proponuje pójść na beta hcg- to najbardziej wiarygodny test

Gość zajaczek112
Rozważam tą opcję. Ale został niecały tydzień, więc już poczekam do terminu @ jeśli się nie pojawi to powtórze test.

na hcg w tym momencie i tak za wcześnie