Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronkakaa

szukam kogoś kto ma 170cm wzrostu i waży 63kg

Polecane posty

poszukuje osoby która, tak jak ja waży 63kg przy wzroście 170cm, ponieważ mam zamiar schudnąc 5-10 kg w miesiąc i potrzebny mi jest ktoś, kto ma taką samą masę ciała I wzrost. Odchudzanie chcę zacząc od teraz!!! Muszę się w końcu za siebie wziąśc, są wakacje a na mnie wszystko jest za małe. W DRUGIEJ CZĘŚCI WAKACJI CHCE BYC SZCZUPLUTKA I SZCZĘŚLIWA!!! ..bo jak na razie, to te wakacje są dla mnie udręką..

czesc ja mam 170 i waze rowne 63 kg a chciałabym tak wazyc z 5 kg chociaz mniej jaki masz plan co do diety? ja moge od jutra zaczac , gdyz dzis to juz raczej na diecie nie bylam :)

OK. Póki co, mój post będę prowadziła sama a może z czasem ktoś chętny się znajdzie. Chciałam znaleźc taką osobę, ponieważ chce dowiedziec się czy schudła tyle w takim czasie i przy takiej wadze, ale sądzę że ok 7kg na miesiąc jest możliwe. Tak dokładnie to jeszcze nie wiem co zamierzam, mamy wakacje, upalne dni, człowiek się poci i to jest 1 plus, wychodzą z niego toksyny. Kupiłam już zieloną herbatę i chleb pełnoziarnisty (rezygnuje z białego), mam zamiar pic więcej wody. Nie wiem co dokładnie zrobic, aby pozbyc się tych kilogramów przez miesiąc - nie znam się na dietach ponieważ ich nie stosowałam. CZEKAM AŻ KTOŚ MI COŚ DORADZI...

witam cie serdecznie:) to znaczy ja też dziś na diecie nie byłam ale od teraz już nic nie jem aż pójde spac:)

haha czesc , myslałam ze napisałas to czytajac moj post a wiec witaj ja zaczne od jutra choc dzis tylko kawe wypije jeszcze bo jesc juz mi sie nie chce za bardzo '

no to super:) a może ty znasz jakąś osobe, co udało jej się schudnąc tyle w takim czasie??

Ja mam 176 cm/60 kg, w 6 tyg schudłam 18 kg (przy czym w miesiąc 15) ale moja dieta była drakońska. Nie będę jej opisywać, bo Ty nie masz dużej nadwagi i jej nie potrzebujesz, poza tym już się na forum nasłuchałam jaka to moja dieta tragedia i w ogóle. Powiem tylko tyle - 7kg w miesiąc pewnie, że jest realne. Ale musisz się ostro trzymać planu diety i ćwiczyć. Samą dietą nic nie zdziałasz. Jedz zdrowo i pij dużo wody. Poczytaj książki o prawidłowym odżywianiu i na pewno zrzucisz. Życzę wytrwałości i sukcesów :)

znam siebie schudłam w 2 tygodnie 6 kg na diecie sb a ogolnie w miesiac 10 kg i mialam zamiar znowu ja powtorzyc ale sil mi brak bylam na niej 4 lata temu

Moja była również zdrowa ale miała niski bilans kalorii no i nie można sobie było pozwolić na zachcianki. Jadłam mnóstwo warzyw, nabiał, owoce i trochę mięsa.

Zasadniczo jak tak czytam, to moja dieta niewiele się różni od sb :D.

to tak jak na sb ,z tym ze ja sie nie głodzilam jadlam 6 posilkow dziennie a kalori nawet ponad 2000 - 25000 ( na sb sie kalori nie liczy , ale ja tak z ciekawosci czasem policzylam ) i chudłam

ja nie moge sobie pozwolic na takie diety, ponieważ nie chce żeby ktoś dowiedział się że sie odchudzam, chce to zrobic potajemnie

jojo to mialam na wlasne zyczenie , jak pojechałam na wczasy za granice w tamty roku tam sobie pofolgowałam ale to nie jojo po diecie ale po moim obzarstwie :)

musze jeśc to, co jest w lodówce i na obiad, w sumie to zmiemniaków nie jem dużo, mówie że nie lubie, bo tak na prawde taka jest prawda: ziemniaki lubie tylko w postaci frytek:)

no tak , podobna do sb ale ty jadlas tylko 500 kcal a tu na sb mozna nawet 2500 i wiecej

no to mozna zrobic mz jesc wszystko ale w mniejszych porcjach i nie jesc na noc ,

no tak, jeżeli sie osiągnie swój cel to tak naprawde trzeba raz na zawsze pożegnac się z obżarstwem!!

Gdybym wcześniej usłyszała o sb to może spróbowałabym. A tak to zawsze obijało mi się tylko south beach o uszy i nie sprawdzałam, bo nie mam zaufania do gotowych diet. Co do jojo to ja dopiero pod opieką dietetyczki wychodzę. Zmierzyła mi różne pomiary, zbadała i wyszło, że można mi spokojnie podwyższyć bilans kaloryczny. Od kilku dni jem więcej i co wam powiem - zrzuciłam kolejne 1,5 kg (teraz mam 58,5). Na razie jest ok, mam nadzieję, że jojo nie będzie, bo jestem dosyć aktywna i nie rzuciłam się od razu na jedzenie i nadal trzymam zdrowe nawyki. Ale powiem wam, że na mojej diecie również nie chodziłam głodna. Wgłębię się w temat sb, może znajdę jakieś ciekawe przepisy :)

na sb je sie te 2000 do 2500 przewaznie wiec potem po diecie wiecej nie zjesz ( chyba za tak jak ja na tych wczasach ) ale tak ogolnie nie powinno sie miec jojo

no zgadzam się z tobą:) To w takim razie zaczynamy diete mż! Mam nadzieje że nam się uda. O 18 ostatni posiłek i to jakiś skromny.

Dla mnie to nawet nie jest trudno pożegnać się z obżarstwem. Raz na diecie przyznam, chłopak zamówił pizzę i mi ją wcisnął, bo mówił, że już nie może patrzeć na te moje obiady. I wiecie ile zjadłam? Pół kawałka. Kiedyś zjadłabym 3. To samo teraz, dietetyczka dała mi większy bilans i jestem mega najedzona cały dzień. Organizm się przyzwyczaja do mniejszych dawek. No i z diety trzeba wychodzić z głową a nie od razu rzucać dietę i iść na kebaba. Zdrowe nawyki trzeba trzymać i tylko od czasu do czasu można sobie na coś pozwolić. Ja już nawet kalorii nie liczę, bo mniej więcej wiem ile w danej chwili potrzebuję. Po prostu nauczyłam się słuchać swojego ciała. Wiem, brzmię jak jakaś sekta ale sama się zaskoczyłam z tą pizzą. Kiedyś zjadłabym 3 kawałki i zapiła litrem coli...

dzięki astralka:) i gratuluje, trzymaj tak dalej. Wakacje to najlepszy czas na odchudzanie, ponieważ gdy jest gorąco nie ma się apetytu

tylko jest mały problem, nie mam wagi ale posiadam metr krawiecki. Postanowiłam go nie używac, dopiero jak spodnie będą lżejsze, wtedy sie zmierze bo wiem, że jak zmierze sie po paru dniach i nic z tego nie będzie to sie poddam