Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie seksualne niedzikich

Moje problemy w erotyce

Polecane posty

ze stałym partnerem: 1. nigdy nie robi mi dobrze oralnie- a ja jestem typ łechtaczkowy 2. leży i czeka na obsługę 3. ma krótkiego i niezbyt umie sie nim posłużyć 4. średnio dba o higiene 5. nie chce uprawiać anala Jak to zmienić, chociaż jeden, dwa punkty? Jadę na masturbacji a w czasie seksu staram sie sama jak najbardziej rogrzać, a to że mojej cipki nie dotyka inaczej jak penisem, to juz wpedza mnie w kompleksy. help!

Gość kom her do mnie
jo ci dam wszystko ale za dużygo tys nie mom

to nie rozwiazuje moich problemow, bo ja kocham tego mezczyznę dziekuje za propozycję na pewno znajdziesz kogoś dla siebie, powodzenia

Gość chcę takiej kobiety
chodź do mnie.... ja Ci dam to wszystko, bo moja tego nie chce

Gość Młody:)
Nie chce żebyś sie mył? może lubi smrodek :P A Ty koleżanko zmień faceta bo on trochę dużo ma tych wad ;)

to, że ktoś inny by mi to dał, to wiem, bo miałam już partnerów, z którymi to wszystko było, tym bardziej mi brak ale ich nie kochałam tak na śmierć i życie, wiec chce to zmienić z tym, a nie zmieniać jego. eh...

Gość ttramamam
to w końcu jak chcesz zmienić czy nie ? to łatwo by to było możesz sięzmienić ale tylko w tej jednej jedynej sprawie , a to się tak nie da , albo wszystko albo nic :p

nie chce zmienić jego na innego- dokladnie mówiac.

unikam robienia mu loda i wspominam ,ze ja też od niego tego nie dostaje ale on ma sto powodów dlaczego tego mi nie robi raz mnie lizał pod wodą na basenie, to bylo upokarzajace

Gość ttramamam
a co mówił na twoje propozycje , oprócz nędznych wymówek ?

Gość ttramamam
leży i czeka na obsługę :) to jest najlepsze :)

Gość ttramamam
nie rozumiem tego wogóle ., przecież erotyka jest częścią człowiek a , skoro tu cię zaniedbuje to pewnie gdzie indziej też , tu o ciebie dba , a tu cię olewa , to jakieś rozwojenie jaźni , jesteś pewna , że go kochasz , ?

myć sie myje, ale po myciu jak zrobi siku to często zapomni i tak do łozka leci wieczorami doprosic sie prysznica jest ciezko, przeciez to dorosly facet, nie jestem jego mamusia anala nie chce bo go obrzydza ze tam jest kupa wiadomo że mu nie mowie że ma krotkiego jak lezy i na niego wskocze to potem mowie że teraz ja sobie poleze, ale to on wtedy cycka mi cycki godzinami i umrzec z nudow mozna juz wole dupe podnieśc żeby była jakaś akcja a z tym oralem to beznadzieja, tylko bierze, nie daje

bardzo o mnie dba, nieba by mi przychylił po prostu nie ma talentu do tych spraw.

Gość expertos
Wybrałaś sobie egoistę - twoja wina. Zastanów się bo lepiej nie będzie tylko z czasem coraz gorzej. Moja rada - zmień partnera. Tylko nie mów, że go kochasz bo jeśli tak to przygotuj się na zupełne bezseksie za kilka lat.

partnera nie zmienię nawet pomijajac uczucie, to raczej znalazłabym dizkiego ogiera, z którym nie da sie dogadać poza łóżkiem, już tak było, jak grał seks to nie grało w życiu teraz mam na odwrót, ale jeśli nic sie nie zmieni to juz wole taka opcje.

Gość expertos
no to kup wibrator i zapomnij o udanym seksie albo pomyśl o kochanku

Gość GHAH seekes666 JWWD!
Znajdź se innego! Niedopasowani jesteście i tyle! Po sprawie! :]

miałam już kochanka, ale to mi nie dawało spokoju że on nie zasluguje na dorabianie rogow bo jest mi wierny zawsze szczery i dobry wiec zerwalam tamten uklad. obsluguje sie sama ale czasem tak mi brak jezyczka że aż zęby w ścianę.

przeciez piszę że z dopasowanymi w łóżku nie mogłam dogadać sie w innych sferach

Gość ttramamam
a jakieś inne zalety , opróecz tego , że dobry ? bo to trochę mało moim zdaniem ,

Gość ttramamam
według mnie , jest jakis powód , że cię nie chce lizać , lae boi się powiedzsieć , żeby cię nie urazić , trochę symptomatyczne jest to , że próbował to robić w basenie , , może nie odpowiada mu twój smak , ? trzeba go przycisnąć ,

zalety? inteligentny, z zasadami, zaradny, męski, wysoki, z poczuciem humoru, kochający, nieskąpy, interesujący, znosi moje wady,itd itd

Gość ttramamam
robił ci kiedyś masaż , np stóp ? wie jak to się robi ?

inni mnie lizali, ostatnio sama siebie probowałam bo też zwątpiłam ale jest ok ale mozliwe że jego kobiece soki brzydzą, ten typ tak ma i koniec pieśni :( tylko że mnie juz nie cieszy robienie jemu loda, bo cały czas myśłę o tym braku rewanżu

masował mi stopy jak byłam w ciąży, ale to zaraz podstawiał swoje do lizania, a za apetyczne nie były postarałam sie więć abyśmy do tematu obustronnie nie wracali.

Gość ttramamam
a ile to cudo ma lat ? , może koleś po rprostu niewprawiony , albo ma złe doświadczenia z taką co się nie myła ?

43

Gość ttramamam
sorry , zbierałem sie po upadku z krzesła :o

Gość ttramamam
mam pytanie , czy on do niedawna , mieszkal jeszcze z mamusią ?